Göteborg

Ikväll så åker jag o Kenna till Götet och hälsar på Yohanna. Blir borta på obestämd tid haha!

Take care!


Grillkväll

Onsdag kväll så drog jag o C hem till Linnéa för en tjej/grillkväll. Lovisa var också där så det blev en helkväll med girlsen från Herrhagen. Efter maten så gick vi ner till stan, slog oss ner på Blå och avslutade kvällen där.

image259
Fläskigt värre för fyra pers

image260
Barndomsvänner för livet

image261
Grillmästaren in action

image262
Lovisa stod vid grillen så varför anstränga sig i onödan haha

        

Söndag + Måndag

Mors Dag i söndags, och hela familjen begav sig ner till stan och Freden för en supergod lunch. Hur mysigt som helst! Efter en massa mat och glass följde jag med hem och intog gräsmattan på en filt. Efter ordenligt med sömnbrist lördag natt så somnade jag rätt fint där i solen några timmar. Sen satt jag och myste med mamma en stund innan jag rullade hemmåt.

Måndag kväll träffade jag goaste Yohanna på stan. Satte oss slutligen på Blå där vi satt o pratde i flera timmar om både det ena o det andra, märktes att vi inte träffats på ett tag.. det var hur mysigt som helst gumman! Blir kanske o följa med henne hem till Götet till helgen. Det vore!

Lördag

Va ju som sagt va tvungen att gå ut o fira i lördags, inte pga av att Charlotte vann vilket vi hade hoppats på utan för att fira att jag tog svart bälte tidigare under dagen. Stackars människor på krogen som fick höra mitt tjat, men lyckligast av alla den kvällen var i alla fall jag, utan tvekan!!!!
Sen gjorde det ju inte kvällen sämre att man träffade en massa mysigt folk med!

image254

image255

image256

image257

image258


Im A Black Belt!

YEEEEEEEEEES, I DID IT!
Klarade graderingen idag, SVART BÄLTE!
Är det här jag har kämpat för och drömt om under mina nästan 9 års kämpande!
Kommer garanterat bli en helbra kväll!

image249
Världens gulligaste tränare Roger!

image250
Vi Tre, Jag  Yohanna  Kenna

image251
U N D E R B A R T

image252
Linnea Classon, på Japanska!

image253
Inte fullt så gulliga, men bättre tränare än Emilio o Lennart, det finns inte!!


Min Stjärna!

Min lilla underbara stjärna kom o hälsa på idag.
Åkte raka vägen ut till Bergvik och gick in på Resia.
 YEEEES, vi ska ut o resa!!
Dock inte bestämt vart än, bara det är varmt och att jag slipper lyfta så mycket som ett finger på hela veckan så funker det mer än bra!!!!!!!

image248
Vi på stranden, solglajjer på o frappa i handen Therese?


Underbara Karlstad!

Helgen har varit superfin, även om inte vädret har vart det samma. Tog en lugn och mysig helg, så nej ingen utgång den här helgen. Lördag kväll var i stället fylld av singstar, massa tjejsnack och en hel massa onyttigt med mina söta vänner.
Ny vecka nu och nytt hopp om värme. Kom igen nu då!
När jag kom hem från jobbet  ( då jag, de senaste fyra timmarna, hade fantiserat om hur underbart det skulle bli att få slänga sig i soffan ) blev jag istället uppjagad av en extremt rastlös C som ville ner på stan. Blev en femminuters dusch o sen minimalt med fix ( otroligt att jag ens fick blåsa håret där ) då C iaktog mig varje sekund så att jag inte skulle börja med en massa onödigt tjaffs.
Ner på stan för en sallad innan vi trampade vidare mot Våxnäs där duktigast bröder spelade match! ( Dan, vi kan inte hjälpa att det tar oss 2,5 timme att cykla från Herrhagen till Våxnäs haha ).
Europa runt nästa!!

image244

image245

image246

image247


EM, VM o Top Model

Vart ett par lyckliga dagar nu de senaste, så vart ska man börja?
Henke Larsson spelar EM-slutspelet är väl ändå största o bästa nyheten, som C sa: "em-guldet, here we come!"

Saleisha
vann Top Model, vilket egentligen inte var nån nyhet för mig eftersom klanten själv råkade klicka in på hemsidan där det stod klart o tydligt vem som hade vunnit!! Men helt rätt enligt mig, sötare än sötast är hon.
Så spelades ju självklart kvarten i hockey-vm med, vi hade laddat upp för en riktig hockey kväll så fick vi fin besök med så kunde inte bli bättre. Rysare, meeen Sverige slutar ju aldrig att förvåna och vann. Hade det egentligen på känn hela tiden haha!

Så vare snart helg igen, men varför det här vädret? 3+ på lördag, funderar ärligt på att stanna inne!
Så måste jag citera Carro i vårt snack om killar nyss;

"ja tror att de är hjärnan som sabbar allt, man tänker för mkt, så förfan folk borde slänga sina hjärnor"



image243



GRATTIS MIN GODING!

Världens Sötaste Kusin ERIC Fyllde 5 År Idag!


image240

      

Ninas 25-årsfest

Lördagen var super! Började med en snabbsväng på stan, jag o Karin behövde fylla på på dryckesfronten inför kvällen lite. Men bestämde oss för att ta det så lugnt som det bara gick under kvällen.
Hem för byte till bikini och ut till Skutberget där C o David låg i solen och pressade. Underbart var minst sagt ordet!
Efter ett par timmar så begav sig tidsoptimisterna hem för att under tre (heh) timmar halvt stressa ihjäl sig. Klara blev vi i alla fall till slut och Elin kom o plockade upp oss och Sara för att åka till Ninas o Johannas födelsedagsfest! Var himla länge sen jag va på en mysigare fest än denna, helt underbart mysigt folk!
Sen drog största delen av folket till Nöjes medans jag, Carro, Karin o David gick till ankan o satte oss. Blev hem tidigt för en gångs skull. Ganska skönt det med.
Och sen hade jag en riktigt mysig söndag med.. 5+ på den!

Tack för en helt underbar kväll Nina och Johanna!!

image232
Camilla och Elin laddar för tal

image233
25- åringen!!!!!!!!!!!!!

image234
Sara och Camilla

image235
Jag o födelsedagsbarnet

image236
Födelsedagsbarn nummer 2

image237
Jag o Elin posar

image238
Ännu mera pose

image239
Och självklart en bild på de blivande sjuksköterskorna

Bilder

Lite sköna bilder från slutet av förra veckan i det underbara vädret:


Mysig kväll med mat i Mariebergsviken


Promme med Carro o Karin (som dock totalvägrade att va med på bild)


Goast njuter i solen (nej Cämil, inge fejk nu inte)

Underbara Vår

Eller det känns snarare som att sommarn är på väg, med över 20 grader varje dag nu.
I går började jag dagen med jobb, visst gör jag det ibland jag med. Sen blev det hem för byte av kläder innan jag cyklade ner till stan för att träffa lillebror. Beställde glass på Timmy´s och idoten där inne gav mig fel sort, och inte vilken sort som helst.. Vanilj! skulle aldrig i mitt liv gå och betala för den sorten, Aldrig! Tur att man i alla fall hade sånt mysigt sällskap så man kunde njuta av det i stället. Drog en liten minirunda på stan innan vi åkte hemmåt för att hämta bror nummer 2. Avslutade kvällen hemma hos mig med mina älskade bröder, en massa onyttigt o en bra film. Storasyster njöt!

Idag hade jag tid hos frissan, blev supernöjd. Helt underbart skönt och få det klippt, behövdes en uppfräschning helt klart!
Sen blev det ner mot stan för en fika och massa mys med  Emelie, min goding du!

Blev kvällsmat från pizzerian ute vid Mariebergsviken, hur mysigt som helst! Favvo programet Top Model ikväll, och mitt hatobjekt Bianca åkte äntligen! Nu står fotbollen på, Real utklassar Barca och jag funderar seriöst på att dra mig mot sängen!

♥ L

image228
En bild från helgen.. Födelsedagsbarnet Björn, Mickan, Jag o Alex... Hmmm vem är fullast??

Kalashelg

Vet att det inte blir så mycket bloggande nu, men det närmar sig faktiskt sommar så har lite bättre saker för mig än o sitta vid datorn, faktiskt!
Helgen då.. Lördag upp tidigt, pappa kom och hämtade mig och vi två drog till farmor. Väntades 40-årskalas för min faster. Dagen var mysig, småkusiner från både Stockholm och Göteborg var där så fick passa på att leka ur mig o mysa lite med minstingarna. Gjorde som både Carl och Hanna och sov middag. Var ju tvungen att orkar med resten av dagen/kvällen.
Senare åkte vi vidare för att fira faster och festen pågick hela kvällen, framåt 11 blev jag lite småstressad då det va tänkt att jag skulle hinna va med o parta lite hemma med, så pappa fick ge upp han med. Väl hemma blev det byte av kläder o snabb uppfräschning och vidare till Alex (tack för att du bor så nära ;) ) där de otåligt väntade. Tack godingar! Och ett mega stort GRATTIS till min käre vän Björn som firades. Jag, Björn, Alex och Jocke hamnade sen på Nöjes (vart resten tog vägen har jag ingen aning om). Vart en riktigt lyckad kväll. Pga den förbannade alkoholen blev det lite känsligt mot slutet, men världens underbaraste vänner fanns vid min sida. Tack!
Ska försöka på Alex o skicka lite bilder, så förhoppningsvis glider det in några stycken under de kommande dagarna!

Jättemysig dag idag.. sol, värme = Underbart! Gled ner på stan med C för att sen möta upp Alex för en fika o en massa skitsnack!
Nu ska jag ladda om för fotboll. NEJ, jag ska inte spela.. ska självklart iväg o se till så att mina kära bröder vinner!

Ciaooo

Valborg!

Måste ju självklart börja med o säga grattis till världens goaste nybliva 21-åring, Emelie!
GRATTIS!!

Gårdagen ja, kändes som attdagen aldrig skulle ta slut. Sega sig fram! Men sen kom kvällen o det blev det blev dags att fixa o göra allt som hör en utgång till. Underbaraste Karin var hemkommen från Sthlm o kom vid 7 för att underhålla under kvällen. (Slutade iof med att lilla Karin mest höll till i köket, pratandes i moblen). Men men, mysigt att ha henne hemma iaf. Så småningom dök även Lovisa, Johan, Hadjar o David upp. Blev en helbra kväll med pizza, fotboll o en heeel massa prat. Senare drog Karin till Krp och C o David gick o la sig så vi andra åkte in till ankan och avslutade kvällen där!  En hellyckad kväll med andra ord!

Idag har det varit den segaste dagen på länge o även tråkigaste vädret på länge. Lämnade till lsut min stackars sjukling här hemma och åkte hem till familjen. Blev skräpmat från BK för mig i mina kära bröder så fick allt liite mys idag med!

image227
GRATTIS GUMMAN!!

RSS 2.0