Fredag!!!

Inte riktigt, men snart! Helgen, du är mer än efterlängtad.
C och jag har vart duktigare än duktigast idag och har redan hunnit med tvätten OCH ett spinningpass. Imponerande, jag vet!
Inte riktigt planerat min fredagskväll än. Antingen tänkte jag åka till min ängel i Munkfors och hälsa på henne. Eller så stannar jag hemma, går en sväng med min kära barndomsvän Lovisa och kanske hälsar på lilla familjen.
Imorgon blir det i alla fall utgång för hela slanten, så ska vi försöka oss på att storhandla också.

Ha en bra fredag allihop!

♥ L

image147
Lovly memories

Used to the Pain

And so I wrote this song for you
I think I know just what you're going through
Did you believe you'd never change
Nothin ever stays the same

I know it's hard holdin on
Even harder trying to let it go
And so you're frozen like a stone
But you are not alone

Every step I take
I get a little less afraid
Of giving in to love, love
Let it out
Believe me when I say
It gets better every day
Once you get used to the pain

What you hide inside I see
There's a scar that's always gonna be
There's a past in everyone
You can't undo
You can't outrun

Every step I take
I get a little less afraid
Of giving in to love, love
Let it out
Believe me when I say
It gets better every day
Once you get used to the pain

P.S. I love you

När jag kom hem från jobbet idag hade Camilla lagat mat som stod på bordet. Helt underbart gott var det! För mycket snack och för lite tid, som vanligt, gjorde att vi självklart missade bussen in till stan. Luuuugnt tänkte vi och sprang in i närmsta kiosk där vi hämtade ut Rihanna-biljetterna. Passade också på att spela på hästar (good luck to us) och köpa lotter i mängder. Så imorgon blir det spelkväll. Miljonregn över Herrhagen alltså!

I all upphetsning så missade vi såklart nästa buss med så det var två rätt så irriterade girls som fick traska in till stan i regnet. För besväret tog vi en kaffe innan vi mötte upp Anna innan bion. P.S. I love you, alla borde se den. En helt underbart vacker och sorglig film som verkligen rörde till i hjärtat.

Äntligen hemma, så nu blir det varm choklad i soffan framför Gynning!

image145

HANNAMARIA

Blev hämtad tidigt imorse av mamma o pappa och sen bar det iväg till Gbg. Världens sötaste lilla kusin skulle döpas. Mina kära bröder hade århundradets, om inte årtusendets "viktigaste" match och kunde inte följa med. Skäms på er!

För er som inte vet så består Classon-släkten av enbart det manliga könet (okeej, vi HAR ingifta annars skulle det ju kanppast gå runt). Räknade ut att innan mig så var det ungefär 80-90 år sedan den senaste tjejen föddes, som alltså inte är ingift.
Så  Hanna  TACK!  Du är efterlängtad!!

image140

image141

image142

image143

image144


Den som viskar den ljuger..

Enligt Ida, som till slut lyckades övertala mig att följa med henne och hennes norskar som hon hade släpat hit ut. Ni som känner mig vet att det inte är speciellt svårt att övertala mig, och självklart ställer man ju upp för sina vänner när de behöver lite hjälp. De där norskarna satt o viskade värre än småtjejer och därmed Idas uttryck Den som viskar den ljuger.

Eftersökte vårväder, ser mycket lovande ut idag så nu ska jag springa ner till stan o möta upp  Emelie.

Enjoy your day!!

♥ L

Citat: Ida

Ida idag:
 - Välkommen till Oljehamnsområdet. Vi har det alltid varmare i skuggan än i solen!
Vet, det är bara vi som förstår det roliga i det.. som vanligt!

Snart helg, känns underbart. Ikväll blir det färgning av hår och sen någon rulle med C.

Nu blir det träning!

♥ L


Don´t Stop The Music

Jag och Camilla bokade biljetter igår. 12:e mars sitter vi på Hovet och kollar in Rihanna. Wow!

Vart har vårvädret tagit vägen de senaste dagarna. Kom tillbaka. Tänk att få sitta ute i solen och mysa med vännerna, dricka kaffe och bara njuta av värmen. Behöver det just nu!

Visst blir man starkare av allt det svåra man går igenom? Att vissa inte verkar förstå att man faktiskt har känslor. Men man får alltid ut någonting ur allt som sker.
It makes us STRONGER!!

image138
Min Ängel Är Hemma Igen!


Träningsläger + Utgång

Jättekul att gå upp kl 9 en lördag för att åka till Sunne för att träna en hel dag. Visst är det kul att träna, men när ett träningsläger blir obligatoriskt så sjunker det på en gång, och varför ska man behöva åka till Sunne när största delen av oss var härifrån. 6 timmars träning stod i alla fall på schemat och jag minns ärligt talat inte senast jag hade en sån fruktansvärd träningsvärk i benen.
Var hemma kl 20 och sadlade om helt för en kväll med Camilla, Anna och Nina Nöjes.

image134

image135

image136

image137

Hjärta

Då är det äntligen årets mysigaste dag:

ALLA    ♥    DAG!


Vaknade av sms-signalen på mobilen imorse, hann inte ens bli irriterad av att någon väckt mig då världens sötaste Camilla skrev att jag skulle leta lite i garderoben. Studsade upp ur sängen och fann urgulliga chokladhjärtan väntades på mig. Dagen kunde aldrig ha börjat bättre.
 Finns bara en av dig, och du är världens bästa!

Så fyller lillebror år idag, måste säga att han passar som handen i handsken att fylla år idag! 
GRATTIS!

Så nu väntar jag på att bli upplockad och sen bär det av hem för lite tårta innan kvällen avslutas med mysigast tänkbara. Kan knappt vänta!


♥  Puss puss o massa hjärtan  ♥
 


I´m Back

Kanske varit lite smådålig på att uppdatera mig här på senaste. Eller ja, riktigtdålig har jag vart!
Ska försöka göra mig så kort som möjligt, så får vi se hur det går.
Veckan i Idre var heeelt underbar. Lite småmulet de första dagarna men sedan valde solen att visa sig. Trodde inte det var möjligt. Vädret har aldrig varit på vår sida när vi åkt på skidsemester. 20-30 minus har inte direkt vart ovanligt.

Kom hem i söndags, släppte av väskan (som fortfarande står och väntar på att få bli upppackad) och iväg igen för Bio,  Cloverfield  med Daniel gånger två och Frida.
De senaste dagarna har bestått av mys, mys o ännu mera mys. Mår riktigt bra nu, och med ens blir det lite lättare att gå upp på morgonen. Lite.

Imorgon är det då  Alla ♥ -s Dag.  Känns som att det kommer bli en riktigt bra dag!


Världens tråkigaste blogg, jag vet, men ibland har jag faktiskt inte ork!

Idre:
image131
Me, Brothers and Cousins

image132
Soooool

image133
Sött

Idre Nästa

Imorgon åker vi då Idre, jag och familjen med kusiner. Kommer bli helt underbart kul att äntligen få åka lite skidor igen.
För övrigt har jag haft några helt underbart mysiga dagar.
Kommer sakna dig!!

♥ L

Friday Night

Imorse tvingades jag lyssna till väckerklockan kl 05.45, ungefår fyra timmar innan solen går upp. Ren tortyr att tvingas dra upp sin stackars kropp mitt i natten sådär, och just imorse hade jag inge hellre velat ligga kvar. Sista dagen med sötis-Ida, på en vecka i alla fall då jag drar till fjällen på söndag.

Pappa var gullig och hämtade mig på jobbet, så hans lilla dotter skulle slippa cykla i regnet. Iväg till Team Sportia för att köpa skidjacka. 10 minne senare var jackan köpt, och för en gångs skulle gillade jag hans snabbhet då jag skulle möta Emelie på stan en halvtimme senare och hade en dusch att ta itu med innan. Kaffe har nog aldrig smakat bättre! Och för er som inte vet, befinner jag mig på stan och inte kommer hem med minst två kassar så har jag antagligen insjuknat i nån ytterst ovanlig sjukdom. Nya handdukar, ett par toppar och en ny snygg partväska fick följa med hem.
Väl hemma hos familjen var huset bombarderat med boys. Fotbollsträning väntade och den mysiga syskonmiddagen jag sett fram emot... ja, den tanken kastades rätt så snabbt.
Just nu uppskattar jag det underbara sköna lugnet hä hemma i lägenheten. Men kvällen är fortfarande ung, och det känns som att kvällen kommer sluta på bästa möjliga sätt!

♥ L


RSS 2.0