Drama queens!

Helgen har sprungit förbi oss igen, som vanligt! I fredags var det tjejsamling i Örgryte där lagade tacos och pimlade vin. Sjukt trevligt! Lite senare åkte vi in till slottsskogen och premiären av Verano. Drama, drama, drama sammanfattar resten av kvällen rätt så bra! Eller, man kan väl säga att denna helgen har varit en av de sämre på myyycket länge!

Något som däremot kan va bland det roligaste som hänt den här våren är att min älskade, älskade familj från Denver (eller 3 av 4) landar på svensk mark imorgon!!!! Det bubblar i magen på mig av glädje!













Linnéa

 


Almost over!

Fattar inte att det snart är över.. lite mer än två veckor kvar, sen är allt slit och plugg in i den sista minuten över. Vi är färdiga hudterapeuter! Det är som sagt svårt att fatta. Lite sorgligt med, att behöva lämna en sån underbart mysig klass, men jag vet att jag kommer att fortsätta träffa många av dom! 

Och om en vecka landar familjen Lester på svensk mark!! Äntligen!!!!!! Kommer bli så fruktansvärt kul att få se dom igen!

 

Imorgon har jag Sanna o Erica bokat biljetter till nya SATC-filmen. Så det blir en myskväll med bio o middag för att fira att ansiktapparaturexamen är avklarad!!


Så tänkte jag visa lite bilder från när vi var ute på underbara Särö för ett par helger sen:











Galen kväll!





Linnéa


Särö rocks!

Igår styrde jag, Erica o Emma ut mot Särö till Susanna för lite partande. Vi bjöds på grillat med tillbehör innan vi svängde klackarna vidare till Sannas barndomsvän Marc för lite förfest. Sedan drog vi vidare till mysiga Blomstermåla nere vid havet där tydligen Black.Ingvars skulle spela. Vi var naturligtvis för sent ute och hade missat allting när vi väl kom dit runt halv tolv-snåret. Vi minglade i alla fall runt en dryg timme innan sällskapet återigen tågade hem till Marc, som för övrigt hade världens vackraste utsikt över havet från sitt hus, där vi bjöds på champagne! Ett antal kraschade glas senare så rullade jag o mina tjejer hemmåt vid 4-tiden.
En mycket trevlig kväll var det!!

Bilder kommer upp senare!


Dessa snygga tjejer parta jag med igår ( - Challe t.v som är hemma o styr upp i Karlskrona )




Linnéa


Jet Set

Åh nu vill jag verkligen ha sommar. Kommer ha världens bästa!!
Sitter och klickar runt lite på HM och blir helt förälskad i den guldiga gudinne-looken!

 



Typ såhär skulle jag kunna tänka mig att se ut i sommar:

Ursnygga Stephanie Pratt




Linnéa


Superhelg!

Då var äntligen den här veckan över, i alla fall nästan. Har varit den helt klart tuffaste veckan hittills med ansiktsbehandlingsexamen i måndags, prov i näringslära igår och så examen i frans- och brynfärgning och vax idag!

 

Imorgon kommer min snutta Ida på besök. Har verkligen sett fram emot det hela veckan. ÅH va mysigt det kommer bli!

 


Idas födelsedag i Strömstad i somras





Linnéa


Madde o Henke

Yep, det är helt sant- prinsessan Madeleine har varit otrogen med Henrik Lundqvist. Vilket alltså betyder att hon inte är så oskyldig hon heller. Undrar varför hon flydde så snabbt till N.Y?

Har varit på ett supertrevligt studiebesök hos Dermalogica idag, så sjukt skönt att få komma utanför skolans väggar för en dag!

 






Linnéa


RSS 2.0