Alanya 2

London med Lovisa var för övrigt heeeelt makalöst kul!!!

Nu blire Alanya, igen.. Bussen till Arlanda går snart så man kan ju snacka om att jag o Ida kommer va något trötta när vi kommer fram!
Guuuud va kul vi ska ha!

GRATTIS CÄMIL 21 ÅR

Världens bästa kompis fyller 21 idag, bjöds på sommarmat o helt klart den största tårta jag sett!



GRATTIS HJÄRTAT!!



London here we come!

Hade världens mysigaste kväll med min favvo igår..Kinamat, film och massa sminkning blev det. Va skulle jag göra utan dig min Ida?

I morgon åker vi.. LONDON!! En helhelg med världens bästa Lovisa, det kan inte bli bättre än så!

Va rädda om er här hemma så looovar jag att tänka i alla fall lite på er! 

Moving Out

Sorgligt men sant, imorgon flyttar världens bästa kompis och sambo ut, och även jag om några dar. Börjar faktiskt kännas lite ledsamt med tanke på hur förbannat kul vi haft. Alla sjukt "roliga" skämt och danser vi utfört och skämt ut oss totalt för grannarna, alla extrema fester och sist men absolut inte minst alla Lani-och-Camil-kvällar.. usch så tragiskt det här blev!
Jaja..
Ska försöka förvandla det här inlägget till nått lite roligare i stället.. På fredag åker jag och Lovisa till London för en riktig tjejhelg, fan va kul det ska bli!
Sen om inte det vore nog så ska jag och Ida (nummer 2 C-G, oroa dig inte ;)) boka resan till Alanya imorgon med avgång nästa helg..så jag har som sagt lite och leva för de kommande veckorna. Riktigt skönt nu när vädret är sämsta tänkbara! Men det här är jag värd, eller hur?

Hoppas ni har det bra alla mina godingar!

♥ L

Sommar 1

Så, då ska jag väl försöka mig på det här igen.. Internet har krånglat plus att sommaren har varit så otroligt underbar så man vill ju inte sitta inne (eller?). I vilket fall som helst så ska jag väl förkorta ner lite va jag gjort i sommar. Turkiet bilderna har ni i alla fall sett.


Ännu en förfest















Grillkväll hos Karin












RSS 2.0