Scar-Face och Currysås

Lördan ja.. förvånad över att jag ens lever idag.
IKEA blev då vi köpte ramar till korten vi ska ge bort i julklapp till gamlingarna..för va kan va roligare än att få kort på sina älskade barnbarn på jul? Korten är för övrigt rätt bra om man får säga så.. Blev dessvärre bara 3/4 vi kunde slå in då Andreas valde att ha sönder en.

Blev tyvärr inga kort tagna igår, men men..allt ser väl ut som vanligt ändå!
Startade runt 19-tiden när Daniels gäng droppat in först.. sen kom det en massa söta tjejer.. och sist men bäst Alex och Andreas. Eller ja, efter nån timme stormade ett knepigt gäng in som vars ledare jag träffat på bussen EN gång, vilket gav honom rätten att leta fram mig på eniro eller hur fan de låg till? En stackare som hade sytt ( va vare? ) 164 stygn eler nått i den stilen blev utsatt för en Alex i toppform, som fick namnet Scar-Face!

Väl på Nöjes shaka vi ass hela natten o hade grymt kul.
Följde med Alex hem där de bjöds på fyllemat, men inte nån jävla hamburgare här inte.. kycklingfilé, pasta o currysås (kan tillägga att den var något starkt!) Men gott som bara den!!
Andreas halkade in på efterkälken och senare dök även Alex jobbarkompis Frida upp.
Somnade väl på soffan vid 5-snåret.. något trött kan man säga att jag va!

Sushi är enda höjdpunkten idag!
Blir sängen tidigt, tidigt ikväll för lilla Linnéa!



Linnéa


Bon Giorno!

Mycket hände igår.. Skulle för det första parta till det med min goding Idameeeen va hände? Den stackarn har fått halsfluss, lider med dig vännen!!
Så det blev (inte mig emot) en kväll i soffan med Idol, ska va ärlig o säga att jag tycker det är skitbra, eller rättare sagt  Jag tycker att Kevin är skitbra.. Sjukt bra till och med! Som sagt, tävlingen är redan avgjord!

I  vilket  fall  som  helst...  Runt halv 10-tiden skickade Alex i vanlig ordning sms, och i vanlig ordning är jag för svag för o stå emot! Så jag sadlade om och mötte upp han och AndreasScore där dom fyllde på mig med lite dricka innan vi gick vidare till Ankan. 
Kvällen blev väldigt lyckad.. och blev om inte annan ännu bättre när det lilla äcklet Johan åkte ur!!!

Nu är det tänkt att vi ska få upp broder numero två och dra iväg till IKEA en sväng.. och det är inte långt ifrån att det blir Sushi till lunch idag!

Sen kör vi igen...

.... Its Saturday!!!


Kevin --------------->    Higher and Higher

Kevin --------------->    Living on a Prayer        

Lite av varje, lördagsmys i ettan o sen lite party i tvåan!
Han Är bäst!






Harry Potter-kedjan

Färjestad vann mot Linköping med 4-1 igår, o Gurra med den nybildade Harry Potter- kedjan fick chansen!
Bara målet som fattades där, men det va inte långt borta...


Vi är stolta över dig!!!!

Julstämning

Precis bokat biljetter av Gunilla till Peter Jöbacks julkoncert i LLA den 20 december, kan det bli mer julstämning eller mer jul än Peter Jöback? Tycker för övrigt att han har den mest underbara röst som finns, utan tvekan sveriges bästa sångare. Kan knappt vänta.. en tidig julklapp till mig själv med andra ord! Blir nog att jag drar med mig mamma, senast vi var på koncert tillsammans var 3 dagar innan jag åkte till USA. Då var det ingen mindre än Bryan Adams.. Världens bästa sångare. Så de prickar in det bra tycker jag, mina favvisar!!!  

I eftermiddag ska jag träffa Alex, som jag sprang in i igår med en nyköpt gitarr.. så nu får du öva öva vännen, för jag förväntar mig storslaget gitarrspel nästa gång!


Nya favvoskor

Igår träffade jag ju Therese äntligen, ses inte så jättemycket nu för tiden, annat va i kära Denver, fick panik om vi inte träffades på två hela dar! Lite längre mellan Karlstad och Munkfors då kanske, men i vilket fall som helst så är det precis som att tiden stått still när vi väl ses, vi har så sjukt kul! Och då ska vi inte snacka om Turkiet-resan i somras....
Fick i alla fall med mig en hel del saker hem, som om någon skulle vara förvånad över det?.. Neeee!!!
Det komiska är ändå att vi hade gått o färgat håret brunt bägge två, samtidigt, efter att ha varit blonda så länge man kan minnas..så det där att vi tänker lika efter att ha umgåtts varje dag i ett års verkar fortfarande sitta i! Finast var du gumman!

Och idag.. fika med min lilla gulleplutt Ida, eller liten o liten..är i stort sett den längsta jag känner, iaf på den femenina sidan! Så fin så!! Hoppas på party i helgen!

Har precis kommit hem från ett tortyrspinningpass, grymt jobbigt!!
Nu blir det mat-dusch- och och och, The hiiiiiiiiiills!!!!!!!!!!!!!! Världens bästa show, utan tvekan!


Som sagt Ida, se... jag KAN faktiskt köpa svart ;)


Sötaste skorna från Bianco, till svarta klänningen..oslagbart!


Mina nya förälskelse


Linnéa

Hon könsstympar- utan bedövning

Satt nu under lunchen o skummade igenom Aftonbladet  och fastnade för den  HÄR  artikeln.. En kvinna i Kenya som könsstympar- UTAN bedövning! Under 50 år har hon, mot flickors vilja, könstympat mellan 20-50 flickor varje år!

Mot sina offers vilja och utom någon som helst bedövning har hon alltså skurit bort hela klitoris och blygläpparna för att sedan sy ihop det hela med fyra stygn, förutom ett litet litet hål som lämnas kvar för att urin och mensblod ska kunna komma ut. Verktygen som hon använde sig av var ett rakblad, en nål, sytråd och en kohud som hon använde som operationsbord... Efter att hon sytt ihop flickornas kön band hon rep runt höfterna och låren, efter tio dagar togs allt bort och då kunde flickorna kunna börja gå igen.

På bröllopsnatten är det sedan mannens uppgift att spräcka den ihopsydda vaginan, som ibland kunde ta upp till tio nätter innan han kommer igenom.
För dom jävlarna vill inte ha en osydd kvinna. Enligt mig borde dom utrotas från Jorden!!!

Sedan tre år tillbaka har hon som tur är slutat med omskärningarna, Organisationen Womankind sökte upp henne och fick efter en lång process henne att sluta.

Man mår illa, skakar och känner sig både gråt- och svimfärdig när man läser om denna tortyren. Läs hela artikeln HÄR.


Min Stjärna*

Kvällen igår var riktigt lyckad, skrev på alla papper så kommer ifortsättningen tvinga på er alla underbara produkter, bara så att ni vet!

Dagen idag se ut som förljande:
Efter jobbet ska jag springa ner på stan o träffa världens underbaraste Therese*, gud va jag har längtat efter dig gumman!
Efter det ska jag möta upp Eva för o beställa hem varor, hoppas på att det inte tar allt för lång tid.. skulle kunna döda för en kväll i soffan, eller nästan iaf!

Myskväll

Åkte som sagt hem till Ida igår efter spinningen..blev pizza, chips och godis så nu har vi väl ätit onyttigt för ett bra tag fram över! Vi såg filmen All the boys love Mandy Lane. I tron om att vi fått med oss nått i drama väg hem så visade det sig snart att det var en rysare .. och nej, ingenting lämnades åt fantasin i den här filmen heller!
Sen tittade vi på alla bilder från vår resa till Alanya för några månader sen och drömde oss tillbaka, kanske inte till alla minnen men.. ah ni fattar!

Imorse var jag uppe tidigt, tidigt och gick på morgonträning.. riktigt duktigt gjort av mig tycker jag!
Ikväll ska jag med Eva och kika lite på hur damerna i Mary Kay jobbar. Något för mig?

Ha en superbra dag allihop.. jag försöker allt jag kan att undvika titta ut genom fönstret!

Linnéa

Sovmorgon

Gud va skönt det är att vakna av sig själv, helt utvilad runt 12-tiden.
Bara ligga o dra sig o drömma sig bort till en varm strand någonstans långt, långt bort, det är där jag helt av allt skulle vilja vara just nu!

Första delen av dagen har bara varit lugn o skön, pysslat med lite alla möjligt.
Senare blir det ett spinningpass och efter det åker jag hem till Ida för en myskväll med massa onyttigt o ännu mera skvaller.


Ida, jag tar´n.. jag tar´n!!!!!

Quantum of Solace

Kvällen har varit väldigt bra, lugn o fin, riktigt mysig faktiskt!
Var och käka på Freden och sen blev det bio och senaste Bond-filmen.. Jag tyckte faktiskt den var bra, men jag har iof aldrig haft samma smak som filmanalytikerna!

Hoppas eran kväll har varit bra den med?!


Coola o snygga som fan!


Hörselfel Sverige?

Hur i helvete kan Sverige rösta ut Anna och istället låta Sveriges klart sämsta sångare gå vidare?
Om alla fjortisfån röstar Johan till final så skulle jag seriöst avgått om jag satt i juryn!


Det snöar!!!!!!

Om inte dagen kunde bli bättre så tittade jag ut genom fönstret vid lunchen förut, o vad såg jag.. snön föll,  och allt blir genast så himla mycket ljusare och finare. Så då är det väk bara att hoppas o be om att det kan komma lite till och förhoppningsvis stanna till jul i år. För vad är finare än en vit jul?


T.G.I.F.

Det är freeedag!!!  Jag sitter o lyssnar på  Beyoncé´s  If I were a boy o mår bättre än på länge!

Igår körde som sagt jag o Ida aerobics, styrka OCH box, snacka om duktiga eller hur?!  Va ju lite tveksamma först om vui verkligen skulle orka, men även om det va jobbigt like hell så visst kämpade vi oss igenom de där tre timmarna!

Tar min tredje lugna helg nu, va har hänt? Men jäklar va jag ska rocka nästa helg, ojoj!!
Myskänslan har redan smygit sig in, så helgen är mer än välkommen!!


Söt or what? :)

Angels

Kom på att jag såg filmen The Happening härom kvällen med bröderna, riktigt bra film faktiskt..overklig naturligtvis som alla andra filmer som släpps idag, men den tycker jag verkligen att ni borde se!
Igår kväll var jag iväg på Mary Kay-möte, bli inte förvånade om jag kommer börja sälja deras produkter snart, tror de skulle passa mig!

Idag blir det raka vägen till KMTI efter jobbet, Idas pass 16.30, sen kör vi styrka o sen box.. orkar vi?... Klart vi gör!!

Pratade med min små älskade änglar i Usa igår, hela familjen! Guuuud va jag saknar er!
Resa blir i vår!!

Babblar o stressar igenom nu känner jag.. men nu är det äntligen lunch!

Dagdrömmare..

Kl. är runt 9.00, jag har redan vart uppe i två timmar och jobbat i 1,5.. så ja, jag känner mig väldigt duktig!

Va ska man göra, när man sitter framför en dator dagarna igenom?.. jag är expert på o spara drömmarna till dagtid. ALLT flyter genom huvudet då.. för tillfället så är det min älskade, älskade vän Therese och allt vi vart med om tillsammans! Resan till Turkiet i somras va bland de roligaste resor jag gjort, men just nu går tankarna till Vail.

Tänk dig att slänga sig ut för en av världens bästa pister, är snö överallt, solen steker fast det är mitt i vintern, utsikten är bland de vackrast tänkbara, och sällskapet.. sällskapet ska vi inte prata om, utan tvekan det bästa man kan tänka sig!
Vail- Vintern 06/07 med min Therese!



 
Sommar i Vail

Guldbollen

Världens Bästa Fotbollsspelare är Svensk!

Z  L  A  T  A  N




" Zlatan Ibrahimovic får Guldbollen för sina avgörande insatser i landslaget och i klubblaget Inter. Zlatan är en unik representant för svensk fotboll på yppersta nivå. Med teknik och karaktär har han skapat sig ett utrymme både i världstoppen och i den svenska fotbollshistorien."


Ruby Red

Ny vecka..igen! Helgerna blir bara kortare o kortare för varje vecka.. men jag är på så bra humör så det gör faktiskt ingenting!
Sen att det borde finnas fler timmar på dygnet med, man hinner verkligen inte med!
Hoppas iaf att eran helg har varit bra?
Sen är det ju snart jul med..kanske borde börja kolla runt efter julklappar med, men som vanligt så kommer jag väl va ute de sista dagarna innan.. som alla andra!

Idag fyller min lilla solstråle nummer två, Ruby 8 år med! Så senare idag blir det ett samtal över atlanten!


Ruby Red

Saturday Night

Började med en heldag på stan med min Ida. Blev lunch, en massa skvaller, fika o ännu mera skvaller!
En helt perfekt dag med andra ord!

Kom hem, andades o sen vidare till Alex där han bjöd mig, Chrille, Andreas, Björn o hans tjej Josefin på en helt underbart god middag. Inte visste jag att du hade sånna dolda talanger vännen?!
Runt 23-tiden rundade vi av o jag gick in mot stan o träffade en liten ängel där, innan jag åkte hemmåt mot en mindre trevlig natt!

Dagen idag ser lugn ut.. ska försöka orka mig iväg på en spinningpass sen, annars blir det nog hemmaspa för mig ikväll!

Den här tävlingen är redan avgjord!


Kevin,  the Best of the Best!

New Haircolour

Sååå.. det är alltså så här jag ser ut nu. Va tycker ni?
Blond?.... eller.... Brunett?

Nu väntas det lunch.. skaldjurspizza från Kvarnen!


     




T.G.I.F.

Halv 11, och sitter redan o gäspar.. men det är ju freeedag! Ska springa ner till stan o fika med Emelie efter jobbet, slutar ju redan klockan 14 idag! Vänjer mig mer o mer med nya hårfärgen, gillar den faktiskt!
Lägger in några bilder på mina senaste inköp i garderoben + någon bild från halloweenfesten hos Alex för nån helg sen!

Puss godingar!


Allt är från Vero Moda


..med Forever 21 pumpsen blir outfiten complete!




Jag med mina älskade Idor


Något förfriskade kanske?



Brunett

Det var länge sedan (väldigt länge sendan) som jag var brunhårig..var lite av en chockupplevelse och vid den tidpunkten så lovade jag mig själv att aldrig mer göra om det. Men nu, när jag är (var) som nöjdast med mitt underbara blonda hår så gick jag och färgade det brunt igen! Mer lyckat den här gången! Duktiga SaraMODA gjorde ett extremt bra jobb, jag är supernöjd! Lägger upp nån ny bild imorgon, så ni blir förvarnade innan ni vågar er på en träff med mig!

Skulle egentligen ha spinnat idag, men det drog ut liiiiite på tiden (3,5 timme satt jag där). Sååå jag åkte dit och tog en kaffe med min gullunge Ida istället så hon fick en liten paus i att stå o hänga över killarna på gymmet! Vi käkade på Fontana di Trevi förut. Minns inte när jag åt där senaste, men det var mycket god mat.

Fredag imorgon, och för en gångs skull har jag ingenting planerat... eller.....ingen utgång iaf! Ska börja helgen med en fika med min favorit Emelie, ser jag fram emot gumman! Sen blir det en dejt med min andra Ida på lördag!  Alex????

Nu ska jag bädda ner mig i soffan!!!!!!


Ny Frisyr

Ah, jag hade tänkt o o våga mig på något annorlunda den här gången..typ lite guldbrunt kanske? Vi får se vad det blir, är lite smånervös faktiskt!

Hade en jättemysig kväll igår med mina ladies. Massa smink och hudvård och fika på det. Helmysigt!!!
Nu ska jag snart smita ner på stan o luncha med Ida innan det bär av mot MODA.
Spännande!

Ace...

TACK Karin!!!! Så hette iaf klubben vi hamnade på i lördags kväll, Ace.. besök en nästa gång ni beger er till huvudstaden, glammig värre!

Sitter o tittar ut... det är regn o rusk och usch!!!! Antar att det kallas typiskt höstväder?
Kan glädja mig åt tanken på kvällen iaf.. Ska ha hudvårdsparty hemma hos mig, sötisarna Emelie, Ida och Frida kommer..riktigt mysigt ska det bli! 

Gjorde ju staden igår, för er som inte vet om det (o det borde inte va speciellt många som undgått o hört det) så tappade jag ju bort min mobilladdare i Sthlm i helgen och "Jag är då INTE beroende av mobilen" kändes rätt så långt borta! Sen när det visade sig att jag tydligen är den enda i hela världen (well, i Karlstad iaf) som hr en motorola telefon gjorde ju inte det saken bättre direkt.. men, för en gångs skull hade jag turen på min sida så jag fick tag på en nere i stan, tillsammans med en massa annat.. visar er senare!

Mys ikväll med andra ord, och snart blir det lunch spinning!


Linnéa

Stockholm

Spenderade alltså hela helgen i vår fina huvudstad, även om inte vädret var lika underbart så blev det en väldigt bra helg!

Vi kom redan på fredagen, blev en lugn kväll, jag o Andreas tog en bara en liten runda på Kungsholmen, där lägenheten vi lånar ligger.
På lördan var vi uppe tidigt för att åka till AllaHelgonakyrkan där vår lilla underbara kusin Alicia döptes! Hur mysigt som helst!
Frammåt kvällen åkte vi in till Gamla stan där vi åt kinesiskt innan jag träffade goaste Karin. Vi drog vidare och hamnade först på ett ölhak som inte riktigt var vår stil. Inte någonstans om jag ska vara ärlig. Sen däremot blev det andra grejer då vi ramlade in i en flashig bar/nattklubb som jag inte riktigt minns va den hette? (hjälp mig Karin).
Sjuukt kul och mysigt o träffa dig igen vännen! Kom heeem!!!

Söndag åkte vi till Barkaby Factory Outlet och sprang där hela dagen innan vi åkte hemmåt igen.

Känns som att den här veckan kommer gå fortare än fortast, fullsmäckat schema hela veckan.
Igår fick jag äntligen se hur min gulliga lilla Ida hade fått till det i nya lägenheten. Var bland det mysigaste jag sett! Bra jobbat vännen! Sen drog vi till kmti o tränade, går mycket lättare när man är två och vi gjorde riktigt bra ifrån oss måste jag säga!!
Lugnt idag, imorgon Mary Kay-party, torsdag äntligen färgning o klippning av mitt hår.. har mina idéer så vi får väl se hur det blir, spännande!!

NU blir det staden för min del!
Take care!


Hela familjen


Elsa Alicia Jeanette


Jag o min Hanna


Stolt storebror Carl


Snyggaste skorna jag sett på länge, eller va tycker ni?


Sköna undies


Och självklart lite lyxprodukter


Nu är jag redo för jorden runt resa..när åker vi?

T.G.I.F.

Idag bär det av till Stockholm! Ska bli riktigt skönt o komma bort i helgen, inte stå o stampa i samma fotspår helg in och helg ut.. hmm, lät lite tragiskt det där, så farligt är  det inte.

I måndags fyllde ju min lilla ängel i Denver 5 år!! Ibland känns det som att tiden står stilla, men oj va fort tiden går för det mesta! Min lilla...


Roan, finns ingen finare än Du


Underbara Denver

"Att ledas genom att bli sedd"

Jaa det är snart fredag! Och det där med och börja nytt liv har gått mer än bäst! Har ju fått min träningskort på KMTI så nu jävlar! Träffade personlige tränaren Micke i tisdags som la upp ett träningsschema åt mig! Så har man ju underbara Ida där med, riktigt kul!

Igår onsdag var vi i Arvika på en föreläsningen "Topp och bredd" med Johan Plate och Tommy Söderberg. Har varit på föreläsningar med Plate förr, men det här har den bästa varit på, någonsin! 
De blandade djupaste allvar med mycket  humor, en succékväll blev det.
Tommy Söderberg är ju en av Sveriges mest framgångsrika tränare. Under hans ledning av landslaget förlorade landslaget endast 5 av 46 tävlingsmatcher. Heeelt ofattbart bra!!!!

Jag agerade fotograf under kvällen så jag bjuder på ett kort av kungarna!

Imorgon bär det av mot Stockholm, lilla kusin  Alicia  ska döpas, mysmys!


Äntligen lunch.. thaimat idag, kan det bli mycket bättre?







Fyradagarshelg!

Eller va man nu kan kalla det?
I torsdags åkte jag o Ida till norrmännens huvudstad, Oslo. Blev mat på en supermysig restaurang, och storslaget blev det..minst sagt!!
På fredagen bar det ut på stan hela dagen, inte fullt lika god mat med väääldigt gott kaffe!
Väl hemma igen somnade jag redan vid 11 (en fredag?), men det tar på krafterna o vara utomlands, eller va säger du Ida?

Löradgen blev slö rakt igenom, laddade batterierna inför kvällen, Halloween-fest hos Alex. Efter fix, fix och ännu mera fix av smink och en alltför sen taxichaffis så kom vi iväg. Sen dök även Ida 2 upp och halva gänget drog sedan vidare till Nöjes.

Söndagen var som alla söndagar ska vara, lugn och mysig. Hela familjen kom dock iväg till Bergvik där vi köpte födelsedags- och doppresenter till höger och vänster. Fick mig även ett par nya träningsskor, så med dom och nya träningskortet så finns det väl inget som ska hålla mig tillbaka! Och faktiskt, det funkade, blev ett spinningpass frammåt kvällen!

Mitt nya liv börjar från och med NU!!

RSS 2.0