Mormor och Morfar Helg!

Jag vet jag vet, riktigt dålig på o blogga ibland. Vissa dagar är verkligen heldöda medans vissa är så fullspäckade att man inte vet vart man ska ta vägen till slut. Hur vore det att sprida ut det lite bättre. Hmm.

Vart ska jag börja? Fotboll och matlagning i torsdags. Riktigt myys!
I fredags inväntade jag mamma och vi drog upp till Hagfors för en helhelg hos underbara mormor o morfar.
Fredagskvällen hos mormor va supermysig. Min mormor är min bästa vän. En utav dom i alla fall.
Lördag upp tidigt, eller ja enligt mig. Fattar inte vart tiden tog vägen då vi inte hann med mer än tre butiker på två timmar. Inte för att det kanske finns så mycket mer än så, men ja, det är jag o mamma på shoppinghumör. Kusin o moster joinade oss en stund innan vi åkte hem till dukat bord o sen vidare till morfar fär ännu mer mat!
Kväll nummer två spenderades alltså hos morfar då mormor o han är skiljda och har en varsin ny sambo (ny och ny, de har vart med hela mitt liv och skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dom heller).
Hade med andra ord en otroligt underbar mor och dotter helg. Älskar min mormor och morfar!

Nästan skönt att få komma hem till tystnaden. Även om jag är den som blir rastlös oerhört fort. Pappa hade kommit hem från Ryssland och köpt med söta saker. Han kan allt han med, om han vill.
Ikväll fick jag lite trevligt sällskap o sen har jag o C vart o storhandlat, behövdes minst sagt.

♥ L


image226
Mina älskade godingar hos mig i Denver förra våren.

Sunshine!

Detta underbara väder, man har ingen lust alls att sitta inne.. vill ut ut ut!!

Gårdagen var fin, först jobb för att sen bege mig upp till Universitetet för att representera Karate föreningen på Kampsportsmötet som hölls där upp igår eftermiddag. Riktigt intressant och faktiskt rätt så kul. Tog mig sen en promenad upp till fotbollsplan och följde brorsornas fotbollsträning från en stol i solen.
När jag kom hem hade underbarast bakat pizza, helt gudomligt god!

Dagen idag har mestadels bestått av träning, tränade en ungdomsgrupp vid lunch o passade även på att träna lite jag med!
Ska sätta mig ute på balkongen en sväng, i väntan på att goaste Emelie ska sluta då det blir ner för en mysfika på stan!

Enjoy your day!


image225

Underbara Helg!

Helgen har vart helt fantastiskt! Ärligt talat så blir dom bättre o bättre för varje helg som går, kan nog vara så att vädret spelar stor roll i det! Hoppas bara att det stannar nu, vem vet, vart kan det då sluta?!

Lördags kvällen började hos kära Lovisa innan vi styrde klackarna till Nöjes där det för en gångs skull var riktigt kul. Inga missförstånd här inte! Sen blev det någon slags efterfest hos oss, riktigt mys!!

Efter ca 5 timmars sömn var det dags att kliva upp för att åka till Gustaf Fröding för en utbildningsdag, Unga Ledare. Riktigt bradag, och hade antagligen vart ännu bättre om jag inte höll på att ramla av stolen av trötthet.
Kvällen avslutades med en massa mys på bästa sätt.
En helt klockren helg med andra ord!


Tack favvo Ida för världens bästa mysfika på stan, min goding!


image223

image224

Make Up

Äntligen vår!!!! Vaknade vid 10 idag, hade ju min efterlängtade make up lektion idag. Helt supernöjd blev jag, fick en massa bra tips om färger och hur man "ska" lägga, och fick även med mig en hel del smink hem med.. kan man aldrig få för mycke om om man frågar mig!
Så ikväll blir det utgång, riktigt sugen nu faktiskt!

Veckan har för övrigt annars varit bra och snart kommer mamma förbi för en mysfika!

Kön ringlar sig fortfarande lång utanför Nöjes.. Lycka till alla, vem vet, kanske stod året Idol där i kön när jag cyklade förbi!


image220
Blev suuupernöjd, TACK mamma pappa o Therese!

image221
Foundation Glitter Grön-och Rosa Ögonskugga Läppglans och Make Up- Magazine

ENGLA

Till Minnet Av Dig Sötaste Engla!


image219


Myslunch o Kostymprovning

Dagen har varit strålande! Även fast kanske inte vädret har varit det alla gånger. Tog världens mysigaste lunch med min favorit Emelie. Tack för en jättefin dag gumman!
Sen bar det iväg hemmåt för firandet av min söta bror. Hade varit och köpt studentkostym idag. Kommer inte finnas någon stiligare den dagen i juni, och för den delen så kommer det inte finnas någon mer stoltare syster heller, så det så!




Dreaming VS

Tänk att få bära de här skönheterna från Victoria´s Secret på stranden i sommar!
I´m dreaming!!







Bowling o Dancing Queens

Spenderade några timmar på stan i fredags med både den ena o den andra. Köpte bland annat present till min kära bror som då fyller år idag! Sen blev det hem för middag o mys med mor o far hela kvällen.
Lördagen blev lugn innan vi bestämde oss för att ta en kväll på Nöjes med start på bowlingbanan. Får alltid för mig att bowling är bland det tråkigaste jag vet, men, när man väl står där är det faktiskt hur kul som helst. Hur resultatet blev är dock en annan historia. Efter det blev det några timmars shakande. Var riktigt kul och det blev en hel kyckad kväll!
Idag tog jag o C en promenix ner till stan, vädret va helt fantastiskt o vi njöt även av vårens första glass!


 

image200



 


Grattis Daniel

Min älskade lillebror fyller hela 19 år idag..
Grattis Grattis!!

image198

Min Lilla Rowie

Fick ett mejl från min "hostmom" Jennifer igår. Gör nästan lite ont i hjärtat när hon berättar om hur min lilla ängel, fyraåriga Roan saknar mig
-She says she wants you back to be her nanny. I think she misses the fashion and shopping and your very kind heart.
   


Studenttorsdag

Blev ju Studenttorsdag igår! Va riktigt kul, träffade på en hel del underbart folk!
Så här är då självklart bilder från nattens bravader.. och girls, jag klarade BÅDA mina uppdrag haha!!

image191

image192

image193

image194

image195

image196

image197

En Veckas Väntan

Mitt älskade program, Top Model, varför ska just de gå så vedervärdigt fort för?
Få jag gå o längta o längta, och vänta o vänta en heeeel vecka!
Imorgon är det i alal fall torsdag och utgång väntas! Känns redan som helg!

Sov gott alla underbara!

Träning o Sushi

Fick hoppa in o hjälpa tränarn med en grupp kl 12, i och med att jag kommer få hålla i den nästa vecka. Hann med lite egen träning med innan vi drog iväg för lunch, Sushi såklart. Usch va gott det är alltså!
Värmlands Idrotssförbund med bland andra min far i spetsen har startat projektet Unga Ledare där jag är med tilsammans med min tränare som handledare. Känns som att det kommer att bli riktigt intressant! Tog även en sväng upp till universitetet där det om någon vecka hålls ett Kampsportsmöte där jag kommer stå som representant för min kära förening.
Hoppas ni vart uppe med papper o penna nu för det här va ju intressanta grejer haha.

image185

Sol?

Ja, skulle det inte bli sol o värme idag? Kanke bara jag o mitt önsketänkande.
Blev i alla fall fika med Camilla och Anna idag, fast jag som hade hoppats på att få sitta ute i solen.
Imorgon har vi bokat tvättstugan tidigt, sen blir det dubbelträning för mig. Får se vad jag orkar. Så nu tycker jag faktiskt att jag va värd den godispåsen jag precis va iväg och köpte. Blir till o bädda ner sig ordentligt i soffan, ska kolla på Solstorm tänkte jag!

På torsdag planeras det utgång, vi har en o annan plan på gång.. så den som vågar sig ut får se!

♥ L

image182
Jag o min gosiga Denver girl

Myslördag

Igår kom min underbara vän Therese och hälsade på. Hade världens mysigaste dag med lunch på stan o massa prat. Sen blev det hem för att kolla på resor (Tunisien blir i sommar älskling) och massa massa minnen, filmer och kort från vår underbara tid i Denver. Tror faktiskt inte man kan bli stördare än oss. Så upp till bevis!

Tack för en underbardag med dig gumman!

Nu blir det iväg på fotboll, min braiga bror spelar!

image181

Its Not Too Late

Jag och Camilla gjorde varldens impulsgrej igar.. gick raka vagen in pa resebyran och bestallde forsta basta resa till Ibiza. Akte inatt sa nu sitter vi har, precis klunkat i oss var forsta drink o livet leker!

image180
C njuter av solen pa balkongen, med havet bara ett stenkast bort!

Gårdagen 2:a April

Dagen igår blev mer än perfekt.. morgonen som jag blogga om igår, och sen träffa underbara Emelie på stan för en fika. Om det inte kunde bli bättre så dök ett annat födelsedagsbarn upp, nämligen Alex. Samma dag, samma ålder, kan inte bli bättre än så!
Träffade på lite annat folk (Camilla, Anna, Aref) innan dte var dags att bege sig hemmåt till Strand för födeledagsmiddag med familj och kusiner. God mat o tårta o ännu mera presenter (tycker jag om). Fick presentkortet på make up-lektionen från Make Up Store jag önskat mig, pengar.. och så givetvis min älskade parfym I do också från Make Up Store från mina kära bröder, den fick jag dock i lördags. Himmelskt gott luktar den alltså!
Extra mycket tårta igår då, men eftersom jag firade min 20-årsdag i Denver förra året (usch va tidne går fort) så tycker jag nästa att jag va värd det!

Ut i underbara vädret, det är ju VÅR!

♥ L

image179
Tvungen att lägga in det här grymt vackra kortet jag fick i present av Alex o Björn.

21 21 21 21 21

Världens bästa start på födelsedagen då underbaraste vännen på jorden väckte mig emd tårta på sängen!Tårtan var gudomligt god! Fick även mascaran jag sååå länge längtat efter att få smeta på mina fransar. Lancômes Hypnôse med shimmer, plus ett asfräntrött läppstift. Gud va fin jag ska bli nu!
Nu ska jag springa ner till stan o möta Emelie för en liten födeledasgfika..men måste bjuda på några mysiga kort först!

image174
Världens goaste

image175

image176

image177

image178
och givetvis världens största grattis till min käre vän Alex som fyller idag han med! GRATTIS!



21-årsfesten!

Ja, min fest i lördags. Jag o C åkte till frissan o fick hår o make gjort, super-duper fint och underbart skönt o slippa stå i timmar själv utan låta proffsen styra. Sen vardtedags att åka o hämta min Mikaela vid tåget o sen kunde vi dra igång. Ursäkta svordomen men, fy fan va kul det var! Alla supergulliga människor jag tycker om var där och gjorde festen till bästa tänkbara.
TACK!!

Imorn är det då äntilgen min o (självklart) Alex dag. Grattis till oss!!

image164

image165

image166

image167

image168

image169

image170

image171

image172

image173





RSS 2.0