Mongolian

Riktig mysig tjejkväll ikväll. Jag och C slängde in tvätten och begav oss sedan till Mongolian Steakhouse för middag. Har gått och varit sugna på dte stället bra länge nu och va passade bättre än en avskedsmiddag nu när jag åker bort hela nästa vecka. Det urartade totalt, vilket kanske inte är så konstigt när det är Lani o Camil det handlar om. Det gör det i stort sett varje situation vi befinner oss i. Den här gången handlade det om skrattanfall. Att vi inte dog på kuppen är ett större under! Nu har vi lugnat skrattmusklerna i alla fall lite, hämtat tvätten och förbereder för natten!

image130

Updating

Dagen idag har man liksom bara, på något underligt sätt, gått i genom. Nästan som att man har sett sig själv i en film. Hehe kanske inte ska gå in djupare på det där, kan sluta hur som helst, och förresten så är det bara onödigt vetande.
C kom hem igår med ny hårfärg och ny frisyr. Helt galet fint och med ens så känner man sig hur sleten i håret som helst!
Åkte hem till min kära familj efter jobbet. Hade lite serious talk med bror 1 innan jag o bror 2 åkte hem hit för en helkväll med film, chips o godis. Den tog slut rätt så snabbt eftersom filmer alltid cp:ar sig lite extra när jag ska se. Men faktiskt, ilskan försvann rätt så snabbt över det ändå för att vara mig. Undrar vad det kunde bero på?

Några fler bilder från inflyttningsfesten i helgen, då våra underbara vänner tar sig tid o skickar :

 
image124

image125

image126

image127

image128

image129
Sista kortet... ALLTID vackrast!




 


Övergiven

Precis hemkommen från träningen.. var värsta mördar passet för mina ben, vilka jag antar kommer ge vika om jag ska försöka resa mig från soffan senare när jag placerar mig där.

Så öppnar man dörren in o hoppas att man ska mötas av Cämils glada humör. Det var becksvart! Så nu sitter jag här ensam o övergiven. Tur att det finns en o annan som har känslan att muntra upp! Så så hemskt är nog inte livet just nu ändå!

♥ L

Inflyttningsfest

Usch jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Helgen har varit helt otrolig, har bestått av en enda sak: Fest!
Började i fredags då jag o C efter en snabbvisit på ikea och även inhandlat mat för tre år frammåt, åkte ut till David på Frödingshöjd där det var korridorsfest! Träffade en hel massa roligt folk. Sen blev det lite kommunikationsfel mellan mig och C och allt spårade ur totalt och vi missade sista bussen hem. Så alltså slutade det med att vi fick spendera natten tillsammans med brorsan och likmasken i Davids lilla etta. Men det gick det också!

Lördag morgon och jag o C kastade oss ut på stan, fräschare än någonsin för att inhandla det sista inför kvällen. Hem för städning, hårlockning o make.. hann precis klart innan första gästen ringde på dörrn. Frammåt 22-tiden trängdes närmare 40 pers i vår 87-kvadratare. Snacka om inflyttningsfest! Kvällen avslutades på Nöjes.

För att avrunda helgen så kan jag säga att den har varit helbra på alla sätt och vis. Fick även se min käre bror spela match idag, bäst på plan..som alltid!
Nu blir det Hairspray med C innan en halvdöd Linnéa slänger sig i säng!

image119
Finaste bröderna med vänner

image120
Lärka o Ämil i farten

image121
Gladaste Jonathan

image122
Gladaste Cissi

image123
Älskar dig brorsan

Hockeynight

Var och hälsade på pappsen på jobbet och alla andra glada prickar där idag efter jobbet. Hann knappt sätta in foten innan Gunilla var framme o kastade på mig två hockeybiljetter till kvällens match mot Frölunda, sånt säger man inte nej till.
Hem och göra pannkakor tills C kom hem.. stress stress o lite mera stress.. och sen iväg till hockeyn! Fbk vann i sudden 5-4 men vafan gjorde det när Sverige losa mot tyskland i Handbolls EM.. Suck.
Nyttiga som jag o C är (eller ska man kalla det tröstäta?) så traskade vi raka vägen från bussen in på pizzerian. Gott vare i alla fall, så de var det mycke väl värt!
Nu är jag tröttare än tröttast, somnar snart på stolen. Så nu säger jag godnatt, och vi ses imorgon!

♥ L

HATAR!

Ah det finns en hel del.. vart ska jag börja?
Jag hatar att vakna tidigt på morgonen av att någon borrar på andra sidan väggen.. visst det är mitt i veckan men ändå. Detta förtörde helt och hållet min dag!
Jag hatar det svenska vädret just nu, julen är över och vi behöver inte mer snö. Men det svenska vädret verkar lägga upp det på ett fint sätt. Snöstorm dag 1, 5-6 plus grader dag 2. Vi har det allt underbart!

Så NEJ, jag är inte på bra humör idag! Någon gullig själ där ute som har en något bättre dag, skriv en kommentar och muntra upp mig!

♥ L

New Haircolour

Hem för uppfräschning efter jobbet för att glida ner till stan och möta upp Camilla och Linnéa. En ny klänning till lördags festen, färgade tights, nya under m.m fick förlja med hem. Men framför allt ny hårfärg. Andreas såg dock ingen skillnad, vilket han fick höra både en och två gånger att det var dödsstor skillnad, så det så!
Sen hade vi tid för tvättstugan.. vi har insett att vi kommer få börja tvätta fyra gånger i veckan för att hinna få allt torrt på fyra timmar då fläkten i torkrummet "väljer" att stänga av sig efter en stund.
Nu har både bror o Cämil lämnat mig för kvällen, måste erkänna att det är lite ensamt åt mig! Men kommer nog somna gott. Är riktigt nöjd med hårfärgen!

Sleep tight!

♥ L

Vinter

Varför?... ja varför ska snön komma nu?  När man börjat få värkänslor (även om det bara är januari) så, ändå!
Vill inte ha mer snö!!
I vilket fall som helst så är det ny vecka = nya problem. Veckan kommer dock bestå till största del av att planera inför inflyttningsfesten på lördag. Och det vet ju alla, längtar man efter någonting så kommer dagarna fram dit gå i snigeltakt. Har en del att pyssla med och fixa innan det får bli lördag, så på ett sätt är jag rätt glad att det bara är måndag!
Nu ska jag slänga ihop en lunch, ringa mina älskade bröder o sen iväg och träna! Som sagt var, mitt nya liv har börjat och det ser ut att hålla i alla fall två veckor. Well done!

image117
"Super-fina" bröder, precis landat på Amerikansk mark

image118
Vi i Chicago!

Farmor

Ställa klockan igen! Hur ska jag överleva om jag inte ens får sova ut på helgerna..men nästa vecka, DÅ!
 Pappa hämtade mig och vi åkte upp till farmor. Älskar farmors mat, den är verkligen bland den godaste mat jag vet!
Hem för en joggingrunda och nu har precis jag o Cämil sett slutet på Handbollsmatchen. Sverige vann, såklart!
Nu ska jag hoppas in i duschen innan det blir mat. Sen kan jag tänka mig att dte blir en lång och mysig filmkväll!

♥ L

Snabbfika

Var tvungen att ställa klockan imorse. Starx efter 11 kom mamma och hämtade mig för att åka ut o leta skidjacka. Om några veckor åker vi till Idre för en veckas skidåkning, och det hade suttit fint med en jacka då!
Hem för dusch o nån slags lunch bestående av risifrutti.. skulle seriöst kunna proppa i mig tio stycken på en gång. Usch va gott det är! Mötte Ämil vid 3 för världens snabbbfika på Melker´s. Riktigt mys! Fick med mig ett par påsar hem också. Lever farligt nu när lönen kommit, skulle hur lätt som helst kunna handla upp 10 000 på en eftermiddag, blir lite rädd för mig själv när jag erkänner det!
Men det här var jag verkligen värd ( enligt mig själv!).

Dagens shopping:

 image115

image116


Lani o Camil- Kväll

Nopp, ingen träningsverk idag, har lite svårt att förstå varför faktiskt.. den krampen jag hade i mina vader igår, ja, återkom om du ens vart i närheten någon gång!
Idag var det då vår efterlängtade Lani o Camilkväll. Blev först en runda med fika på stan, var alldeles för länge sen! Hittade även ett par skitsnygga klänningar i en gammal glömd butik (säger dock inte vilken det handlar om, vi vill ju inte ha några härmapor på halsen) och sen även urhärliga gardiner till vardagsrummet, kommer passa klockrent. Så nu var vi väl så gott som klara. De som är bjudna på inflytningsfesten får se det vackra resultatet, och för er andra.. too bad, but thats life!
Hem för kyckligmiddag och sen ut på långpromenix för mig som jag skrev igår, helt underbart skönt!
kvällens höjdpunkt : Coyote Ugly.. filmen är världsbäst!

TACK för en underbar kväll Cämil, you´re the greatest!

♥ L

image114
Du är Bäst!



Nytt Liv

Nyss hemkommen från jobbet. Ska slänga i mig resterna från korvstroganoffen som vi åt häromdagen så vi blir av med skiten! Har ju som alla andra börjat "mitt nya liv" nu o ska iväg o träna ikväll. Svart bälte i sikte! Kenna  kommer o hämtar mig vid 6-tiden, lättare o nå ett mål om man är två!

På tal om nytt liv, så har jag beslutat mig om att sluta fega i vissa handligar och ta för mig mer. Så med det sagt så tänkte jag ta mod till mig och ringa en speciell person ikväll, har inte pratat med denna någon på hur länge som helst! Är helt och hållet mitt fel men tänkte ta tag i saken nu. Har betytt för mycket för mig för att bara slängas bort!

Gynning

Idag var det en riktigt mamma dag. Kom och hämtade mig efter jobbet för att åka o kolla på lampor och tyger till gardiner. Blev även en sväng på IKEA. Hittade en hel del intressant. På fredag kommer lönen. Yes!
Sen blev det hem en sväng för mammas underbara mat innan vi åkte till lägenheten för fika och givetvis lite Gynning på det. Toppenmysig kväll!

Fick även mejl från my american family i Denver idag!
Lägger in bilden jag fick på mina små älsklingar!

image113

Roan o Ruby


Lunchbreak

Tar mig tid att klottra ner nåt ointressant här när jag ända har lite tid över.
Igår var det full fart här hemma. Alla vill vara med och styra och ställa i VÅR lägenhet. Fick i alla fall urfina gardiner i mitt rum, så dte var väl pricken över i:t.
Senare på kvällen var vi hembjudna till Camillas familj på söngadsmiddag, innan jag kastade mig på bussen in till stan för att möta Karin och Anna. Biljarden var stängd så vi parkerade assen i soffan inne på arena bar, drack varm choklad och snackade i timmar. Var längesen jag skrattat så jag gråtit när Anna berättade om en av första gångerna hon skulle åka snowboard och om hur det låg en liten kille i liften som blev totalt överåkt av Anna som inte kunde styra undan. Haha.
När jag kom hem myste vi till det i soffan med film och fotboll innan det blev sängen!

Ikväll blir det träning och världens mest underbara Cämil har lovat att göra middag tills jag kommer hem! Love you!


Tjejkväll

Blev en mycket lyckad kväll igår. Massa pizza och en hel del girltalk innan vi med olika synpunkter bestämde oss för att sadla om och bege oss ut i partynatten. Vi landade på Nöjes och det Blev faktiskt en helkul kväll.
Med "röda" fötter  haltade sedan jag o Cämil hem till oss för att skriva bjudningslista till inflyttningsfesten, kanske inte helt rätt tidpunkt för det då vi blev oense om vilka som skulle få komma eller ej. Till slut var vi överens och vid halv fyra tiden var det äntligen dags för den underbara sängen!

Nu är lägenehten som ny igen och Tyvärr så har vi tvättstugan om ett par minuter. Ikväll blir det biljard med Carro och Karin!

image107

image108

image109

image110

image111

image112

Shopping Downtown

Idag var det massinvasion i lägenheten. Farmor kom på besök och fyllde på frysen åt oss med bullar och annat gott. Sen kom även familjen och Camillas moster med familj. Vi har bott här en vecka nu och det känns helt sjukt bra! Kommer bilder när vi fått allting klart.
Sen blev det snabblunch med mamma innan vi kastade oss ner till stan för att hinna till systemet innan det stängde. Jag o Cämil har blivit turkosälskare så det blev en hel del vaser och ljuslyktor m.m i den underbara nyansen innan vi med onda händer satte oss på bussen hem.

Nu sitter vi och slöar i soffan och vräker i oss bullar innan tjejerna kommer hit för pizza o vin!
Vankas alltså myskväll... INGEN utgång alltså, meeeen... man vet ju aldrig!

♥ L

Nyårsbilderna!

Äntligen, Ämil.. vet att i alla fall du har väntat, men glöm att jag ska ta upp allt som har med "NORSKARRRR" att göra. 
Hmm vart ska jag börja? Jag, Ämil, Linkan o Erik tog i alla fall våra allt för tunga väskor med oss på tåget tvärs över Sverige på Nyårsafton. Linköping var målet, och måste säga att det var utan tvekan det bästa nyår hittills i mitt liv.
Jag och Ämil var oerhört bestämda på att vi skulle frakta med en liter mjölk för att slippa huvudvärken dagen efter. Den var INTE hel när vi kom fram. Ringen hämtade oss på stationen och det blev hem o skynda skynda göra sig iordning inför kvällen på herrgården. 
Det blev en underbar middag med uppdrag, tal och sång i massor innan det blev det stress med att hinna få upp champagnen i glasen innan klockan slog nytt år. Sen blev det dans hela natten i både högklackat o barfota!

image97
"Heeeelt okej"

image98 
Goast tjejer

image99
Finaste Sandra

                 Fler kommer när jag fått bilderna av Ämil

Flytt!

Yeees.. igår flyttade vi, jag o Cämil och är numera Herrhagsbor! Första natten var helt underbar..sov som en liten söt rosa gris hela natten!
Jag vet att jag måste lägga in bilder från nyår. Tänkte att jag skulle byta bilder med Ämil imorrn och lägga in alla samtidigt! Nu du Ämil, pass på, nu får du ett samtal från Läni!

Gott Nytt År

Är ju faktiskt bara tvungen att önskar alla godingar där ute ett Gott nytt år 2008! Skålade ju in det nya året i Linköping, vilket var det bästa, roligaste och mest fantastiska nyåret någonsin! Pga sömnbrist så orkar jag inte mer ikväll. Men lovar att lägga in fullt med härliga bilder imorgon!

GOTT NYTT ÅR

♥ L

RSS 2.0