Flyttlass

Wow. Va duktiga vi har vart idag, eller speciellt jag ( förlåt Cämil ). Medan Camilla jobbade så kånkade jag med med soffor hela dagen. Men va gör man inte för dig Cämil? Sen åkte vi även med ett flyttlass till, bilen var fullproppad med grejer. Börjar faktiskt se rätt så hemtrevligt ut måste jag säga! Gud va mys det kommer bli dagen då vi officiellt kommer få inviga vårt fina place.

Imorgon blir det fika med Ämil på stan, ska snacka nyår. Kommer fira vårt nyår i Linköping av alla ställen men det blir säkert skitbra!

Blir sängen tidigt idag. Ska njuta riktigt ordentligt de sista nätterna i mitt flickrum!

♥ L

Juldan

Okej, ett par dagar sen..men bättre sent än aldrig eller hur?
Dagen var allmänt seg och även om jag hade hela dagen att göra mig iordning på så blev det ändå skitstressigt för mig och Ämil som kom direkt från Torsby där sötisen firat jul. Iväg till... ja vem var de egentligen? Massa kul folk vare i alla fall, som t.ex Karro, som jag inte sett på år och dag, Theresia och tvillingparet jag läste Spanska med. Jag och Ämil kom såklart sist och det blev till att klunka i oss våran dricka snabbt som fan för att hinna med! Sen bar det iväg till Nöjes, och fast att jag sagt hundra gånger att det inte var så värst kul... så var det nog det ändå! Träffade antagligen på varenda själ jag känner! Nej en riktigt mysig kväl blev det, då man mest snackade med gammalt folk än o parta löss. Men jag klagar inte! Toppbetyg på kvällen helt klart!

P.S Jag och Ämil var fan de enda på hela Nöjes som var klädda i rött. Länge leve julen Ämil!

image88

                    

Merry Christmas!

Jul jul strålande jul! Hade världens mysigaste jul med god mat, trevligt sällskap.. och sen kom självklart tomten med massa fina paket. Fick en hel del saker till lägenheten av mamma o pappa och släkten, så som lakan, handdukar och sen en jättefin tavla av Daniel med bilder på New Yorker Hotel, hotellet jag bodde på innan mitt år i Denver började, han hittar på allt min kära bror. Fick en skiva av Andreas, en parfym, ett halsband och en heeeel del småsaker. Med andra ord, en helt underbar jul!

image70
Vår underbart vackra gran

image71
Tomten Eric

image72
Julbordet

image73
Tomten såklart

image74
La Familia

GOD JUL!

Dan före Dopparedan

Eller ja, det är ju Faktiskt julafton nu! Gud va mysigt det va att klä granen förut med mina kära bröder, två år sen sist. Finns nog ingen gran som är så fin som vårt underverk. Pappa klagar dock varje år, och tycker att "nästa år vore det ju fint om man kanske såg att granen faktiskt är grön!" , håller inte med där och tycker att en tradition är till för att hållas..och alla miljoner saker Ska upp i granen, varje år!

Sen var det då dags för mig att jobba, fin julkänska man får av att stå i butik dagen före julafton. Nu är i alla fall allt städat och fint, julklapparna inslagna och ligger klara att öppnas under julgranen, och nu väntar vi bara på morgondagen ska komma med allt den innebär!

Sov gott alla och ha en riktigt
GOD JUL!

♥ L


Julstress

Har vart en otroligt låååång och seg dag på jobbet idag.. kan i och för sig bero på att jag och mamma kutat runt på stan och stresshandlat tillsammans med alla andra Karlstadsbor inför julen. Trött vart jag, och ville helst av allt åka hem och sova, men istället var det alltså jobbet som kallade.
Nu är jag som tur är hemma, julklapparna är inslagna.."bara" den fruktansvärda städningen kvar.. men som jag sagt innan, det ordnar sig.

Nu är myskläderna på, hjälper mamma så smått med att baka, sen blir det film med brosan!

♥ L

Memories..

Ja, för er som inte hänger med i svängarna så höll jag alltså till i USA ett år. Hemkommen sista september i år. Så kom jag att tänka på vad jag gjorde för exakt ett år sen idag, och jo, min underbara Denver-familj och jag hade precis kommit hem från Mexico. En av de underbaraste resor jag gjort. Där träffade jag även en svenska, Lisa ( tro det eller ej, de finns överallt de där svenskarna ). Vi hade mycke kul efter det att solen hade gått ner. Minns sista natten när vi vadade i spöregn, med endast en lånad handduk som skydd. De kära vakterna fick sig nog en ganska rolig syn när det dök upp två dränkta katter i hotellets entré vid fyra-femtiden. Men deras miner glömmer jag aldrig!

Så här bjuder jag på några soliga bilder i vinterkylan!
Enjoy!!

                                         

Sprängd Anka

Ja vart ska man börja dagen?
Kvart i 6 imorse hoppade en "klarvaken" Linnéa upp ur sängen med en enda sak för ögonen, kebaben jag och Ida skulle äta till lunch idag. Dagen flöt på, och det var ett par riktigt övertrötta tjejer som åkte runt i sin lilla bil. Samtalsämnena var många men det mest intressanta ( avgör själv vår nivå på humor ) var nog när vi fått syn på en hel hög med änder, om de är ankor eller ej? Ankor leder ju då självklart till mat då kära Ida försöker få fram vad den speciella tillagningen av anka heter. Hon lyser som en sol när hon kommer på det, Sprängd anka! Att vi inte körde av vägen där är ett under!

När jag slutat för dagen så åkte mamma och jag ner till stan för att leta julklappar, mest alla dessa nödvändiga saker som behövs till lägenheten. Men rätt så kul det med! Blev en lätt middag på stan innan vi tog alla våra kassar och gick hem och fortsatte med julstöket. Jag i min egna lilla takt. Mamma är klart bäst på den saken. Grejen är den, att min mamma är bäst på allt! 

♥ L 


getting a cooold..

Har tagit mig en välförtjänt paus från att hjälpa mamma att plocka fram alla miljoners miljarders tomtar som ska fram.. och alla måste stå på exakt samma ställe varje år! Gud va mysigt det är, jag älskar den svenska julen..jag älskar att vara hemma i år!!
Har dragit på mig en förkylning.. och då anser jag mig själv som dödsjuk! Jag menar, för det första kan man knappt andas, och för det andra så är det ju totalt lönlöst att försöka känna dofterna på parfymer våra kunder vill ha! Men jag antar att jag överlever jag med!

Vilken fins dag vi har haft i Karlstad idag för övrigt, så underbart fint så dte nästa gjorde ont!

..... så lovade att jag skulle lägga in bilder från i lördags, så titta på!

image64
Sötaste kusinen Hanna!!

image66
Jag o Brorsan..

image67
... och sist men abslolut inte minst, Bröderna Classon generation äldre!

50-årsfest

Går lite smådåligt med det här bloggandett just nu jag vet.. får väl skylla på att jag har ett så intressant liv så jag har inte tid att sitta vid datorn jämt, vilket kanske inte är så vidare sant men jaja!
För och sammanfatta veckan: Jobb jobb jobb. Typ. Och en liiiiiten annan pyttesak, jag och underbaraste Camilla ska bli sambos!!!! Var och kollade in en superfin nyrnoverad trea på Herrhagen i tisdags. Vad säger vi Cämil, kärlek vid första ögonkastet?! 1:a januari flyttar vi in. Längtar! Kommer antagligen bli kaos redan första dan, men va fan! Ska bli riktigt intressant faktiskt och se vad stjärnkockarna Lani och Camil kan koka ihop. Haha.

Ikväll var det dags för min älskade fars och morbrors 50-årsfest. Riktigt lyckad! Och det bästa av allt, fick äntligen träffa min lilla kusin Hanna för första gången. Mer lik en ängel än så, det finns inte! Lite mysiga släktibilder kommer imorrn, nu blir det sängen, jobbet väntar som vanligt imorrn!

Sleep tight!

♥ L  

Äckliga väder!

Jaa, just nu är jag tröttare än tröttast! Fick cykla hem från jobbet idag med regnet piskande i ansiktet. När jag äntligen kom hem så bosatte jag mig i duschen i några timmar och nu sitter jag här. Är hemskt sugen på att lägga mig och halvsova i soffan nu.
En viktig detalj jag inte får glömma, jag och Cämil ska och titta på lägenhet imorrn. En trea på Herrhagen, vill ha!

♥ L      


Benvärk

Idag gjorde jag min första Lördag på Affection. Och herre min gud va mina ben vääärker. Fick stå och stå och stå, och sen slå in en massa paket, men måste säga att det blev Karlstads finaste paket. Till och med Jimmy Jansson o Sandra med ungen var där och handlade av mig. Världens sötaste unge det där! Så blev klockan äntligen 6 och jag fick åka hem och vila mina stackars ben. Sen blev det en sväng till MAX med Asso och nu lockar sängen extremt mycket. Lördagen är avklarad och nu återstår bara ångestsöndan innan det blir full rulle igen!

Var rädda om er där ute i lördagsnatten!

Yeeeeeah!!!!!!!

*MARIE PICASSO*

image63
IDOL 2007

Det hände en rätt så rolig grej förut när jag o Cämil va ute o körde. Det var två lastbilar som stod still på E18 och nyfikna som vi är nästintill hängde vi ut genom rutan för att se vad som hänt. Eller ja, Cämil prejade nästan ner olycksskylten för att komma så nära som möjligt. Men iaf, helt plötsligt var det en bil som blinkade bakom oss, för andra gången. Cämil blev lite irriterad: "Men vafan, varför blinkar alla på mig? Tycker dom jag kör konstigt eller?" Svänger åt sidan och förbi oss, i hög fart, susar en polisbuss. Bra jobbat!! Övertrötta som vi var skrattade vi så vi nästan körde av vägen. Cämil är ingen trafikfara hon inte...


Go Marie!

Sitter hos Camilla, väntar självklart på att IDOL-finalen ska börja. Marie ska, och kommer vinna!! Camilla tycker tvärtom..kommer antagligen bli krig i tv-soffan.
Helgen kommer för övrigt antagligen inte bli så händelserik.. jobbar imorrn, sen ska jag ge er chockbeskedet att jag INTE ska ut imorrn. Sen blir väl söndagen lugnare än lugnast om inget annat kommer upp. Men skönt det med ibland. Kanske.

Nej nu ska jag joina Cämil framför tv:n. Go Mariiiiie!!!!

Pappa 50 år!!!

Älskade PAPPA fyllde 50 år igår! Blev firande hela dagen, och jag förstår inte hur vi ens lyckas ta oss in i köket just nu pga alla blommor. Men luktar gott gör det i alla fall här hemma. Frammåt kvällen blev det familjemiddag på Alfie´s. Supergott! 

GRATTIS igen Pappa ♥

image62

Glassigt

Lite dålig uppdatering från min sida, ber om ursäkt för det!

Ännu en helg har passerat, och för o börja i fredags med Idol. Andreas åkte äntligen ut, bättre sent än aldrig i alla fall. Marie är en given vinnare nu när Daniel är borta!
I lördags började jag dagen med att titta på fotboll, mina kära bröder spelade i samma lag. Helt värt o se!
Lite senare kom Ämil och vi ägnade en timme eller två åt hår och make innan vi åkte till Alex på förferre. Där träffade jag  Goran och Björn som jag inte sett på evigheters evigheter! Megakul! Så småningom, efter en hel del tjaffs, gick alla med på att dra till Arena. Snikte mig in bredvid bror Daniel som stod längst fram i kön, inte en chans jag hade ställt mig längst bak då kön sträckte sig fem varv runt torget. Väl inne störtade jag till Björn o Alex i Vippen o följde Mange Schmidts uppträdande därifrån. Sen mötte jag äntligen Therese, och kösystemet den kvällen vill jag inte gå in på! Kvällen avslutades till toner av underbart gitarrspel. Me like!

Lite pics från i Lördags

image58

image59

image60

image61


RSS 2.0