Me and my Brothers

Hade en äkta syskonkväll ikväll..riktigt mysigt!
Hade sovmorgon imorse= jobba senare! När jag o Daniel slutat åkte vi hem o plockade upp Andreas o Mackan (Mackan får väl ändå ta o räknas som halvsyskon iaf) och drog in till biljard nian där vi mötte Ida (är det nån jag skulle kunna kalla syster så äre väl dig C-G, eller hur?) och spelade några rundor. Riktigt kul!
Efter det blev det hamburgare på BK o sen hem för o kolla på 21. Skitbra va den.. tror det är nått för mig o satsa på det där! Någon som är med mig?

Its gonna be ok!!!

Drama

Va på hockey igår, jäkligt tur för fbk att dom vann..

Den här veckan har börjat otroligt drygt. Frågar ni mig så borde det vara fredag imorgon.
Träffade Alex och tog en långfika på Wayne´s efter jobbet, alltid lika mysigt. Fruktansvärt skönt att sitta o snacka om allt o inget och komma bort från allt drama som är runt brorsan just nu!

Ikväll är jag bänkad framför Top Model..


Selma Spa

Utgången i fredags var mycket lyckad.. Kom äntligen hem till Ida, skapligt irriterad efter att taxihelvetet varit en halvtimme försenad!! Efter några timmar blev det ännu trevligare då vi fick väldigt trevligt besök. Ett par glas senare drog jag o min bejb in till Ankan, och även där träffade vi en hel roligt folk. Bland andra Hallsberg, länge sen jag träffade den pricken och kan nog påstå att han är en av stans roligaste och trevligaste.
Kvällen tog slut tidigt för mig.. blev faktiskt rätt så förvånad när jag ramlade i säng o såg att klockan bara var två.
Duktigt av mig, eller hur?

6.30 ringde klockan, gissa vem som va pigg? Jag o pappa drog sen iväg mot Sunne o Selma spa där vi skulle va med på en två dagars Ledarkurs med bland andra Ulf Karlsson. Jag o mitt kära karategäng hann även med o lyxa oss en hel del o åt alldeles för mycket mat. En riktigt bra, intressant o avslapnande helg blev det.

Så va ska man hitta på den här veckan?
Ska nog dra mig iväg till frisören i alla fall..

Hoppas eran helg har varit lika bra som min har varit!






Helgkoll

Borde egentligen lägga mig..men saker o ting har en tendens att dra ut nåt så extremt på tiden när jag ska göra något. Men egentligen, varför stressa? Det är vi ju så bra på ändå.
Satt precis och tänkte på när jag ska få min efterlängtade sovmorgon nästa gång, och kom fram till att antagligen i nästa liv.
Det som är det bästa jag vet.. nästan i alla fall.

I morgon slutar jag tidigt så passar på att sno åt mig C för en fika innan hon drar till Sthlm på storkalas. Inte träffats på ett tag då hon har fullt upp i skolan. Barnmorska är det tänkt att hon ska bli, så det är alltså hos henne jag ska föda alla mina tio barn!!!! TYcker i alla fall att du är jätteduktig gumman, så kämpa på!

Sen blir det utgång med min Idaaaa, "vår" drink ska flöda!!
Ingen sömn (eller ja, fyra-fem kanske sex timmar, jag gillar ju som sagt att överdriva liiite lite) och sen vidare till Sunne för en två-dagars kurs i Ledarskap på Selma, så visst ska vi leva i lite lyx också..va annars kan man vänta sig?!

Sen blir det ny vecka igen.. Vart är allt höstmys? Vill ha en massa levande ljus o filtar, bra filmer på tv och varför inte någon söting o mysa med..

... Jag får väl fortsätta drömma!


Födelsedagsbarnen

Som lovat, bulder från i helgen.

Min superfina Therese med lite am. style på firandet


..och min supertjej Hanna


Ny vecka..

Helgen var riktigt mysig, ska lägga in alla söta bilder i morgon så får ni se.

Jobbar hos pappa hela veckan, eller ja.. jag o brorsan ska väl va kvar där i minst fem veckor är det väl tänkt.
Sen till helgen ska jag iväg till Sunne på Ledarkurs, ska bo på Selma med o blir bjuden på hela kalaset, DET tycker jag att jag är värd..helt klart!!
Lär nog hinna med en utgång på fredan med.. lite sugen nu faktiskt. Så vänner..någon?
Så var det Japanresan som min tränaren fortsätter att pressa mig om. Åka.... Inte åka? Ah va jag vill, men åh vad det kommer svida i kassan.. Så frågan är?!

Puss på er sötaste!

Hanna 1år + Therese 21år

Min lilla älsklingskusin Hanna fyller 1år så jag drar mig ner till Göteborg för o fira hennes första födelsedag i helgen. Ett helt år har du blivit lilla hjärtat!

En annan goding fyller också år, världens goaste Therese, så ska iväg o fira henne ikväll.

GRATTIS MINA ÄLSKLINGAR!!!!!!!

 
              

London bilder

Ska börja någonstans..lite i taget!
Så här är bilder från min o Lovsas London-resa för ett par helger sen.

Lovisa, Oxford Street
Lovisa, Oxford Street


Mitt älskade Starbucks






Vår söta Bartender på 24 blandar min favvodrink, Strawberry Margarita


Snyggast






Carnaby Street


Piccadilly Circus


Hyde Park

11:e September

Idag är det 7 år sedan attacken mot World Trade Center. Vad finns det att säga? Sjänk en tanke åt alla som miste livet den dagen och deras familjer....


RSS 2.0