Decléor eller MATIS?

Idag har jag donat o grejat ute i butiken på jobbet. Åh va jag tycker sånt pyssel är kul! Har pyntat i fönstret och gjort plats i hyllorna..  För imorgon kommer förhoppningsvis leveransen med de nya produkterna ifrån Dermarome. Vi ska nämligen ta in MATIS på salongen. Jag gillar deras prudukter och funderar faktiskt lite på att överge mina älsklingscremer från Decléor och testa på MATIS. För övrigt så har vi MD, Exuviance, Priori, och Bare Minerals på salongen.

När jag slutade kl 18 så stod resterande av familjemedlemmarna utanför o gasade för fullt. Vi skulle ju iväg till LLA o se när FBK spöade Linköping. Det blev inte riktigt så. De fick storstryk! Hur som så fick vi i alla fall en trevlig kväll i sällskap av mina kusiner + att vi fick följa matchen från logeplats. Så något gott med kväll var det allt!

Imorgon gott folk är det fredag! Herre jösses va underbart. Och inte nog med det. Jag har tid hos Sara kl 10. Jag har nog aldrig varit i så stort behov av en klippning o färgning som jag är nu!

 

Sov så gott!!

 

 
Decleór....


eller MATIS...


Thats the question?


Här ska tränas!

Har varit en fartfylld dag! Tog en promenad in till stan o mötte Camilla, skulle ju som sagt hämta ut nyckeln till lägenheten och ville ha lite moraliskt stöd. Klandrar jag henne inte för! Lägenheten var superfin och nu väntar vi spänt på inbjudan till inflyttningsfesten!

 

Sedan sprang jag o mötte upp Karin, Sofie och Marielle. De flyttar ju ner till Götet på fredag för att börja plugga på världens bästa skola- Elisabethskolan! De ville ha lite tips o råd om hur allt fungerar på skolan. Känner att det kommer bli många besök dit ner och kanske rent utav att vi flyttar in tillsammans allihop så småningom, who knows?

 

Nu ska jag hoppa i träningskläderna o åka till KMTI, Ramadan har bokat två platser till cirkelträningen så nu ska vi svettas riktigt ordentligt!

 

 


Lediga dag!

Onsdag = Ledig! Solen skiner och himlen är alldeles klarblå, inte ett moln så långt ögat kan nå! En helt perfekt dag för att vara ledig med andra ord. Jag har ett par ärenden inne i stan och sen ska jag följa med Camilla ner till Inre Hamn. De får nämligen nyckeln till deras lägenhet idag, och den bara måste ju ses! Sen ska jag nog försöka hinna med ett träningspass på gemmet med!

Ha en bra dag allihop!


Camilla


Vila i frid Elin Krantz!

Hur kan något så fruktansvärt få hända?! Det är helt ofattbart och jag finner inga ord, är helt enkelt i chock! 
Elin Krantz gick på Elisabethskolan!

Idag tänder jag ett ljus för söta Elin som blev mördad i Göteborg i helgen! Jag tänker på alla elever och lärare och skicka all min värme till er!


Vila i frid  ELIN KRANTZ


Myspys!

Ojoj, senast jag blogga så var jag tvungen att skynda iväg för att inte missa KBKs match! De spelade 1-1 (så sjuuukt spännande var det) och måste nu vinna mot de som ligger näst sist i serien nere i Alingsås nu på lördag för att gå upp i ettan. Nemas problemas!

Gårdagen var riktigt mysig. Cyklade direkt hem till kusin Frida efter jobbet där det bjöds på mat! De har precis köpt en jacuzzi till deras nya uteplats så efter middagen var vi inte sena med att hoppa i! Åh va härligt det var, 5 grader i luften o 40 i badet... I like!

 



 


Go KBK!

Kvällen igår va grym, minst sagt! Vi började hemma hos Linda-Marie inne i stan o gick sen till Blue moon där vi gick före VIP-kön o raka vägen in! Det var länge sen jag parta till det med min barndomsvän Lovisa så det var riktigt roligt!

Nu ska vi dra oss bort mot Våxnäs o heja fram KBK till seger. Vinner de idag spelar de i ettan nästa säsong, så det här kommer bli spännande!
Heja heja!



 


TGIF

Har jobbat idag, hela dagen! Den har dock gått väldigt fort! Det är ju fredag! Ska iväg o jobba ett par timmar mitt på dagen imorgon med, men sen tar jag helg på riktigt! Ska iväg o spinna först kl 10, jobba mellan 12-14, hem o ta en powernap för att sen sadla om till party-outfiten! Jag o Lovisa ska göra stan osäker. Minns inte när vi partade ihop senast, så det ska bli ruskigt kul!

Nu ska jag titta på Se upp för dårarna o mysa vidare i soffan!

 

Ha en trevlig fredagskväll!

 


Jag o Lovisa på min 23-årsfest!


Provjobbat!

Vilken otroligt spännande dag det har varit! Jag har nämligen provjobbat idag, på Kasch här i Karlstad. Tidsoptimist som jag är så åkte jag o Andreas iväg till KMTI och tränade vid kvart i 8 imorse. Var hemma kl 9 o skulle då koka gröt till frukost, duscha, sminka mig, fixa håret.. för att sen cykla hemifrån vid 9.40. Ah ni förstår ju själva, det blev stressigt, minst sagt! Men jag hann, och vilken rolig dag det blev! Alla är så snälla o gulliga! Jag gillar det här stället skarpt! Så får jag ju komma tillbaka med, imorgon, på lördag, måndag, tisdag o torsdag ska jag dit igen! Va jag vet än så länge!

Nu har jag ätit, mysbyxorna har åkt på och jag har placerat mig i soffan framför Halv åtta hos mig!

 

Ha en bra kväll!!

 

 


22:a September

Gomorron allihopa!!
Nu ska jag hoppa ur myskläderna o sätta på mig lite mer normala kläder o glida ner till stan för att möta upp Andreas! Vi ska kika runt lite i butikerna och sen tänkte vi hyra med oss en film hem tills ikväll.
Nej, nu ska jag kladda på lite smink!

Ha en superbra dag!!



Jag o mina fina bröder, Anderas o Daniel, här I Göteborg!


Hemmafru?

Ah, det blev en lika bra dag som jag hade förutspått!
Lillebror kom hem o lunchade med mig, sen tränade jag en timme. Fatta va skönt det var!
Sen jag som älskar att baka kunde inte låta bli, jag fick för mig att jag skulle göra muffins med kola o pecan, så det fick det bli! Sen gjorde jag även hemmagjorde pizza till mig o Daniel. Vilken hemmafru jag håller på o bli!

Sen kom Camilla över o gjorde mig sällskap. Eftersom jag inte vågade se exorcist filmen härom dagen så tänkte jag att det skulle bli ett utmärkt tillfälle nu.
Men vilken besvikelse.. en riktig skitfilm var det! Så bespar er den tiden o se någonting bättre!



Egengjord pizza


Muffins med pecannötter och egengjorde kola


Kasch

Vilken underbar start på dagen det har varit! Var iväg på ett möte på salongen Kasch här i Karlstad tidigare i förmiddags. Träffade delägarna, vi tog en kaffe o satt ner och pratade. Vilka underbart mysiga människor de var! Man blev glad bara av o sitta där o prata med dom! Superhärligt! Vi besämde i alla fall att jag skulle komma tillbaka torsdag fredag och ev. måndag tisdag för att gå med och suga in så mycket som möjligt! Det här känns riktigt bra!

Helt otroligt att klockan bara är 11.30 och det har redan hunnit hänt så mycket positiva saker. Senare idag ska jag även träffa Camilla, så det är inte så mycket som kan gå fel denna dag!!



BIG LOVE


Mitt nya liv!

Idag började mitt nya liv-på riktigt! Jag har bestämt att jag ska vara helt frisk imorgon så jag kan börja hårdträna. Ska börja äta helt igenom nyttigt o skippa allt som heter chips o godis! YES!

Imorgon händer någonting spännande med, jag ska iväg på ett möte hos en salong här i Karlstad! Tro det eller ej. Så håll era tummar!

Nu när hösten är här så vill man ju bara bada i mysiga tröjor. Har faktiskt en del som fortfarande funkar. Men det är en som jag har spanat in från Gina Tricot som jag bara mååååste ha! Skulle vara supersnygg till mina nya supersnygga byxor från Sisters, eller till ett par leggings med mc-boots till. Så snyggt!!

 


Valvaka?

Vilken mysig höstdag det har varit! Tidigare idag gick nästan hela familjen i samlad trupp till vallokalen och gjorde vår plikt! Sen tog vi en promenad i det underbara (sommar)vädret hem o åt trattkantarellsoppa med grekisk lantbröd till och ljummen äppelpaj, äpplen från våra egna träd, men vaniljsås till. Mmmmm!

Nu funderar jag på att trotsa valvakan o kolla på en film som jag precis laddat ner. Om jag törs? The last exorcism känns som att den kräver sällskap! Någon frivillig?

 


Val 2010

Idag är ingen rolig dag..förkylningen är som värst, huvudet känns blytungt o jag vill bara somna om. Jag smög ner o gjorde iordning lite nyponsoppa till frukost o kröp sedan tillbaka ner i sängen igen. Jag haffade med mig ett par aftonbladet bilagor som jag tänkte bläddra i med.

Någon gång idag så jag i alla fall orkar mig upp o gå iväg till vallokalen o göra min röst hörd. Jag känner mig rätt säker med vad jag ska röst på, men jag kommer säkert inte helt ha bestämt mig innan jag står där med lapparna framför mig!

Lycka till med era val idag o se till att göra din röst hörd!



Jag i underbara Rom förra året

A taste of Lebanon

Precis hemkommen från Anna där jag o Camilla har spenderat kvällen. Vi började med att köra runt precis hela stan i jakten på den perfekta lördags-middags-maten. Det blev till slut libanesiskt från Pasha på Norrstrand, supergott var det! Även lite annat smått o gott fick hänga med hem till soffmyset. Sen har vi spelat kort, sett på valet o pratat om allt mellan himmel o jord hela kvällen. En riktigt fin kväll med fin fina tjejer helt enkelt!




Bubbly

Allt känns så jäkla bra just nu! Fick alla papper från Monika idag så nu åker allt på posten! Tänk om?! Jag kanske snart är tillbaka i älskade Denver!!

Kom tillbaka till Karlstad idag. Träffade Camilla och satte oss o gjorde det vi är bäst på, titta på och kommentera folk! Ikväll sitter vi bänkade framför Idol.
I miss my babes in Gothenburg!!!



Mysiga höst!

Sitter bänkad i soffan framför Idol på Särö med en kopp te! Det viner verkligen i träden utanför. Även om jag älskar sol o värme, skulle aldrig tveka om att flytta till varmare breddgrader om jag fick chancen, så kan jag inte låta bli att tycka att hösten är mysig. Tända massa ljus, sitta under en filt och dricka varm choklad. Mmmm! Visst skulle det va väldigt mycket mysigare om man hade någon att mysa med, men jag får vänta ett litet tag till med det.

Imorgon bär det av hem till Karlstad igen efter en hel vecka här i Götet. Har varit ivåg på två intervjuer idag, en i Kungsbacka o en inne stan. Kändes helt ok faktiskt!
Och snälla snälla Monika uppe i Stockholm har nu lagt alla licens papper på brevlådan så nu väntar jag med spänning. Ahhhh!!!! Amerikanska ambassaden nästa????



(B)ästa T o M

Sitter i soffan hemma på Särö o kurerar mig med massa te, C-vitamin och ipren. Jag har väntat på att förkylningen ska komma och just den här veckan valde den att komma. Valde bästa veckan, verkligen!
Jag som ska iväg till Kungsbacka o provjobba imorgon, jaja jag får köra gärnet ändå!

Träffade ju finaste Tanja idag med. Pratade om allt mellan himmel o jord.. Härligt värre o träffa henne igen!! Oh just det! Gissa vem mer som stormade in på espresso house? Jo, världens (B)ästa klassföreståndare Melinda..finare än nånsin! 



Finaste Tanja

Det går bra nu!

Ja man kan väl inte säga annat..tre salonger har hört av sig på bara några dagar! Tyvärr är vissa inte att lita på, men jag litar alltid på magkänslan och då brukar det gå bra! Men Denver är naturligtvis fortfarande mitt första alternativ!

Jag ska snart dra mig härifrån och hoppa på bussen in till stan för att möta upp Tanja! Har inte träffat henne sedan examen så en fika är helt på sin plats!!


I miss my Denver!

Idag har längtan tillbaka varit extrem! Jag saknar familjen, vännerna, vädret.. ja allt allt allt!!!
Jag vill inget annat är att åka tillbaks. Jag har sagt det förr, men jag känner mig hemma där på nått slags vis!
Denna längtan gjorde att jag fick ett anfall att sätta igång med alla papper som ska in. Jag ska tillbaks!


Case 39

Jag älskar verkligen Särö! det är så lugnt och avslappnande och harmonsikt! Jag skulle kunna sitta på en sten nere vid havet i timmar och bara titta, för visst måste havet vara bland det vackraste som finns?
Men det bästa av allt måste nog ändå vara att Sanna bor här med så att man bara kan styra över för en spontan filmkväll. Vi + Sannas inneboende Annika åkte till 7 eleven och hyrde Case 39, en riktig skräckis. Usch jag hatar när det är barnet i filmen som är den onda..läskigt värre! Sen ska vi ju inte tala om när Sanna ska köra hem mig efteråt! Det regnar o blåser, det känns som att skitungen sitter i baksätet o bara väntar på att få skrämmas, och att någon tutar på oss när det inte ens fanns nån bil bakom.
Vi överlevde hem båda två o det är väl ändå det som räknas! Jag hoppas på fina drömmar inatt!!


Reunion

Åh herre jisses vilken kväll det blev i torsdags! Och va underbart bra jag mår tillsammans med mina fina!
Vi åt o drack en massa gott innan vi hamnade på lounge. Intressant kväll kan man väl säga!
Helgen i övrigt har varit riktigt lugn o mysig, firade min lilla älsklingstjej som fyller 3 idag. Lite idiotiska saker med som kommit upp som inte är allt för kul..men jag skulle aldrig såra mina vänner!

Å andra sidan så ska jag iväg o provjobba på två salonger den här veckan. Känns sjukt kul! Hoppas att det löser sig med jobb snarast möjligt.


 


Älskade Götet

Igår packade jag om väskan (har spenderat två dagar hos min älskade lilla farmor) och åkte ner mot Göteborg! Denna stad, vad jag älskar den! Myste hela kvällen min min lilla favorittjej Hanna! Vad stor hon har blivit under sommaren.

Ikväll är det reunion with the worlds greatest- Klass B! Vad jag har sett fram emot denna kväll. Det ska lagas mat o drickas vin, och sen får vi se vad kvällen bjuder på.
Nu ska jag hoppa in i duschen o börja fixa till mig lite i väntan på att Sannis ska plocka upp mig. Har helt säckat ihop i soffan! Inte ok!


Examen i Juni

Nu kör vi igen!

Mitt bloggande har väl inte varit på topp den senaste tiden (månaderna), men har helt enkelt inte haft någon lust eller känt att jag har haft något att skriva. Visst, jag har haft den kanske bästa sommaren i mitt liv tillsammans med min underbara Emma i Denver, åh vilken fantastisk sommar vi haft! Men ändå..lusten att skriva har inte funnits där! Men jag ska försöka få till det den här gången. Så, nu kör vi igen!


RSS 2.0