Saknad!

Våren närmar sig, värmebölja är tydligen på ingång i helgen med graderna ska tydligen krypa över 10 gradersstrecket! Me like!!
Inser även mitt liv endast kretsar kring skolan just nu, kommer oftast hem runt 7-snåret, då ska de lagas mat o fixas innan det är dags att sätta sig o plugga igen, två prov i veckan brukar de ligga på, så all min vakna tid går åt till skolan. Vad skulle jag göra utan alla mina änglar i klassen. De gör det värt att gå till skolan varje morgon!

Mitt i all stress så flyger oftast mina tankar iväg någon helt annanstans.
De finaste människorna i världen är mina underbara vänner! De allra vackraste minnena jag har, har jag med er!
 Therese, vad skulle jag göra utan dig? Det finns ingen som jag har upplevt så mycket tillsammans med, ingen som jag har så många minnen med. Tänker på tiden i USA, den oslagbara resan till Turkiet (ett under att vi fortfarande är vid liv) och naturligtvis sambotiden här i Götet.
Lovisa, jag tror inte att det finns någon som är lika lycklig som jag över att ha världens bästa barndomsvän. Du har stått vid min sida hela livet och jag vet att det alltid kommer att vara så.
Ida Å, det finns ingen människa som jag känner mig lika trygg med som jag gör med dig. Du är världens mest omtänksamma människa.
Camilla, Soulmates. Vi klarar vad som helst. Lika störda båda två, ingen fattar våran humor, vilket bertyder att ingen kan ha lika roligt som vi har!
Alex, hade jag fått önska mig ett syskon till, vem som helst så hade det utan tvekan varit du. Nu behövs ju inte det eftersom vi är twins ändå. De två bästa, på världens bästa dag!
Ida B, C-G, du har förgyllt varenda dag ändå sen du kom in i mitt liv. Du är... det finns inga ord. Du är världens finaste guldklimp!
Daniel o Andreas, ni är i en klass för sig!


Vad jag försökte o säga här är att ni är de personer som betyder mest! Jag saknar er o jag älskar er så otroligt mycket!








Linnéa


RSS 2.0