FÖDELSEDAGS VECKA


Så, dår var det sista dagen på jobbet innan jag tar helg igen! Imorgon får vi nycklarna till vår lägenehet så då drar det äntliugen igång. Veckor o åter veckor med renovering o fix, men då får vi den också precis så vi vill ha den!

På lördag är det "någon" som fyller år så igår gick jag o älskling och åt gott på Frost. Imorgon är det familjemiddag hemma o älskade lillebror kommer hem från Sälen o förgyller min kväll. Lördag är det vännernas tur så då ses vi ute i vimlet gott folk!


TAGGAD!


När man ska återgår till jobbet efter avslutad kurs blir jag alltid så extremt taggad att få utföra allt det man lärt sig på kunderna! PRIORI´s yoga-massage var så fruktansvärt skön att jag själv somnade. Hoppas på att mina kunder kommer tycka det samma!

 

Jag hittade en supersöt bikini i Götet med, så inspiration till dagens make fick jag ifrån den + längtan efter sommaren förstås!


Är den inte supersöt?


Lätt bas, skuggorna soul o celery och ljusa läppar

 


SLAGEN HJÄLTE


Sverige vann en riktigt skön seger, det är vi extremt glada över!

Det har varit två fullspäckade dagar och jag är helt slut. Så nu ska jag gå o använda min nya underbara rengöring från CoffeBerry, ta en varm dusch o sen krypa ner i sängen. Känner att jag kommer sova gott inatt




IDEBENONE


Dag två av PRIORI-kursen med fokus på Idebenone är nu avklarad och jag är hemma i Karlstad igen. Sitter o ser på när Sverige vinner över Moldavien i EM-kvalet.


Idag fick vi testa på penslingen och det sved riktigt ordentligt vill jag lova. Men likt igår så blev det en otrolig förbättring på huden. Lystern efteråt har jag aldrig skådat på min hud! Och det stramar härligt skönt fortfarande. Vem behöver egentligen botox när Idebenone finns?

 

Fick även en liten stund med Karin över lunchen. Härligt att träffa henne igen. Kämpa på gumman, klarade jag det är det inga problem för dig heller!





Svårt att se vilken lyster det är i huden. Men min hud ser verkligen

fantastisk ut efter dessa två dagar!



 


PRIORI - COFFEBERRY


Idag började PRIORI-kursen med fokus på CoffeBerry-serien. Inställningen var att lär mig mer om produkterna och dess behandlingar eftersom att vi har dom på salongen. Jag ska erkänna o säga att jag praktiskt taget inte kan någonting om dom!
Men efter denna dagen så svider det riktigt ordentligt i mitt MATIS-hjärta o säga att satan i himmelen vilka produkter!!!!!!!!! Jämnheten o lystern i huden efter masken går inte att beskriva, det måste helt enkelt upplevas! När jag tittade mig i spegeln efteråt såg det precis ut som att jag hade ett lager foundation i ansiktet. En helt fantastisk fin färg. Och massagen i behandlingen sen, den ska vi inte ens prata om...
Återstår att se om dagen med Idebenone imorgon blir lika bra som denna!



Efter dagens CoffeBerry-behandling!


MYSIG LÖRDAG


Har haft en superskön lördag! Mysfrukost o sen åkte vi ut till Freeport Outlet där jag fyndade kaffekoppar från Orrefors i iitala-butiken! Ett par härligt doftande tvålar fick också följa med hem!

Nu sitter vi bänkade framför FBK-AIK och en tänd brasa! Livet är faktiskt rätt så bra!


GÖTEBORG


Ska gå iväg o jobba ett par timmar nu snart, sen ska jag försöka hinna med att se när lillebror spelar match innan det bär av mot underbara Göteborg! Så ikväll blir det en massa massa mys med min favvotjej Hanna! Det ser jag mycket fram emot!


 
För ganska exakt tre år sedan döptes denna underbara lilla varelse!

 


FREDAG!


Är det redan fredag? Det gär nästan för fort nu, hinner inte riktigt med!

Fredagar= fredagsmys på jobbet i form av fika! Man kanske ska går förbi nyöppnade Carli Choklad o se om man hittar något gottigt! Man får en speciell känsla just på fredagar, en bra känsla!

 

Ha en finfin dag alla sötisar!



Idag drömmer jag tillbaka till varma kvällar med min Emma i Denver!

 


VÅR I LUFTEN


Vilket underbart väder vi har haft de senaste dagarna! Får hoppas att det håller i sig nu!

Det är förresten väldigt mycket som händer den kommande tiden, roliga saker!
Nu till helgen åker jag till Göteborg lördag-tisdag. Ska på kurs på min gamla skola Elisabethsskolan måndag o tisdag så jag passar på att åka några dagar tidigare o mysa lite med släktingarna!

 

Nästa helg får vi äntligen tillgång till lägenheten plus att jag fyller år! En riktigt bra helg alltså. Har ju tänkt mig lite gudinne-tema på frisyren så när jag hittade den här klänningen så slog jag till.


 



Helgen därpå åker jag jag o Lovisa till huvudstaden för att leta brudklänning, för i sommar är det dags!!

 



 


GHD


Eftersom att min plattång gick förlorad på Island (jag tror starkt på att det var någon i hotellpersonalen som snodde den) så var det inte så mycket mer att gör än o skaffa sig en ny. Och denna gången slog jag på stort o skaffade mig min alldeles egna GHD styler när jag var hos Sara i måndags! Jag tror bestämt att vi kommer att bli väldigt goda vänner!



VÅRFÄRGER!


När vi var på Island för några veckor sedan så gjorde jag faktiskt några fynd. Det var dessvärre inte så billigt som jag hade trott att det skulle vara, men några godbitar hittade jag allt!


Skål o lyktor från iitala. De gröna fick jag dock av snälla Lovisa!


Ett skärbräde med vikbara kanter för att slippa att hälften hamnar utanför! Hur bra?


Vårskor från Converse

 


MY NEW HAIRCUT


Voilia!!!




What do you think?




MIN LEDIGA DAG


Då passar jag på att pyssla om mig själv lite! Jag har passat på att gå till barnmorskan samt varit hos frissan!
Jag älskar hollywoodsvallet jag alltid går därifrån med!

I lördags styrde tjejgänget till Mongolian för middag. Andra anhalt blev hem till Anna för lite vin o tjejsnack. Och när de andra gick vidare till BMB så gick jag o mötte upp Lovisa o grabbarna på Guldapan.


 


 






Igår söndag samlade tjejgänget ihop sig igen med några respektive och åt en dundergod frukost på Kaviar. På eftermiddagen tog jag o C en långpromenad i det härliga vädret!



 


GODMORGON SOLSTRÅLAR


Vilken underbar dag man vaknar upp till- lördag med strålande sol!

 

 

Det är jobb som gäller för mig idag, och självaste mamsen kommer förbi för en ansiktsbehandling!
Ikväll är jag bjuden på tjejkväll hos Camilla. Kommer bli mycket trevligt!

Skulle till och med kunna tänka mig en sån här:



En Strawberry Margarita! Denna himelskt goda avnjöt vi på Island

 


ISLAND - DAG 2

Dag två var det dags för en runda kring Reykjavik, det var isande kallt men solen sken som tur var!

Riktigt coolt när det ligger stora berg mitt i stan!

Vi tog en riktig långprommis o kom sedan fram till ett shoppingcenter. Men vad jag fick med mig hem får ni vänta med att se till en annan dag!

 


Bananhängare?


Hamnen


Middag åt vi på en riktigt fin restaurang och maten denna kväll var om inte annat ännu godare än fredagens. Även denna kväll bjöds det på fyrarätters. Det var någon slags matmässa i stan denna helg o det var en amerikansk kock som bjöd på detta:


Getost med ägg och rostade pinjenötter






Varm chokladkaka till efterrätt




Jag o söta Ulla på krogen efter middagen

 


ISLAND - DAG 1


Vi landade på flygplatsen Keflavik utanför Reykjavik vid halv 4 tiden på fredagen o åkte då direkt till de varma källorna vid Blue Lagoon. Det var utan tvekan det häftigaste på resan! 36-gradigt vatten, utomhus, mitt i vintern! Häftigt!











På kvällen tog vi taxi till restaurang Argentina där det bjöds på en otroligt god fyrarättersmiddag!


Hummer med gazpacho, blodgrape och avocadocréme


Anka med anklever och parmaskinka


En köttbit med vitlökssmör, bakad potatis och wokade grönsaker


Brownie med glass och chokladsås toppade med pistagenötter







BACK TO REALITY


Vi är hemma igen, vi har haft det hur bra som helst! Kommer berätta lite mer om resan o lägga upp lite bilder senare.

Klant som jag är så måste jag ha glömt laddaren till mobilen på hotellet. Så till er som har försökt att höra av sig så är jag OK, vi har inte störtat eller något liknande!


Have a nice day!

 


ISLAND


Ja, imorgon åker vi! Är riktigt förväntansfull! Hört att klimatet just nu är något kallare än vårat, så vårjackan får jag snällt plocka undan o packa ner vinterjackan istället! Det här kommer bli riktigt spännande!

Hade för övrigt en riktigt trevlig kväll igår! Vi gick o såg den nya filmen Ritualen, och det var minst sagt en film i min smak. Kuslig vissa stunder, men riktigt riktigt bra!



Hörs vi inte mer innan helgen så får ni vara rädda om er så hörs vi när vi kommer hem!



 


ÅTERFÖRENING


Usch va veckorna går fort, de bara springer förbi! Men jag känner verkligen att våren är på väg nu, så vi kanske kan hoppas?

Igår åkte jag hem till mor o far o tittade på hockey tillsammans med Andreas o Bella och i hopp om att hitta lite kläder inför Islands-resan. Men förgäves i denna röran!

 

Ikväll ska jag träffa min vän Daniel, som liksom jag hållt till i USA under ett år. Dock inte som aupair då utan som fotbollsspelare i ett collegelag! Kul kul!!!

Förresten, ni åt väl era semlor igår?


WHAT TO PACK?


Är riktigt stolt över mig själv, har tränat fyra dagar i rad nu. Vilken energi man får!!

Fick mig en liten överaskning på jobbet igår när självaste Gustaf Thorell staplar in på jobbet! Hemma på sommarlov efter hockeysäsongen i Sundsvall. Så himla roligt att se dig igen!

Nu är det bara några dagar kvar tills vi åker till Island. Och nu min stora fråga... VAD packar man med till Island? Hur är vädret där i mars? Har våren kommit dit än? I need some help please!!!!



Herr Thorell himself!
 

 


KORTIS VECKA


Trodde jag hade en arbetsvecka framför mig bestående av enbart tre dagar denna vecka. Skulle på kurs i Stockholm på torsdag o sen flyga till Island på fredag. Nu fick jag precis reda på att kursen på torsdag är inställd (jag som var så sugen på den här kursen!). Lite tråkigt, men sånt är livet!



Vi har precis fått in våra nya primers till salongen. De är helt underbara

o ger en fantastisk lyster! Här är Prime Time Brightening Foundation Primer

och Prime Time Brightening Pearl Eyelid Primer som ger ett fint pärlemor-

skimmer!

 


SÖNDAG



Vilken bra helg det har varit! Hade en jättemysig kväll i Storfors igår. M´s syster Frida o hennes Martin var också där. Boysen lagade en supergod middag o sen så bänkade vi oss framför Melodifestivalen.

Vi vaknade tidigt idag så efter frukost tackade vi för oss o åkte hem till Karlstad o tittade på golv till nya lägenheten. Vi käkade lunch på Mongolian, har vi precis varit o tränat o snart ska vi åka bort till familjen Sundberg för lite söndagsmys!

 

En riktigt bra helg med andra ord!

Hoppas ni haft en bra helg ni med!

 

 

 


LÖRDAG


Härliga morgon!
Sitter i soffan o väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan ha mysig helgfrukost!
Och om ett par timmar ska jag o C iväg på ett Zumba-pass! Åh va roligt det ska bli!

 

Senare i eftermiddag åker vi, som jag nämnde igår, till Storfors. Kommer att bli en super-helg detta, I feel it!

 

Ha en underbar helg nu alla fina!



Gårdagens smink..enkelt, but I like it!

 


Så lackade jag naglarna i vårens färg, orange!

 


FREDAGSMYS


Åh vad jag fullkomligt älskar fredagar! De  är  underbara!
Har en lugn o skön dag på jobbet idag, så ska jag försöka träna sen ikväll innan vi tar fredagsmys här hemma!

Imorgon ska jag o C prova på det där med Zumba första gången. Ska bli riktigt spännande!!

Sen drar jag o älsken till Storfors resten av helgen. Och det är tydligen männen som ska stå för middagen på kvällen. Lyx! 


SOCIAL NETWORK


Eller filmen om facebook, rullade här hemma igår. Älsklingen är är lite sjuk så vi gottade till det här hemma med ben and jerrys och bara myste!

En annan film som är i min smak o som jag verkligen skulle vilja se är Anthony Hopkins nya rulle The Rite. En film om exorcism, dessa har en tendens till att bli enormt spännande om ni frågar mig!


 

 


EGENTID


Jag o Lovisa har varit o tränat ikväll o nu sitter jag o umgås med mig själv eftersom att älsklingen inte kommer hem till mig. Tomt o tyst är det här hemma.
Passar på o kollar runt lite på flygbiljetter till sommarens USA-resa, o ska se om jag hittar nått bra hotell i Stockholm då jag o Lovisa ska dit o leta brudklänning til henne!
Känner att denna sommaren kommer att bli något alldeles extra!



Såhär ser kvällsmaten ut när man ska äta själv

 


1:A MARS

Vilka vårkänslor man börjar få! Riktigt härligt, men ska man våga hoppas på att det verkligen blir vår nu?
Hur som så skulle det ju tydligen bi varmare till helgen!

Blev ju lite härlig vårshopping igår också,



Härlig långklänning från BikBok



Mitt favoritmönster från Indiska



Sjal från GT



Underbart uppläggningsfat, även det från Indiska

 

 


RSS 2.0