ROM

Imorgon kväll bär det då av till Nyköping, det är väckning 04.00 på söndag morgon eftersom planet lyfter 07.00.
 
Mot underderbara Rom helt enkelt!







ROM nästa

Jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera på senaste! Inste hänt så speciellt mycket sen födelsedagsfesten, brorsan har iof  fyllt 20, också årets första grillning nu i helgen vilket var jättemysigt!

Nu på lördag är det Stora Ledardagen uppe på universitetet, en heldag med några av Sveriges bästa föreläsare, som vi har jobbat med hur länge som helst. Så det ska bli otroligt spännande!

Efteråt blir vi hämtade med buss som tar oss till hotellet i Skavsta. 07.30 på Söndag lyfter planet äntligen mot Rom. När vi landat så åker vi direkt till katakomberna för guidad tur och därefter till hotellet inne i Rom. På eftermiddan blir det återigen bussresa ner mot Neapel och Stadio San Paolo, där vi har biljetter till matchen mellan Napoli - Inter. Min pappa är bäst! Zlatan here I come!!!!!
På måndag har vi några timmars konferens innan vi ska på guidad vandrig i Rom. Tisdag är fri fram till tre då ska på en gemensam aktivitet som än så länge hålls hemlig. Brukar va så när det gäller min käre far!
Onsdag hemfärd.

Gissa om jag längtar?!




Från grillningen i helgen


Linnéa

22-årsfirandet+Nyblonderad

Nu tänkte jag äntligen sätta mig o gå igenom helgen med födelsedagsfirandet o allt annat som hänt.

I lördags hade jag tid hos världens bästa Sara Salong MODA (Karlstads bästa frisörsalong,enligt mig). Hår o smink skulle fixas, och tre timmar senare kom min favvo Therese och hämtade mig. Så fick jag äntligen använda min Elise-klänning! 
Kvällen var super och den avslutades på BMB

I måndags satte jag mig återigen i stolen hos Sara. Äntligen blev jag blond igen! När jag gick därifrån var jag nöjdare än någonsin. Sara byter jag aldrig bort!

Ikväll är det hockey i logen som gäller..så de kan väl se till att vinna för min skull!


  












Linnéa


Fab 22

MIN dag idag!

..och Alex med såklart! GRATTIS!
Ska fira med de närmsta vännerna med middag och mys ikväll o sen köra stora festen med Alex på lördag! Helgen börjar från och med nu med andra ord!

De senaste dagarna har jag mest handlat presenter till mig själv..riktigt bra sånna! Ett par skor, snygga som f*n!
Och sen bokade jag flyget till älskade Denver igår! Den 16:e Juni går färden!



 

Grattis till mig!


RSS 2.0