T.G.I.F.

Hade en jättemysig kväll med Ida igår. Vi tittade ju som sagt på resor, som det ser ut nu så kan det kanske t.o.m bli så att vi drar på en tiodagars semester.. vore ju underbart!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå 11, då kommer Lennart (min tränare) och Kenna och hämtar mig och vi ska upp en sväng till universitetet på ett möte. Är ju tänkt att jag o Kenna ska hålla i Karateträningen där på söndagar under våren.

På söndag lämnar jag ju civilisationen  för en skidvecka uppe i Idre. Det behövs minst sagt att få komma bort ett tag!
Så ikväll passar jag på o gå ut o roa mig med min andra Ida. Ankan och våran drink...
ja tack!



Snyggaste bilden ever? Tycker iaf vi!


Linnéa


Resetips?

Fick känslan av att det var fredag idag när jag vaknade.. blev något besviken när jag insåg att så var inte alls fallet.

Idag invigde jag mitt nya rum här på jobbet.. det är stort, luftigt och på en utav väggarna är det ett ett enda stort fönster längs hela väggen.. så jag ser ut om man säger så, precis som jag vill ha det!

När jag slutat idag blir det en liten fika (eller ja, liten o liten kan ju diskuteras) med Ida. Mysigt värre!
Sen tänkte jag springa in på resebyrån och rycka med mig lite kataloger därifrån.. ska hem till Ida 2 för filmkväll ikväll, kanske blir lite reseplaner med, vem det?!

  


Linnéa


The City

Nästan precis hemkommen från stan, fikat o tjôtat lite med Alex, mår man alltid bra av!
Nu har jag landat i sängen o tänkte kolla på nya avsnittet av The City, ni vet, Whitney ifrån The Hills har ju flyttat till the big apple och även fått en egen show. Jag vet, jag är beroende av The Hills-gänget men jag älskar den showen. Så en gång i veckan får jag njuta o drömma mig bort till deras underbara värld!

Tänkte jag skulle hålla vad jag lovat o lägga in nån bild från helgen som var med










MIna små yrväder

Tisdag

Helgen passerade fortare än vinden  som vanligt, man hinner knappt fatta att det är lördag innan det är söndag kväll o man har ångest för att man ska upp tidigt o jobba dagen efter.
I vilket fall, blev utgång i lördags. Vi var ett litet gäng som samlades hos Ida först, och sen är det alltid lika kul när Becca kommer hem från Norge o man får chans o umgås med henne ett tag!
Sen blev drinkar o massa dans på Nöjes inna jag kände att de smärtstillande tabletterna jag äter för tanden jag drog ut och alkohol inte var nån vidare bra blandning, så runt 1-tiden pussade jag mina tjejer hejdå satte mig i taxin o åkte hem till min älskade säng!
Ska lägga in nån bild från i helgen senare ikväll..

Veckan ser ut att gå fort och på söndag åker vi till Idre för en veckas skidåkning, kan det bli mer underbart? Ah kanske en vecka på en sandstrand nånstans men annars vet jag inte!?



Gjorde årets första beställning från VS igår, är rätt sugen på den här bikinin med.
Sen är ju Miranda Kerr oslagbart snygg som vanligt, svårslaget!


Linnéa

T.G.I.F.

Underbara dag!

Gårdagen överlevde jag nätt o jämt.. de första jag fick utspottat i ansiket när jag kom in hos tandläkarn var att de antagligen var tvugna att operera. Thank God att jag inte visste om de innan... men men, jag gick därifrån levande i alla fall hur jävligt det än var!

Så även om man är glad för att lönen kommer in idag är det inte lika roligt är räkningen på två tusen spänn kommer!
Imorgon blir det i alla fall utgång med mina girls, Becca är back in town så det blir förfest hos Ida innan vi slår klackarna i taket någonstans.
Ikväll blir det bara lugnt, ska börja om från noll med o börja lära mig äta ordentligt med en mun som jag kan öppna till hälften och sen ska jag begrava mig i soffan resten av kvällen!


My ladies


Linnéa

Underbara plagg!

Sitter och tittar ut genom fönsret här på jobbet, det mest intressanta som har hänt idag än så länge är att trafikljuset utanför hakade upp sig! Säger väl en hel del om spänningen i vardagen... jag är extremt uttråkad just nu!

Satt och klickade runt på HMs hemsida häromdagen och jag säger som dig Emelie, "dessa klänningar" man får aldrig nog av dom. Skulle tro att jag har en i varje färg och nyans som finns snart. Men vad jag älskar dom!
Två nya till samlingen blev det den här gången, och jag kommer bo i världens underbaraste plagg även denna sommar!


    


Linnéa

Jerringpriset!

Tyckte personligen att Jerringpriset under gårdagens Idrottsgala skulle gå till Anders Olsson. Visst, Charlotte Kalla är en värdig vinnare men det är nog ingen som gjort så stort intryck som Anders Olsson gjort under året, enligt mig!




Linnéa

Alla vägar bär till...

Det är en helvetsvecka den här veckan, så försöker o pressa in så mycket kul som jag bara bara kan!
Helgen blev lugn och fin, kändes lite behövligt, jag som alltid försöker intala mig själv att helgen kanske ändå är till för o vila upp sig..inte köra järnet så man är tröttare an tröttast när måndagen kommer och det är tänkt att man ska vara utvilad. Så vissa helger tänker jag faktiskt vuxet!
Blev iaf bio i lördags, Brad Pitts nya. Skitbra film och mycket trevlig kväll!

Jag kan nog stå ut med en hel del smärta.. skulle t.ex lätt kunna gå till läkaren o få en meters spruta inkörd i armen, bara jag slapp tandläkarn. Ska få en tand utdragen så på torsdag kommer det va en plågodag för min del. Blev heller inte direkt bättre av av min käre tränare ringde och berättade hur "föjävla ont de kommer göra" och "det finns mycket mer känselbanor i nedre delen av munnen". Linnéa som tyckte att hon ändå har hyffsat koll på läget. Thanks a lot!

Innan jul skrev jag att jag redan hade fått den bästa tänkbara presenten redan.
Och efter jag kommit över muren på torsdag så kan man kanske äntligen börja se fram emot att det snart blir april.
Ska nämligen få åka till Rom.  Så får väl ändå se det som ett litet ljus i mörkret idag.. har alltid velat åka dit, alltid!





Linnéa

T.G.I.F

-11 grader ute, ska börja hålla tyst om min önskan om vår och värme, vädergudarna är alltid ute efter o jävlas så det blir nog bäst så! Fint väder trots allt och jag måste faktiskt inte gå ut o plågas.
Sitter och funderar på att hänga med delar av gänget på jobbet på lunchspinningen sen.. men var ju faktiskt iväg o körde igår kväll och man dör inte av lite vila heller.

Efter jobbet idag ska jag springa ner på stan o fika med Alex, snacka massa skit, "allvarliga" problem och kanske lite ännu mera skit.. alla borde ha nån som du!

Kära helg, du är mer än välkommen!


Linnéa

Mamma Mia

Idag är jag faktiskt piggare och på bättre humör än på länge (ah än de senaste dagarna iaf och förutom att jag fick böter på bilen igår) och det är inte ens fredag!? Jag förvånas över mig själv ibland! Himla fint väder är det också.. lite för kalt kanske för min smak, men kanske nått man får ta?

Skulle lätt kunna stanna kvar i den här veckan ett tag till, ska till tandläkaren och plågas nästa vecka, och det är min klart största rädsla här i livet. Så det kommer antagligen bli en veckas sömnlöshet för min del..

Nästa vecka kommer min ängel hem från Norge igen, så det överväger väl kanske.. och helgen känns mer än välkommen just nu!



Såg äntligen denna underbara film igår.. tack Daniel!


Linnéa

Lördag*2?

Tisdagar är, om ni frågar mig, helt onödiga och borde raderas bort helt. Varför inte lägga in en extra lördag istället?
Vore nått!
Fast just idag är det världens bästa tisdag (om det finns nån sån?). Ska träffa min bejb och töla med henne om allt intressant i våra liv just nu på vårt nya favvocafé, Coffeehouse by George.
Sen blir det intervallspinning, lär väl behövas efter vår fika om de ser ut som de brukar göra!

Just nu kan jag inte tänka på annat än mat så försöker sysselsätta mig så gott jag kan så klockan kan bli 12 och det bär av mot Nöjesfabriken för lunch!


Imorgon börjar vi nedräkningen mot helgen!


Ja TACK... ge mig!


Linnéa

Tröttast AB

Jag visste att jag skulle va trött idag, men det här är nått i stil med döende trött!!!!!!!!!
Hur *** ska jag överleva den här dagen?

Helgen var iaf super!!
På lördagen blev det utgång, jag o C började med dress o make + pizza hemma hos mig innan vi åkte in mot stan och hamnade hos Anna i hennes nya fina lägenhet. Karin är ju numera Karlstadbo igen efter ett par år i huvudstaden, och är alltså färdig mäklare nu. Ska bli spännande o se va hon kan fixa fram? Vart jag ville komma, kul att ha dig hemma igen gumman! Efter ett o annat kraschat glas gled vi vidare till Nöjes. Det blev en riktigt lyckad kväll!

Igår var jag o världens bästa Theresethe ABBA Show.. har ju sett showen en gång tidigare, då i the Red Rocks i Denver! Så vi fick återuppleva gamla minnen..även om det är stor skillnad på folk o folk runt om i världen (Svenskar är torrare än torrast och det ska Mycket till för att de ska släppa loss) så var det en obeskrivligt fin kväll!

Ikväll är det återträff för mentorskapsprojektet Unga Ledare. Gissa om jag känner för det?


All Womanizer o Pokerface gjorde att det gick lite vilt
o ett o annat glas gick åt...



Antar att det är nån fin Singstar låt med tanke på ansikts-
uttrycken!



Som sagt, så går det om man förstör


Min bästa Alex!!


Linnéa

Varmare?

Visst ,de hade rätt i att det blev varmare idag.. men varmare för mig innebär inte snö!
Vill ha vååår.. Få börja inhandla en ny vårgarderob, kunna sitta ute o njuta i solen på nått café med vännerna, kanske få åka iväg på någon storstadsweekend. Njuta av livet helt enkelt!

Tog en fika med mitt lilla troll Ida igår, som för övrigt åker till Egypten på lördag. Nej, jag är inte ett dugg avundsjuk på att hon kommer springa omkring i bikini en hel vecka o antagligen se ut som en förbränd pepparkaka när hon kommer hem..men nej, jag är inte avundsjuk..alls!

Idag blir det raka vägen till kmti efter jobbet, jag o brorsan har bokat in oss på ett spinningpass..han har alltid vart vrång när det gäller o prova på spinning, men nu har tydligen nånting hänt?

Slår aldrig fel att jag börjar bli hungrig vid den här tiden på dan, blir libanesiskt idag!


     


Linnéa


Förlusternas Land

Ah det undgår väl ingen idag.. domarna har gjort det igen, pinsamt!

Idag fyller min älskade room mate från new york 22. Hoppas på o få komma o hälsa på dig snart gumman!
Blev en sväng till Bergvik idag, har hållt alldeles för länge i presentkorten jag fick i julklapp nu så shoppade loss riktigt ordentligt (för ovanligheternas skull).
Så nu är jagh precis hemkommen från kmti, tror fan att jag lyckades pricka i det jobbigaste passet genom tiderna? Eller så kanske det är jag som ätit för mycket över jul who knows?

Imorgon blir det tillbaka till verkligheten igen, jobb!!
Får se det som så att det bara är tre dagar sen är det helg, så ska jag träffa  Ida  imorgon med o mysa med henne så det kommer säkert funka rätt bra ändå!

Nu blir det dusch, mat.. och bäst av allt,  Top Model 11 börjar ikväll!


Linnéa

2009

Ja jag vet att jag är ursämst på att uppdatera (Alex). I promise I´ll be better...

Nyårskvällen spenderade vi hos Lovisa och Johan, riktigt god mat o skumpa bjöds det på. Hur trevligt som helst!
Efter 12-slaget drog jag o Ida vidare till Lorensberg där stora festen hölls.
En riktigt fin kväll med andra ord!
(Bilder kommer så småningom)

Ikväll blir det hemma spa med Camilla inna final i j-vm spelas 01.30 inatt..den måste man ju se!

RSS 2.0