C510

Igår kom underbara Therese på besök till storstan, vi skulle leta nya mobiler. Och vi kunde ju inte vara sämre än förra gången så än en gång kom vi ut med exakt likadana, nya Sony Ericsson C510, som tydligen bara funnits ute i 3 veckor..ah nån gång ska man väl va först med det senaste när det gäller teknikprylar med.

Största delen av dagen idag har bestått av träning, två gym- och ett karatepass,finns tydligen något som kallas beach-09.
Imorgon ska vi ha vår första kurs i italienska.. så något kanske man kan få ur sig i Rom om några veckor.


Bosödagen!

Var helt strålande bra!
Dagen började med en show med alla möjliga idrotter av elever på skolan. Sen var det fritt fram att fråga lärare och elever alla tänkbara frågor man underade över samt en massa prova på aktiviteter. Efter lunch fick vi en rundvandrig på skolan, i alla salar och fick även titta in i ett av rummen på campus. Avslutningsvis bjöds det på en föreläsning med
Martin Lidberg som bland annat pratade om hur man når framgång i sin karriär.
En kanondag med andra ord!


Värmland med Martin!

Bosön

Imorgon bär det av till huvudstaden och Bosön. Ska bli riktigt intressant! Var ju inne på den linjen innan jag slog om helt och bestämde mig för att satsa på att bli hudterapeut istället, så ser verkligen fram emot morgondagen. Vad jag dock inte ser fram emot med lika stor glädje är att gå upp imorgon bitti, bussen avgår härifrån jobbet vid 05.30!!!! Bland det värsta jag vet är att gå upp tidigt och det här är ju fan mitt i natten.. men men.
Så för mig är det gymmet, duschen, mat och sen direkt i säng ikväll som gäller.



Bosön, Idrottsfolkhögskola

Vårväder!

Var det inte helt fantastiskt skönt vårigt ute i helgen (bortsett från igår). Helt underbart!
April närmare sig med stormsteg.. och jag fyller ju faktiskt år nästa veckan! Sen är det bara några få veckor kvar till Rom-resan. I cant wait!

På onsdag åker jag till Stockholm och Bosön på studiebesök. Ska bli hur kul och spännande som helst! Sen på torsdag ska jag på hockey om det nu blir så..såå det är nästan så att jag hoppas på förslust ikväll!
Så måndag-tisdag nu ska jag hårdträna, jag måste faktiskt försöka komma igång med det ordentligt!
Banken är ett annat måste i veckan, så nu känns jag väl nästan vuxen på riktigt?!



Fina Karlstad i april förra året!


Linnéa

Saturday!

LÖrdag, och jag är dyngförkyld.. jag är aldrig sjuk, eller rättare satg, det kan gå åratal innan jag blir det igen. Nu är det tydligen dags för ett "sjuk-år" för mig. Magsjuk förra veckan o förkyld nu! Skulle egentligen hem till min älskade barnsdomsvän Lovisa som fyller 22 idag. Men men.. Fick åka dit en snabbis nu med presenter och iaf säga grattis. Presenter ska man ha i massvis, så hoppas jag inte smittat dig nu goding!



GRATTIS min fina på 22-årsdagen!!!!

T.G.I.F.

Äntligen freeedag!!! Eller ja, äntligen och äntligen.. den här veckan har gått asfort! Nog för att de brukar göra det men den här veckan har slagit rekord. Kan kanske bero på det underbara vädret som vi har haft de senaste dagarna? Inte lika fint idag dock men det får väl gå, det är ju trots allt helg om några timmar!
Ska kuta ner på stan en snabbis med C efter jobbet, en viss fröken Lovisa fyller år imorgon och som vanligt är jag ute i sista stund!

Ikväll ska hela familjen gå på Alfie o äta! Längesen vi gjorde något tillsammans allihop så det blir mysigt!



Daniels student i juni


Linnéa

Memories

Jag och Bettina hamnade på arena bar igår kväll. Vi träffas inte ofta men när vi väl gör det är det hur mysigt som helst. Vi kan sitta i timmar och prata om livet i USA. Det gör att man längtar ännu mer!

Ikväll ska jag o Lovisa Pilates igen. Testade det för första gången förra veckan och måste säga att det var skön träning. Kanske inget springpass direkt men skönt att bryta av med något annat ibland med. Så det blir det ikväll!



London i somras

Michael

Senare ikväll så ska jag ner till stan och träffa Bettina på nått av stans alla mysiga ställen. Bettina, tjejen som "tog över" den fantastiska uppgiften att ta hand om fröknarna Lester efter mig. Supergullig tjej verkligen så det ser jag verkligen fram emot!

Råkade klicka mig förbi Michael Kors nya kollektion med.. visst är den underbar!








Vill ha!!!

What a Wonderful World!

Godmorgon allihop!
Jag mår så himla bra just nu! Allt verkar att gå min väg (för en gångs skull), och med det menar jag skolan. Jag har världens underbaraste vänner som alltid får mig att må bra, plus att jag planerar min efterlängtade återresa till
Denver, CO.
Och inte nog med det.. Våren verkar ju ju faktiskt vara på väg på riktigt den här gången!

UNDERBART!!



Underbar tid för några år sedan.. studenten och balen 2006


Linnéa


The City-final

Gud va underbart väder vi har haft idag.. allting känns så himla mycket lättare!

Pratade med min fina Therese förut också,  nästa helg blir det förhoppningsvis vi som smider planer för en usa-resa tillsammans, året tillsammans med henne i Denver  är fan den bästa tiden i mitt liv utan tvekan!

Miss Turkey-girl i somras!

Nu åker mysbyxorna på.. ska bli en helkväll framför tvn/datorn med fröken C.
Vi laddar för säsongsfinalen av The City!


Den 6:e april antecknar vi, då börjar säsong 5 av världens bästa The Hills!

Göteborgare

Fick precis ett samtal ifrån Stockholm, jag är garanterad en plats på Elisabethskolan i Göteborg i höst! Känns sjukt skönt, då var det bara det där med någonstans att bo.. men det löser sig alltid!

Sen har jag även bestämt mig för att åka till USA i sommar och hälsa på min underbara familj där borta. Funderade på juni först, men ska nog dra lite på det... 4th of July är ju faktiskt inte värt o missa!
Denver, here I come!!!!!!


Denver:





4th of July 2007

Måndag!

En ny vecka igen och helgen känns så himlans långt bort. Helgen var för övrigt väldigt mysig.
Jag och mamma åkte tidigt i fredags ner till Göteborg för en heldag  med shopping. Hade även tid på Gilda skolan, som enligt mig var ett rent skämt. Kanske är bortskämd med bemötandet och hur det sett ut på de andra skolorna, men ja Gilda skolan går fett bort!
Så mitt val är mer än självklart och det känns otroligt bra!

Stannade kvar hos Johan, Ulrika och Hanna fredag natt. Hade det supermysigt även om min lilla favorittjej var genomförkyld. Hur skulle man nånsin kunna motstå o mysa med henne ändå?

Hemma igen var det bara att sadla om för en utekväll med mina damer och firandet av Becca. Känner att det har blivit lite för mycket partande på senaste och tappat lusten en aning. Men i vilket fall som helst så var det extremt trevligt!

Söndagen spenderades på Bergvik med min söt-Ida!

Underbar helg helt enkelt!










Helg!

Inte lika soligt o fint idag, men jag räknar dagen idag som fredag i och med att jag är ledig imorgon så det gör inte så mycket.
Pratade med Ulrika härom dagen, ska tydligen bli jättefint väder i Göteborg i helgen, läge för lite vårkläder kanske?

Ikväll har jag bokat in mig o Lovisa Pilates, har aldrig testat det förut så det blir definitivt något nytt! Spännande!
Sen får jag koppla i den snabba växeln o bli färdig, ska möta upp Ida för lite mat o planera inför lördagen då våran stjärna fyller 22 år!

Så, ha en superbra helg allihop!





Linnéa


Update!

Känner att jag vart riktigt dålig på o uppdatera de senaste dagarna, så tänkte dra igenom lite kort.


Personalkvällen i lördags blev hur trevlig som helst. Började som sagt på Pitcher´s med god mat o dryck, trevligt sällskap o en ny resa naturligtvis då temat för kvällen var På Spåret. Nästa anhalt visade sig vara Örebro och musikalen Footloose. En helt fantastiskt brs show. Allt dansande på scenen gjorde att det sög till i mig med, så det blev utgång för min del när bussen anlände tillbaka i Karlstad. Men dessvärre blev det inte något vidare kul alls, så jag drog mig hem tidigare och levde kvar i musikalkänslan istället!

Nu på fredag ska jag besöka den tredje och sista privatskolan för utbildningen till hudterapeut som jag så väldigt gärna vill gå! Så till goa Göteborg bär det av!
Tänkte samtidigt passa på o hälsa på den här unga damen nedan.



Sötaste tjejen i götet


Strålande morgon!

Visst är det helt underbart att gå upp på morgonen vid sju och det är ljust ute, t.o.m solen lyste!

Har ju varit borta från jobbet i två dagar nu, leget hemma i magsjuka som så många andra, men dom dagarna gjorde mig mer än gott. Känner mig nästan överpigg nu!
När jag loggade in på mejlen imorse hade jag fått ett mejl ifrån mina kära i Denver. Bland de som Jen hade skrivit så tyckte jag det här var extra roligt:

" I have the best compliment to give you. The other day we were up in Vail skiing and Sylvia said that someone came up to Roan and thought she was Swedish. I just couldn't wait to tell you as I am sure your great influence is present with her style and fashion!
"

Får nog ta o bli en tripp till staterna i sommar!



Mina fina!


På Spåret

Torsdag kvällen var supermysig! Konstigt med personer man kännt så länge, det spelar ingen roll om man inte träffats på månader, när man väl ses igen så är det precis som om tiden stått stilla!
Igår kväll fixade jag lite mys här hemma för min kära C, det är hennes namnsdag idag så lite får man väl lyxa till det! Gäller och leta tillfällen..

Idag är personalkväll med start på Pitcher´s vid tre. Min kära far har ju ställt till med På Spåret-tema och första stoppet är ju som sagt Pitcher´s, resa nummer två ska vi lista ut på plats där. Blir föhoppningsvis en jättetrevlig kväll!


Linnéa


Koriander

Sitter och funderar på vad man ska äta till lunch idag, Maché står rätt högt upp på listan just nu. Någon som har något bättre förslag?
Sen funderar jag på om dom ändrat reglerna angående låtarna i melodifestivalen om hur de får spelas och inte. De spelar Måns på radion stup i kvarten och vad jag fattat det som tidigare så får de låtar som gått till final inte spelas? Inte för att det gör mig något att de inte spelar af Ugglas låt..men rättvist ska väl va rättvist?

Ikväll ska jag träffa systrarna Berglund på Koriander för ett glas vin. Ser jag verkligen fram emot. Var år sen vi sågs alla tre senast. De är ju trots allt dom som har vart med mig ända från dag 1!!



Josefine & Lovisa


Linnéa


Slumdog Millionaire

Brorsan laddade ner den häromdagen och i och med att den är en av de mest omtalade filmerna just nu så slog jag mig ner i soffan för att titta. Blev helt fast! En helt fantastiskt bra film!
Och Freida Pinto som spelar flickan Latika är helt sjukt vacker!


Måste ses igen!

Godmorgon!

Vaknade på ett riktigt bra humör idag, känner mig mer utvilad än på länge!
Så den här dagen ska man  väl också komma igenom. Ska ner på stan och möta upp min dam efter jobbet och sen vidare till gymmet. Håller fortfarande ett litet ljus tänt för beach-09!


Tänkte visa vad jag inhandlade i Sthlm i helgen,


Kunde inte låta bli o köpa en av dessa underbara Elise-klänningarna
2:a April närmar sig...


Underbar nu till våren och sommaren


Nu borde mamma vara nöjd, jag kan köpa skor UTAN klack


Också denna, skitsnygg zebramönstrad...

..sen en massa annat smått men detta var väl det roligaste!


Linnéa

Linnéa by Linnéa Classon?

Den här veckan känns mycket lugnare än förra som tur är.  Även om i stort sett alla dagar är uppbokade så känns det mindre hysteriskt så förhoppningsvis ska jag väl kunna ta igen lite sömn från helgen som va.

Lunchade med Ida o Becca igår innan B styrde tillbaka mot grannlandet. Fröken fyller ju år nästa helg och kommer hem igen så jag o Ida har stora planer för helgen!

Ska försöka ta tag i min träning igen idag. Förra veckan hanns det tyvärr inte med så många pass, men desto mer semlor, drinkar och skräpmat så nu är det mer än dags!

Såg förresten att Halle Berry har kommit ut med sin personliga parfym (som alla andra kändisar nu för tiden)- Halle by Halle Berry. Det ska vara en varm och orientalisk doft med inlag av bland annat fikonlöv, mimosa och sandelträ. Något ni skulle våga pröva? Låter rätt spännande tycker jag! Kanske dags för min egna snart.....




Sömnbrist

Nej kan ju inte direkt påstå att det blev mycket av den varan i helgen. Började ju redan i torsdags då Becca kom hem o vi hade vår mysiga tjejkväll hos Ida. Klockan var nog 12 innan jag la mig och sen ringde klockan vid 5 för att hinna till Stockholm till 10! Ett dygn senare la vi oss o sen upp vid 8 för hemfärd o sen utgång igen. Japp, jag går omkring som en levande zombie.

Hur som helst, träffen med Monica Elisabethskolan gick utmärkt, kändes jättebra så förhoppningsvis blir det den skolan fast mitt val ligger ju då på Göteborg.
Efter mötet gick jag och hämtade Camilla på caféet jag hade dumpat henne på och åkte vidare in mot stan. Många timmar och shoppingpåsar senare (lägger upp bilder på det imorgon) blev vi upplockade och åkte till lägenheten på Kungsholmen. Väl där när man trodde att man äntligen kunde få sitta ner en minut fick C ett panikanfall då hon trodde hon blivit smittad av magsjuka. Så det blev bara att dra på sig skorna o gå ner o köpa vitpeppar som hon sen tryckte i oss. Är jag dum som inte tror på att sånt hjälper?

Vid 18-tiden åkte vi till mina kusiner på söder och sa hej innan vi gick till medeltidskrogen i Gamla stan där vi hade beställt bord. Kan ju säga att det var väldigt speciell mat, men gott var det!
LIte senare styrde C och jag klackarna vidare och hamnade i mitten av Stockholms alla 1 och en halvmeters sliskiga fån med backslick!!!! Behöver inte säga nått mer. Vi blev även intvingade i en gissningslek när vi skulle äta nattamat innan vi åkte hemmåt.

Så vi var rätt trötta dan där på när vi satte oss i bilen hem mot Karlstad igen. Men väl hemma släppte det fort så vi svirade om för ännu en utekväll!







Ölspelet på två personer 5 minuter senare, då ser det ut såhär!


RSS 2.0