Tjejkväll

Har haft en underbart skön och mysig helg ute på Särö. Fredags kvällen startade med en underbar middag hemma hos Susanna. Det blandades en massa goda drinkar hela kvällen och det var en toppenkväll med mina underbara tjejer. När kvällen var över vandrade jag hem till släktingarna i snöstormen och sen har resten av helgen gått i lugnets tecken!
Tre dagar i skolan denna veckan sedan åker jag hem till K-d igen!


Jag o Müllo


Värdinnan Sanna


Emma med en av kvällens alla goda drinkar




Linnéa


Skövde rocks!

Hade världens roligaste kväll med girlsen i Skövde i lördags! Erica godingen hade fixat iordning tacos till oss när vi kom och sen var det dags för dress o make innan vi rullade iväg till Ericas underbara vänner.
Det blev en massa dricka, lekar o dans och frammåt 12-tiden drog vi oss in mot stan. Där träffade vi också finaste Lotta.

Det är detta jag kallar en perfekt utgång med underbara vänner!






 






Linnéa


Skövde, here I come!

Yes, nu drar jag, Charlotte, Emma och Susanna till Erica I Skövde för party party. Har aldrig satt min for i Skövde och därmed har jag heller inga förväntningar pås tället. Så detta kan bli precis hur som helst, men jag har bra vibbar!

 

Ha en superbra lördag allihop, oavsett om ni slår klackarna i taket eller om det blir godisskålen framför Melodifestivalen som börjar ikväll. Jag älskar melodifestivalen, så får se om jag får mig en liten titt ikväll!

Vi hörs imorgon!






Linnéa


Grupp Psykologi

Idag kom delar av det jag beställt från H&M hem i brevlådan.. I just lööööööve them!!

Imorgon ska vi ha grupp psykologi i skolan, enligt den äldre klassen så var det det bästa som hänt deras klass, så det känns som att det kan bli riktigt intressant OCH nödvändigt i en klass på enbart 22 tjejer!

På lördag åker jag och några andra gullisar från klassen till Erica i Skövde för en partykväll. Som Erica sa :

"Har du inga förväntningar så lovar jag att du inte blir besviken ;)"



Emma (t.v) och Susanna (t.h) ska med i helgen!!




Linnéa

Facial Faradic

Hade ett minst sagt stort prov idag, fast enligt vår lärare skulle det vara ett lite mindre prov då hon hade delat upp de i tre mindre prov istället för ett stort! Hur hade det stora provet då sett ut i så fall, nått i liknande storlek som bibeln?
Sedan hade vi apparatur resten av dagen, facial faradic, som ett ansiktslyft utan kniv. Man använder ström som gör att musklerna i ansiktet börjar pumpa rejält. Tror ni det såg roligt ut när musklerna runt munnen började pumpa så att hela munnen gjorde en grimas, utan att man själv kunde styra det, eller när muskeln kring ögat gjorde så att ögat stängdes? Jag grät av skratt, det såg så sjukt roligt ut!!


Igår var det ju äntligen final av pardise hotel, Jackie och Patrik tog hem det till slut!! Grattis till dom!






Så söta!!





Linnéa


I miss you!

Nu sitter delar av min familj och släkt upp i Sälen hos min älskade bror och myser, jag är inte alls avis! Inte alls..jag har apparaturs prov imorgon och så mycket annat skoj, jag är inte bitter!
Tror det får bli en sväng upp till Daniel på påsklovet, jag saknar ju dig!!

 

Skidgänget i Idre för två år sedan



Linnéa


Jontophores och Desincrustation

Idag fick vi sluta till lunch, när hände det senast?
Det har vräkt ner snö här i Göteborg från och med igår och hela natten. Varför? Jag vill inte ha mer med snö o slask o göra nu.

Känner att jag behöver en lite power nap nu, sen ska jag dyka ner i apparaturens magiska värld och plugga inför provet på onsdag!
Imorgon har vi försäljningsteknik, det ser jag sjukt mycket fram emot!


Ha en superbra dag, jag saknar er alla där hemma!


Min nya från HM som jag visada härom dagen

 


Linnéa


RSS 2.0