Beslutningsångest

Veckan har gått  (lika fort som vanligt)  och trots skandalen i IDOL förra fredagen så får man väl bänka sig fråmför eländet ändå. Åker Marie ikväll.. då lovar jag och svär att inte kolla nästa vecka! I ren protest.
Har lite beslutningsångest inför imorgon, vart jag ska ta vägen. Ska sova på saken och ta beslut imorgon. För övrigt idag så tog jag o bröderna en sväng på stan. Först leta present till vår käre far som fyller 50 nästa vecka, och sen köpa upp hela systemet.

Camilla : Hoppas du får världens bästa helg!

Affection

Har nu avverkat min första dag på Affection. Jobba med smink och parfym, passar mer än perfekt för mig.

         Sen, från och med igår började min storsatsning inför resan till Japan nästa höst. Är ju ett bra tag kvar, får se hur det går med den satsningen, men med det målet i sikte ska det nog gå bra.


image57

Lägg ner IDOL

Finns bara ett ord: SKANDAL!!!!

image53
Länge Leve DANIEL

Girl Power

Lite uppdateringar.. Igår efter jobbet dök Therese så småningom upp och vi satte genast igång och fixa oss inför vår efterlängtade utekväll. Därefter plockade vi upp söta Paula och begav oss sen till Lina för lite förfest. Sen blev det Arena för hela slanten. Träffade på en hel del intressanta personer, men detaljerna håller jag för mig själv.

Nu blire Idol (såklart) och sängen lockar tidigt ikväll.


Lite Girl Power:
image49 

image50

image51

image52

UNDERBART

image48
UNDERBART

Heja Sverige!

Idag när arbetsdagen äntligen var över hade jag en halvtimme på mig att cykla från Lamberget o hem - äta, byta kläder o ta mig in till stan igen för att möta Cämil halv 4. Tror jag slog rekord på sträckan Lamberget-Strand faktiskt. Blev ju bara 20 minne sen. Sen blev det i alla fall fika med Cämil, Elin och Nina. Riktigt mys.

Nu sitter vi och inväntar rysarmatchen. Fan va spännande!
Heja SVERIGE!

Förändringarnas Vecka

Ja Cämil, jag HATAR bilden! Då är du väl mer än nöjd kan jag tänka mig.Haha.

Jag klagade nyss på att jag inte har något att göra på dagarna, hur jävla uttråkande det är. Men den här veckan så började tydligen förändringen. Först glida omkring med skurmoppen på förmiddagarna med söta Ida, för att sedan åka ut till Affection på Bergvik frammåt Jul, med start redan nästa vecka. Det här blir kul!
Nu blir det duschen och sen min plats i soffan med godis.

HELG

Riktigt lyckad helg måste jag säga! Cämil flyttade som sagt in, vilket inte gjorde det sämre någonstans. Och hennes hårförlängning blev så underbart bra så det finns inte.
 
I fredags blev det full rulle hemma. Daniel o Cämil i fotöljerna, också jag tillsammans med tre stora biffar i tresitts soffan framför Idol, kan ju bara tänka er hur mysigt det va. Not. Rätt gubbe åkte ut i alla fall.

Igår blev det lunch på stan och lite fix med Cämil o brorsan innan vi åkte hem för en underbar powernap. Sen väntades timmar av hårlockning, och med ens så tyckte jag inte det där med hårförlänging va en så superbra idé ändå, men fint blev det.... till slut! Och sen det här med att laga mat samtidigt, ingen bra idé, om man vill att maten ska bli lyckad alltså. Min stackars bror och hans kompis som väntat sig en mer eller mindre festmåltid hamnade till slut ute på pizzerian. När vi äntligen blev klara slängde vi oss på bussen till Linnéa på Herrhagen för att joina förfesten o självklart kolla in fotbollen. 3-0 till Spanien, ingen höjdarmatch för mor o far som var på plats nere i Madrid. Pappa hade tydligen även blivit rånad på kuppen. Sen blev det i alla fall Nöjes med dans hela natten och ett kärt återförenande. En mycket lyckad kväll. Fick till och med en sista dans!
image44 


 

image45


 

image46



 


Nyfiken

Nu har min kära mor och far packat resväskorna o begett sig ner till Madrid ett par dagar och lämnat mig och mina o så ansvarsfulla bröder hemma. Läste att det skulle komma snöbyar nere i Madrid, så jag är inte ett dugg avis på att de ska på EM-kvalmatchen mellan Spanien och Sverige och bara mysa omkring. Hmmm.....?
Jaja, Camilla flyttar in under helgen så vi ska väl försöka få det ganska mysigt vi också. Idol ikväll, får man ju inte missa. Så ska vi försöka hinna med lite hårfärgning mellan pauserna, får vi se hur bra det blir. Men mest spännande av allt.. Kära Cämil ska göra hårförlängning idag. Kan knappt vänta! Som jag alltid har sagt: Jag är nog nyfiknast i världen!

image41 
Drömmar....

Vintertider

Verkar som om vintern är på gång, kylan har slagit till och lite snö ligger det i alla fall utanför fönstret.
Gårdagen var heeelt underbar. Min älskade Therese hittade in till stan, riktigt skönt att umgås igen. Det blev lunch, letande efter en 50-årspresent o hel del annat. Efter att tessan dragit hem till Munkfors igen letade jag upp två nervvrak på Waynes innan de blev hemfärd även för mig.
På kvällen blev det bio. Riktigt mys!

image43
Jag o Min

Fotbollsgalan

Dagen har vart fin på alla sätt o vis, tog en minst sagt lång fika med Sabah, sen så kom Hadjar o brorsan o "trängde" sig på de med. Myyyycke trevligt folk måste jag säga! Så efter den tre-timmarsfikan var det inte speciellt mycke kvar av dagen.
Nu laddar jag för fullt inför Fotbollsgalan!!!!!


image39
the Hero

Fars Dag!

Då har ännu en helg passerat.. en oerhört lugn men mysig sådan. Igår tog jag ne liten runda till Örebro o hälsade på Andreas, blev slutligen god mat (till min stora förvånelse) o sedan Sällskapsresan, alltid lika bra!
Idag är det alltså Fars dag, men min kära mor o far har dock spenderat helgen i i huvudstaden tillsammans med några vänner, så firandet av att han är världens bästa pappa får vänta tills ikväll. En fin tårta har dock jag o mina tårtmästare till bröder slängt ihop. Vi duger i alla fall till något!

1 månad

Nu är det typ en månad sen jag lämnade ett 25-gradigt Denver o min underbara familj där för att återvända hem till Sverige o kylan. Även om det va det bästa jag någonsin har gjort så va känslan helt obeskrivlig att få kliva av planet på Arlanda för att mötas av familjen o Camilla. Helt sjukt lycklig! Trodde inte att ett helt år skulle gå så fruktansvärt fort. Fått se så o göra så himla mycke, N.Y., Chicago, Mexico, skidåkning i Vail (Rocky Mountains) m.m.
Jag har numera två underbara familjer, en här i Sverige o en på andra sidan Atlanten!


some pics from my year

image33
Roan o Ruby, sötaste änglarna i världen

image35
Cancun, Mexico

image36
4th of July med Jen

image37
Finaste Ruby

image38
Världens sötaste Roan


Myskväll

Tänkte tillbringa natten hos lilla Cämil, som för tillfället sitter helt klistrad framför Bonde söker tillsammans med övriga svenska folket.. bara jag som inte förstår tjusningen med o gå i lera o koshit vareviga dag?
Tog en heldag på stan idag. Började med en lunch på Maché, varvade med lite shopping o avslutade med en latte på Waynes (vart annars?).

Nej, ska försöka få Cämil o sätta på en Beck-film nu..

Ciaooo

image31

Camilla

ÄNTLIGEN!!! Har suttit barnvakt, ja igen, i två dar nu och det är helt underbart va tystnaden kan va skön ibland. Speciellt om man passat världens mest pratglade unge!

Jaja, de kommande dagarna blir förhoppningsvis lite lugnare. Ska ut på stan o luncha med min älskade underbaraste vän Cämil imorn.. så de kan ju inte bli bättre! Satt o tänkte på det härom dagen, va fan jag skulle göra utan dig! Du är verkligen den finaste människan i världen, älskar dig!

image27
finast

Dancing Queens

Dags för lördagens blogg, det är måndag o tröttheten har minst sagt hunnit ikapp mig vid det här laget..som vanligt! Tycker lite synd om allt folk som tvingas släpa upp sina trötta kroppar just denna dag, men jag hamnar väl där snart jag med så.
Lördag ja, Cämil hade huset för sig själv så vi passade på o dra dit innan. Kan ju tillägga att det blev liiiite trångt i badrummet när 7 tjejer ska försöka att göra sig iordning samtidigt! Men efter nån timme med plattande, lockande o ton med smink va vi äntligen klara o musiken började spelas för fullt!!
Ett antal drinkar senare tryckte vi in oss i Emelies bil o körde mot Nöjes. Kvällen blev sådär, men några ljusglimtar fanns det väl. Sen vare den eviga prommen till torget som gällde.. fattar inte varför jag gång efter gång utsätter mina stackars fötter för sån extrem smärta! Verkade i alla fall som att Någon där uppe tyckte synd om mig o sände ner två hjältar som skjutsade hem mig!!!!!!!

My dancing queens:
Camilla, Matilda, Agni, Emelie, Cissi, Emma

image28


           
                   

Barnvakt

Ikväll  så ska jag sitta barnvakt till mina kära kusiner, Frida o Eric. Under dagen så har vi bland annat bakat, vilket kanske inte blev världens mest lyckade kaka..men jaja, god är den säkert för det!!
Ikväll åker också lillebror till Rom där han o laget ska spela mot Lazio, så passar på o lägger in en bild på han med! Lycka till!!!

Nu blir det pizza...

              

RSS 2.0