VIF 100 år!!

Blir sämre och sämre på o blogga, ska bättra mig!

Älskade Becca va hemma i helgen, så the golden three tog en heldag i fredags! Lunch på stan o sen en biljardrunda på Score senare på kvällen. Ida fick även nycklarna till sin (första) lägenhet under dagen så det blev självklart en sväng dit. Sorry vännen, du blir inte ensam om o bo där!

Lördag, började jobbet som värdinna på Nöjes kl 17. Värmlands Idrottsförbund  firade 100-årsjubileum!
Slutade runt 23-tiden, Ida dök upp, lite extra fix..sen var vi redo för en festkväll!
Kvällen blev super, var länge sedan jag hade hade såå trevligt..tack vare en viss person!

Tisdag igen, grått och tråkigt. Träffade Ida 1 igår, Norge blir på Torsdag så va tvungen o "fixa" inför det..eller va man nu kan kalla det? Hmm, allt annat än det iaf!

Fika med Alex idag..alldeles för länge sen, som vanligt..
Snart lunch, så kanske borde anstränga mig lite till innan dess!


Ha en superbra dag alla mina Underbara godingar!!

Äntligen!!!

Att 5 dagar kan va såå långa ibland..men idag när jag kom hem så hade jag fått brev från posten att lådan från forever hade kommit! Superglad or what?! Skorna satt utmärkt o klänningarna var underbara..fotar o visar imorgon!

Brorsan spelade match igår..mot IFK Göteborgs U-lag, lite kul! Blev mindre roligt när det kom snöblandat regn som givetvis gav sig så fort vi nådde bilen..men men, det finns väl bara dåliga kläder? Eller om det va tvärt om?

Not serious?

Fått en hel del oseriösa kommentarer på senaste.. tråkigt att vissa har så meningslösa liv så att de njuter av o jävlas med andra. Men samidigt, rätt kul att Du lägger den energin på mig!!

Enjoy your life!!!!

Mys i höstrusket

Helgen har vart lugn och fin, haft lite catch up med Ida, filmkväll i lördags med allt som hör till och sen fortsatte vi med en fika dagen efter. En helt okej helg med andra ord!

Precis hemkommen från stan, träffat C och tagit en kvällfika på Mat och muffins. Hur mysigt som helst en dag/kväll som den här. Går knappt att vistas ute men helt underbart att sitta inne och mysa med tillsammans med en vän och se hur det stormar utomhus.

Så hösten Kan va mysig, bara man befinner sig på rätt sida av husväggen!

T.G.I.F

Freeedag!! Ännu en alldeles för kort helg som väntar.. med kanske hockey imorgon, hoppas på det!
Ikväll kommer kusinerna hem för o fira mamma som fyllde tidigare i veckan, antagligen ännu mera tårta så det får nog bli en liten springtur efter jobbet. Har precis tryckt i oss mat ifrån Kvarnens och har en timmes jobb kvar!

Igår blev det myspys fika i stan med Emelie. Saknat dig mer än mest gumman!!

Thank God Its Friday!!



Min goding du!!

Bilder från helgen














självklart syskonkortet... sååå full var jag faktiskt inte

Grattis Mamma!

Måndag igen,tänkte jag säga.. tisdag igen! Ledig igår så är lite förvirrande det där!

Mamma o pappa åkte till Berlin i torsdags så jag o bröderna har haft hela huset för oss själva hela helgen.
I fredags slog vi på stort o hade förfest här hemma för alla polare, kanske lite för stort.
Blev ankan för mig o mina polare, Becca va hemma i stan i helgen från Norge, så blev en extra bonus!
Lördag hann jag knappt vakna innan det var dags att bege sig ner till stan för lunch med Ida o Becca riktigt mys!
När jag kom hem hade Andreas fått nån sorts allergisk reaktion över hela kroppen så efter ett par samtal så fick vi åka iväg till akuten.. visade sig som tur var sen att det inte vart så speciellt allvarligt, men det så som han såg ut, de va nog det värsta jag har sett. Som sagt.. vi är friska som nötkärnor allihop..förutom när mamma o pappa åker bort, då händer allt!
Väl hemma blev det tacos o fotboll/hockey om vart annat då Gustaf fick chansen i fbk:s a-lag!
Frammåt 11 (liggandes i soffan i mjukisbrallor) blev jag "medtvingad" ut av Alex, men men..okeeej det VAR kul!!

Söndag var som alla andra söndagar o nu är det måndag.. förlåt, tisdag igen!
Min älskade mamma fyller 47 år idag, precis ätit tårta och ska gå ner o mysa lite till med henne innan det blir sängen!

(Lägger upp bilder från helgen imorgon)

Puss på er mina söta vänner*

Klädproblem

Jag har klädproblem inför ikväll! Försöker allt kan kan att intala mig själv att "Man kan faktiskt INTE köpa nånting nytt inför varje utekväll". Nej det kan man inte.. Eller?

Jag o mina bröder ska ju ha förfest här hemma ikväll, kommer att bli en salig blandning utav folk.
Allting tar ju alltid så mycke längre tid än va man tror så.. kan borde sätta igång med val utav kläder, nagelfix o allt annat som ska göras.. ah för här har jag inte tid o sitta!


Jag o Lovisa i Grebbestad i somras

Drömmen om Sommar

Ah.. va kan man göra när det mest är mörkt o trist ute, även om jag faktiskt tycker om hösten, för det ÄR mysigt, så finns det ju ingenting som slår sommaren! "Råkade" klicka förbi Forever 21 igår och det gick inte att hålla fingrarna i styr den här gången. Kan väl säga att de va min o Therese absoluta favvoaffär under vårt år in the States! Så har börjat fylla på garderoben inför nästa sommar..man ska ju börja i tid heter det ju!

Ikväll var jag, Daniel och "Super-Makkan" på föreläsning med Börje Dahl om Droger. Riktigt intressant måste jag säga, blev lite mer insatt.

Träffade min super C igår för en lååång och mysig fika, köpte även en födelsedagspresent till mamma som fyller år snart, min lilla underbara mamma!


                
Dom här två underbara klänningarna kommer ni får se mig glida omkring i till sommarn

Back to Work

Så var ännu en helg slut. Som Daniel sa förut, " En helg känns som En jobbardag!".

I lördags var det Nöjes som gällde, minns faktiskt inte när jag var där sist.
Började i alla fall med dress o make hemma hos C dit Johanna också kom. När vi var klara efter nån timme så drog vi vidare till Alex och grabbarna innan vi gick hem till Anna
Runt halv 1 stormade vi in på Nöjes där jag äntligen träffade min Ida. Efter en massa kaos hit o dit tog jag o Ida en taxi hem där jag upptäckte att mobilen var borta. Så himla typiskt mig att man knappt blev förvånad. Som tur var hade dne ramlat ur i taxin så fick tillbaka den ganska snabbt tack vare världshistoriens första samarbetsvillige taxichaffis. 

Söndag blev det fotboll för hela  slanten när KBK spelade kvalmatch till tvåan mot Huddinge, gick inge vidare men spännande var de!

Enda possitiva med att det är måndag att det läggs ut ett nytt The Hills avsnitt på MTV!!








*Whitney*






Rainy Day

MItten av veckan, faktiskt så har den här veckan gått betydligt mycket fortare än förra.
I helgen som va så tog jag o mamma en hel dag på stan o fick med oss mycket mer hem än vad vi kanske tänkt oss. Men jaja..
På kvällen planerade jag o Ida en utekväll, som dock slutade tidigare än någonsin. Ingen var direkt på partyhumör men ut skulle vi..och ja, det slutade som det gjorde, vi gick hem och la oss istället.

I måndags så träffade jag äntligen Ida 2 igen..inte setts sen Turkiet resen för en månad sen (lovar att jag ska lägga in bilderna därifrån i veckan, ska bara få ork först) var riktigt mysigt! Som sagt Ida, till helgen blir det lite Alanya moves igen!!

Idag jobbar jag sent, har inte börjat än, så funderar starkt på att gå ut till pizzerian nu innan.. tycker lite synd om mig själv så hehe.

Puss alla sötisar!





RSS 2.0