vihataralla.nu

Min och Therese nybildade klubb! Startades för ungefär 10 minuter sen. För tillfället är vi anti mot allt o alla, kanske ändras när man slår upp ögonen imorrn, men man lever ju för stunden. Jaja är någon intresserad av att joina så är det bara att gå på vihataralla.nu.

Idag tog jag mig i kragen och åkte ut o tryckte upp en massa CV i fejjan på folk i affärerna ute på Bergvik, Andreas följde med som moraliskt stöd och stod o tryckte i dörröppningarna..underbar som han är! Ärligt talat så gick det bättre än väntat, bara att vänta på telefonsamtal nu alltså!
Ikväll blev det promme o film.. va även in på en snabbvisit till Niklas o sa hej!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in till kärleken i mitt liv... sängen!!!!

image13
                                                                 
   jag o therese, Denvers partybrudar!!

Suck..

Vart är alla jobben till mig, trodde de skulle kasta sig över mig när jag kom hem..men nej. Tappar lusten till allt!
Blev i alla fall en mysig dag med lunch på stan idag med Cämil. Vi har ju vissa planer som vi ska köra stenhårt på.. plugg i Göteborg nästa höst! Om man bara visste vad man ville plugga till så skulle allt kännas mycke lättare, men det kommer väl det med.

Ikväll blire Beck hemma hos Camilla, riktigt mys alltså!

Choklad

Hur skulle man överleva utan choklad? Tydligen så gjorde jag det.. 1 år i USA utan den svenska älskade chokladen! Men man undrar ju hur de gick till...? Nyss hemkommen från affär´n nu. Och va uppenbarades där om inte en ny marabou sort, med non stop.. den kommer man väl sätta i sig ikväll, är faktiskt höst och i denna mörka deppiga period är man väl värd väl det. Enligt mig i alla fall!

Nu kommer snart min älskade mormor och hälsar på.. ska passa på att mysa och kramas lite extra med henne ikväll!
Kom hit så kanske du får en kram du med..

Tråkdag AB

Varför ska alla söndagar va så extremt tråkiga? Bara för att det råkar va söndag så måste det tydligen va storm, skitväder o tråk.. varje gång! Så vad passar då bättre än o åka o hyra en skräckis o mysa ner i soffan med en massa godis!
Morfars fest igår blev lyckad.. så blir han alltid så känslosamt söt när han har druckit ett glas för mycket.

Nu blir det soffan..


IDOL

Heja Marie o Heja Daniel.. håll er kvar för guds skull, vill se er i finalen!!!!!!

Ikväll blire storkalas för lilla mofar som fyller 70 år! Massa massa mat o tårta ä väl vad som väntas..
Och dricka i stora lass då såklart, för dom som INTE ska köra då...som jag!

Studenttorsdag

yes, vår nya partydag det! Har så himla mycke roligare på torsdagar med allt (moget) folk än på t.ex lördagar då man "MÅSTE" ha kul! Jag, Cämil, Anna o Läni number 2 samlades hemma hos Linnéa för att dricka lite vin innan utgången till Arena. Spelade ölspelet o vips Cämil, där rök 1 vinflaska på 10 minne.. ingen bra öppning på kvällen det inte! Men kul hade vi när vi shaka loss iaf, utav bara satan också!
Sov hos Cämil.. hade inte direkt nåt att säga till om när vår kära taxidriver börjat mala om varför Han aldrig gick ut på krogen i Karlstad och om vem som gjort flätan i Hans hår.. sen tappade Cämil bort sin heliga ASdyra telefon, så det va extremt nära att världen gick under där!

Säger det.. det va helt saligt skönt att Äntligen få lägga sig!!!!!

image2

                         

                         

Promenix

yesss..de blev fotboll igår, och usch usch USCH va kallt det va! Förfrös från axlarna o ner, plus näsan.. helt äckligt kallt va vare va! OCH, om inte det räckte så avbröt domaren matchen en halvtimme, pga av hot från publiken, i inväntan på polis! Så ja, jag skulle ha stannat hemma!

Jajaja.. idag har jag vart väldans duktig, vilket är första gången den här veckan! Jag o Cämil åkte ut till Skutis o gick 5 km, heh! Sen blev det fika på Bergvik med brorsan o Sabah, så där rök den femman..
Imorgon blire studentorsdag, hoppas de blir drag..är ju liksom löning imorrn!

nej nu blire film..


Shopping

Tog en helt underbar gå-runt-hela-stan promenad igår kväll med lillebror Andreas, hemskt skönt med lite syskon talk! Sen va jag nere i stan o träffade en kär vän från Örebro, riktigt mys!

Idag då.. mamma o jag åkte till IKEA o strosa runt, och som vanligt kommer man hem med de lite mindre nödvändiga sakerna som t.ex ljus i alla de färger. Fint i höstmörkret om inte annat! Sen blev det stan en sväng med Andreas. Ikväll kommer kusinen hit o äter, så kanske jag drar o kollar när brorsans lag spelar.. fast kanske mer lockande o sitta hemma i soffan istället för att stå ute o frysa.. hmmm???

image1
underbara sommar

Partyhelg..

.. eller ja, kanske inte! Helgen blev väl så lugn den kan bli, men guuud va skönt det va! Faktiskt! Bio i fredags, the Kingdom, bättre än förväntat. Igår blev det myspys fika med gulliga Ämil o Cämil på stan (kommer få höra mycke om mina underbara tjejer). Varför trängs allt folk på Waynes för, visst det är väl skitkul o sitta o glo på folk, men mysfaktorn där är väl inte gigantisk hög, eller? Blev till slut en latte på Melkers.
Kvällen slutade hos Elin (Camillas jobbarkompis) ute på Hammarö, efter mycke fram o tebax om vi skulle ut eller inte! Filmkväll med pizza o allt som hör till... Råttatoille, sötaste råtta jag nånsin sett iaf!

Ja så vare väl söndag, veckans tråkigaste dag, och kan det bli gråare? Får väl mysa till det i soffan under en filt ikväll med en mega stor godispåse och en film.

VÄLKOMMEN till Min blogg!

måste ju va som alla andra o skaffa en Blogg eller hur?

min blogg, MITT LIV i ord... hoppas du ska trivas här med mig!

Ciaoooo*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0