RESETIPS?


Började min morgon med en riktig powerwalk i o runt Mariebergsskogen. Härligt!

Ska strax cykla iväg till jobbet o sen tänkte jag köra ett hårt pass på gymmet med.

 

Sen är jag sugen på att börja titta på resor med. Några tips på resemål?

 

Hoppas ni får en riktigt härlig dag!



Detta längtar jag efter!

 


VECKANS KALENDER


Helgen var, som jag skrevi i förra inlägget, strålande bra!
Igår söndag firade vi världens bästa mamma på mors dag med familjemiddag på mongolian. Jag älskar dessa små familjestunder!

Idag har jag hjälpt mamma med allt fix inför hennes o pappas Barcelona-resa (de åker ikväll). Jag vill också åka utomlands!

Resten av veckan är rätt så fullspäckad. På onsdag blir det middag på stan med mina gullungar från jobbet, torsdag är det ledigt o då ska det städas o fixas infor helgen, på fredag kommer M:s familj på middag, och sen kommer släkten från Göteborg senare under helgen. Så ska jag hinna med träningen också! Nu är jag glad att jag har min kalender!


Hittade denna nyhet inne på Life - Organiskt kokosvatten.
Smakar himmelskt för kokosälskare!





 

 


INFLYTTNINGSFEST


Det blev en riktigt lyckad tillställning här på lördagskvällen. Bröderna med vänner följde den spännande champions league-finalen mellan Man United och Barcelona, medans vi andra satt o drack goda drinkar vid mitt splitter nya matsalsbord! Hade en mycket trevlig kväll!


 


 










LJUSPARTY


Storstädade här hemma igår, dock hann vi inte med allt då klockan helt plötsligt slog midnatt.

Ikväll är jag o mamma hembjudna till gulliga Eva, som jobbar hos pappa, på ljusparty. Mycket mysigt!

Helgen närmar sig med stormsteg. Kommer att bli kul!


Jag o Eva på konferensresa med SISU i Rom -09



SLAGEN HJÄLTE


Nu är det en sliten tjej som sitter nerbäddad i soffan. Fick ingen bra start på dagen alls! Men när allt går åt skogen så kan det ju bara bli bättre, och det blev det!

Jag körden styrka/ben på gymmet efter jobbet o sen lagade jag en supergod wok med egen sweet and sour sås! Mums!

Till helgen vankas det inflyttningsfest vilken kommer att bli otroligt kul. Nästan alla mina käraste vänner på ett o samma ställe!



Denna vackra dam väntas komma till helgen- I like!




GO MORRON!


Lika härligt varje morgon att börja dagen med en härlig frukost framför Nyhetsmorgon. En liten stund för sig själv!

Fint väder är det också!

 

Snart dags för att åka till jobbet, sen blir det ett pass på gymmet med.

 

Ha en bra dag!



MIN MÅNDAG


Sitter o tittar på mamma byter bo. Gillar faktiskt det programmet!

Besöket hos tandhygienisten gick över förväntan- inget plack, ingen tandsten- Nada! En klapp på axeln till mig! Sen körde jag ett stenhårt kondispass på gymmet, superhärligt med tanke på att det har gått si o så med träningen genom flytten.

Ska alldeles strax steka en laxfilé till matlådan imorgon, jag  ska  bara  se klart på detta först!


 
Ett supergott kvällsmål: turkiskt yoghurt sötad med honung, kiwi, banan

och sharonfrukt. Gottigt!

 

 


MY NAME IS KHAN


Igår kväll såg vi en riktigt bra film! Alla borde se denna- My name is Khan. Den handlar om en man med Asbergers syndrom, som efter 9/11 faller offer för de fördomar terrorn skapat. En helt fantastiskt film om fördomar, mod och kärlek. Allvarig samtidigt som att man inte kan låta bli att le i vissa scener. En film som verkligen sätter sig! Se den!

Idag plockar o städar jag lite här hemma, himlen är alldeles klarblå utanför fönstret. En kaffe på stan hade inte suttit fel en dag som denna! Vid 16-tiden ska jag iväg till Folktandvården och sen hade jag tänkt att träna också.


 


HELG!


Då var även denna helg över, fast jag har ju faktiskt en dag kvar. Härligt!

Det blev en riktigt lugn o skön helg. Igår plöjde vi igenom IKEA, EM möbler och Plantagen. Äntligen har jag fått hem en massa fina blommor till våra fönster, känns mycket mera "hem" nu. Ska snart visa lite bilder från vårt nya hem. Jag älskar allt med det!

Idag har det också varit hyffsat lugnt. Fick även spö av pappa o lillebror i minigolf. Även om vi tävlar i allt i vår familj så var det riktigt kul!


              
Så tänkte jag tipsa om världens bästa handkräm,

kommer från MATIS o har SPF 10! Underbar för

de små händerna.

 


ÅTERFÖRENING


Har haft två riktiga superdagar i Göteborg! Gänget (Linda, Marie, Caroline) begav sig ner tidigt i gryningen igår morse för fördjupningskursen i md med gulliga Emelie. Dermarome´s kurser är alltid jättebra o så var även denna.

Efter kursen slut så mötte jag upp min efterlängtade Emma, oj oj oj vad jag har saknat henne, och vi åkte upp till mysiga Linné o åt middag. Trots att vädret inte var det bästa så var kvällen fantastiskt bra! Kvällen fortsatte på Vasastan där vi tog ett glas vin eller två. Det planeras en massa galenheter framöver!

Sov som en stock på Hotell Vanilj innan det var dags för kursdag nummer två, md fördjupning (kan ju säga att vinet hade satt sina spår). Vid lunch mötte jag upp Emma o hennes söta vän/sambo Sophia o åt en riktigt god räksallad!

Sen hann jag o Caroline även med en sväng på lilla staden innan det var dags att åka hem till Karlstad igen!


 
Fina Emma!!!

 

 

 

 


GÖTEBORG


Yes, imorgon är det äntligenm dags att bege sig ner till Götet. MD-kurs hela dagen, sen ska jag ha kram-kalas med Emma efter att inte ha träffat henne sen i höstas någongång. Jag längtar massor!!!!!

Nu: packa!

 

 


BOMBSHELL SUMMER


Ahhh igår kunde jag inte hålla fingrarna i styr o var bara tvungen att klicka hem de här underbara skapelserna ifrån Victoria´s Secret. Jag älskar verkligen deras underkläder. Det finns inga skönare, snyggare o nu dessutom väldigt prisvärda eftersom kronan är så låg i jämförelse med dollarn. Passa på o bli en riktigt snäcka på på stranden i sommar!!!








Och lite gossigt läppglans o dessutom med SPF- me like!

 

 

 


NY VECKA!


Sitter o myser i soffan framför TV:n o funderar över vad jag ska göra idag. Tror jag ska ta mig en liten runda på stan, kanska träna lite senare.
Det blir en kortvecka på jobbet denna vecka. Jobbar imorgon, åker ner till Göteborg onsdag-torsdag på kurs, jobb fredag o sen är det helg igen.


 
Dagens frukost. Omelett av två ägg o två msk vatten. När omeletten

är klar lägger jag hälften av bären i mitten i viker. Servera med keso

o resten av bären. Mums!

 


STOLT SVENSK


Idag kan man ju inte vara annat än stolt svensk. Störtsköna Eric Saade har för tillbaka Sverige till toppen i ESC igen. Visst hade väl en seger suttit fint efter den sjukt spännande poängsättningen (jag satt som på nålar), men en tredjeplats känns nästan som en seger det med. Vem kan egentligen stå emot hans charm o utstrålning? Jag säger som Eric: "Europa har fattat grejen!". Och jag är i alla fall riktigt stolt över vår duktiga Eric idag!!


http://www.youtube.com/watch?v=L6Ox0bAYqpE



HEJA ERIC!!!!!!!


Idag gäller det, o jag tror på skarp framgång! Shit va bra hans nummer är!

Hade en riktig superkväll hemma hos Alex o Louise igår kväll. Vi skippade dock uteserveringen o käkade räkor med tillbehör hemma istället. Timmarna sprang förbi, vi hade en hel del att ta igen, minst sagt.

 

Ikväll hoppas jag på att samma goa par kommer hit o följer ESC med mig o Camilla. Maten är fixad, lägenheten städad- nu väntar jag bara på mina underbara vänner så är kvällen fulländad!


 

 


POPULAR


Nu har det värsta lagt sig, vi har fått internet o jag ska äntligen försöka ta upp bloggandet!
Vi har haft fullt upp med att få iordning lägenheten o vi har fått det precis som vi vill ha det. Lite småfix kvar men det mesta är gjort.

Förutom att fixa i lägenheten så har jag jobbat rätt mycket, umgåtts med goa vänner, haft syskonmiddag med mina älskade bröder- Daniel har ju äntligen kommit hem från Sälen så nu är äntligen samlade igen!

 

Ikväll ska jag träffa Alex o Louise, vi tänkte inta en uteservering om vädret tillåter!

Förresten, ingen missade väl den olidligt spännande semifinalen igår kväll när Eric Saade gick vidare som sista land. På lördag gäller det! Go Eric!!!!! 


 




RSS 2.0