Sämst Spelat Fbk!

Super mega apsämst.. ah, va nog det sämsta jag nånsin sett! Skulle väl antagligen inte ens klara sig i kvalserien om de fortsätter o spela som de gör! *pust*
För övrigt hade jag en otroligt mysig dag med lunch på stan med brorsan, hann även med o kolla in lite fotboll innan snön kom o vi rullade hemmåt!

På lördag smäller det alla mina vänner.. party party PARTY!

♥ L

Camillas kommentar

Jag sitter och kollar in mitt tränings schema för de kommande veckorna som min tränare precis har skickat. Visade sig att det är ett träningspass på lördag 10.00-12.00, samma dag som det är fullt upp med städ o plans inför festen här på kvällen. Jobbigt, när man måste passa bussar som typ aldrig går på helgen och så måste man ju få med sig frukost. Camilla kom nu med en utmärkt idé (hmm, eller inte?) :

- Du kan ju äta frukost kvällen innan!!

Tack för hjälpen Cämil

Glad Påsk!

Igår fick jag som sagt ställa klockan, en lördag, ingen direkt hit för mig men som den underbara dotter jag är så tänkte jag åka hem tidigare o hjälpa mamma med maten innan kalaset. Släktkalas väntade för hela syskontrion. Fick äntligen träffa lilla underbara Hanna igen vilken är bland det sötaste jag sett!
Sen drog hela skaran (nästan alla) iväg till LLA för att heja fram fbk till semi. Fick följa den från logen vilket inte gjorde saken värre, och självklart vann dom!!!

När jag kom hem blev jag inringd av kära Björn som tyckte jag skulle komma förbi grabbfesten o underhålla dom lite. Va gör inte lite kvinnligt sällskap? Jo allt!
Efter ett o annat djupt samtal drog grabbsen till Nöjes o jag fick äääntligen åka hem o sova!
Så idag tog jag mig friheten till en riktig sovmorgon vilket jag tyckte jag va värd. Underbar dag idag så det blir nog ut i solen en sväng!

♥ L

image163





Lovisa 21

Gårdagen blev faktiskt väldigt lyckad. Började hos Ida, min ängel, där vi blandade världens godaste drinkar. Riktiga proffs på det där vi! Kvällen fortsatte på arena innan jag (efter en o annan krasch) äntligen kom hem till sängen.
Världens huvudvärk när jag vaknade, men orkade ändå släpa mig ner till stan o möta upp med dom kära bröderna + Mackan o Skogman. Skulle peka ut parfymen jag vill ha i present, och så pass bra jobb som syster tycker jag ändå att jag har gjort det halvåret jag har varit hemma nu så jag är värd den. Ah, helt klart att jag är!!

Parkerade mig i soffan för resten av dagen innan Anna o Matilda kom o joinade oss. Blev sallad och massa frukt o ännu mera skvaller. Sånt vi är bra på helt enkelt!

Imorgon blir det att slänga sig på första bussen hem, släktkalas för syskontrion väntar och efter det hockey. Ställa klockan en lördag är ingen höjdare för mig. Men får väl offra sig för en gångs skull!

Och GRATTIS min älskade vän! Lovisa, världens bästa barndoms vän (ah ända sen BB) fyller 21 idag!
LOVE YOU!!

image160
Inte snyggaste bilden, men det är med kärlek!



Party!

Japp, idag ska jag o min bejb parta till det ordentligt!
Studenttorsdag blir o vi har laddat upp vätskeförrådet till max!

image159

Downtown!

Slängde mig på cykeln ner till stan efter jobbet idag. C gick otåligt och väntade på mig och ägnade sig åt att handla upp i princip allt i varje butik hon gick in i tills jag kom och räddade henne. Blev en kaffe på Waynes, bokade tid för sminkning på Make Up Store och lite annat fix inför min kommande födelsedag som hägrar runt hörnet! Ska försöka dra ner mina kära bröder på stan någon dag o peka på parfymen som jag (SKA HA!) önskar mig av dom.

Imorgon är det sista dagen på jobbet innan helgen, känns underbart skönt och jag o min kära Ida ska fira med lite alkohol o Studenttorsdag tänkte vi. Kommer säkerligen bli en hellyckad kväll!

image158
I väntan på Top Model..

Vantage Point

Känner mig på mycket bra humör idag, inte för att jag brukar va på dåligt humör..men idag känns det lite bättre än vanligt!
Nyss kommit ur duschen, ska klicka runt lite på datorn nu och lite senare ska jag på bio (Vantage Point) med mysiga Emelie. En perfekt kväll med andra ord!

Ha en superfin dag allihop! ♥ 

image157
Jag o E firar bästa nyår ever i Linköping!

Rihanna- Bilderna

Ja, här har ni ett par stycken i alla fall!

image152

image153

image154

image155

image156
Min underbara roomie från NEW YORK, Mikaela.. bland det bästa med hela koncerten att träffa dig igen gumman!


Belgrad, Here Is Our Queen!

Yes, hon tog hem det! Bäst låt, snyggast på scen. Helt klart oslagbar!

Som sagt har det vart en hellugn helg för min del, tillbringat den hemma hos familjen på Strand. Helmys!
Jag o brorsan bestämde oss för att vi skulle dra ut o spela lite biljard nu ikväll. Först till tre segrar och den andre bjuder på lunch kom vi fram till. Var kanske lite för självsäker där. Men men, lite tur måste man ha med. Men jag har ingen tur i spel överhuvud taget så ni kanske förstår hur det gick. Hjälpte inte ens att  Aref kom och joinade och skulle försöka hjälpa mig heller. Spelet var förlorat. Men hade en supertrevlig kväll ändå. Så fick jag ett litet samtal av min lilla ängel Therese i Munkfors med. Lite uppdateringar från helgen. Love you sweetheart ♥ 

image151

Perrelli Vinner?

Bestämt mig för att ta en lugn helg, typ så lugn som att gå i myskläder hela lördan. Gud va skönt det är! Så har jag även flyttat hem till mor o far under helgen med. Bli lite bortsämd. Så igår kväll var jag och mamma hemma hos moster o kusin, åt gott och skvallrade en hel massa. Hur trevligt o mysigt som helst!

Rihanna-koncerten i onsdags var obeskrivligt bra. Ska lägga in alla bilder imorgon som ni kan få njuta lite av ni med!

Så var det ju den omtalade finalen i melodifestivalen ikväll då. Vem vinner?
Tror att Perrelli tar hem det här hur lätt som helst! Men, vi får väl se ikväll!

♥ L

Catch Up!

ÄNTLIGEN! Imorgon är det onsdag och Rihanna! Ska verkligen bli megakul!

Idag efter jobbet mötte jag upp Aref för några timmars catch up över en fika. Behövdes verkligen.
Tack vännen! You made my day!!

Nu ska jag återgå till det absolut roligaste jag vet, städning! Men vad gör det när man har morgondagen att se fram emot!

Puss allihop!

♥ L

Idétorka

Söndag.. dagen med den ständiga idétorkan? Kanske beror på att veckans mest underbara dagar är över och att den äckliga måndan snart är här. Sen är det bara en enda lång transportsträcka av massa jobb innan det äntligen blir helg igen!
Var och hejade fram lillebror till seger idag då han fick chansen i a-laget. Självklart regnade det, om det aldrig gjort det förut så skulle det självklart göra det idag.. i alla fall under noga utvalda 90 minuter!
Kul att läsa min blogg idag, låter mest som att jag bara vill gå o gräva ner mig. Men måste säga att helgen varit riktigt bra i övrigt och på onsdag åker jag o C till Sthlm för Rihanna-koncerten. Mycket efterlängtad dag!

Camilla, jag vet, vi har våra dagar (typ varje dag? :P) men i slutändan så är du ändå den personen som betyder utan tvekan mest för mig. Att du finns betyder guld!

image150

Kasst Sverige!

Efter att ha käkat tacogratängs rester med C så hasade jag mig hem till mor o far och följde Andra chansen därifrån, måste säga att det hela bara verkade vara ett svindåligt skämt. Sämst låt i varje omgång gick vidare och jag började nästan tro att det var nåt allvarligt fel på telefonlinjerna. Eller så är det helt enkelt svenska folket som inte har någon som helst koll på vad som är bra eller inte. Hela melodifestivals grejen har spårat ur helt och hållet, om ni frågar mig!

I vilket fall som helst så var det en hel mysig kväll hemma hos familjen!
Imorgon blir det fotboll då Andreas ska lira i a-laget! Goooo brorsan!

Arton år igår (frågetecken?)

Mitt och Emelies ordspråk på igår. Då Hardcore superstar spelade på Nöjes och åldergränsen va 18, så frågade vi oss om vi var de enda "mogna" där igår. Fast jag antar att det bara var önsketänkade från vår sida, eller va säger du Ämil?
Kvällen börjades i alla fall med pizza hemma hos Ämil, och efter att ha suttit som klistrade framför tv:n ett bra tag tog vi tag i allt som heter hair o make. Två timmar senare än beräknat fick vi springa maraton till bussen. Tänk er synen av två blondiner i högklackat och med en trunk på ryggen som springer benen av sig efter en buss. Jaja, vid 9-tiden rullade vi in hos Alex där hela grabbgänget väntade, och kvällen kunde äntligen börja!
Lyckliga som få när vi kom in på Nöjes gratis (snåla?). Jag och Ämil tog tag i dansen på en gång i väntan på att spelningen skulle ta slut. Sämst låtval av mr dj för kvällen och den stackars fick höra både det ena och det andra.
Sen träffade jag äntligen brorsan med kompisar och lyckligast syster bjöd hej vilt, vilket min plånbok inte mår så bra av idag. Men försöker intala mig själv att han va värd det?

Mår under omständigheterna otroligt bra idag. Tog en myspys fika på stan med Björn och Alex precis. Pinsamt läge när den första person jag får syn på på Waynes är Dj:n från igår. Haha!
Väntar in C som snart slutar jobba och ikväll blir det melodifestivalen för hela slanten!
(Väntar på bilder från gårdagen, men lugn bara lugn, dte kommer)

♥ L

Party!

Ikväll blir det party för hela slanten och jag är taggad som f *n! Ska ta en liten minirunda på stan med C efter jobbet innan jag ska springa upp till Emelie på Kvarnberget för lite fix. Hoppas även att min älskade Therese ska dyka upp. Sen blir det att korka upp hemma hos Alex innan vi styr klackarna ut i Karlstads (fantastiska?) nattliv!

Det är FREEEDAG!

♥ L

Familjekväll

Vart en riktigt fin dag/kväll.. för det första vårt underbara vårväder, blir ju överlycklig bara av det.
Efter jobbet mötte jag upp lillebror på stan för lite catch up över en mysig fika på Royal. Sen bar det av hemmåt till mor o far för en "lyxmiddag" hemma. Heeelt underbart gott. C kom hon med efter jobbet o fick lite mat hon med. Nu förstår jag faktiskt mamma när hon nån dag i veckan alltid tyckte det var så skönt att slippa stå vid spisen.
Nu blir det soffan, och snart är det fredag!

Ännu mera snö?

Linnéas mage mår minst sagt bra så ska blogga fort och sen gå och dra täcket över huvudet.
Varit en något hektiskt dag så förstår min mage fullt ut.
Upp klockan 6 och iväg till jobb - slutar kl 3 och iväg till stan för att möta upp mysiga Ämil för en fika på stan, plus lite plans inför helgen såklart. Iväg till träningen kl 6, skynda hem för dusch, kan ju inte missa en minut av Top Model.

Godnatt alla sötisar!

Saknad

Ibland kommer den där känslan bara över mig, att jag vill tebax!!
Varje gång jag får mejl av min älskade familj borta i Denver kommer alla minnen upp, alla fina stunder med min älskade Roan. Jen hoppas på att jag ska flytta dit och studera, hon har lixom mitt liv upplagt för sig, håller t.o.m. på att för fullt leta pojkvän till mig. Lite lugnt kan vi väl ta det på den fronten i alla fall hehe.
Så här är nyaste bilden på änglarna på andra sidan pölen.

image148
Ruby, (vän), Roan

RSS 2.0