Tonight´s Gonna Be A Good Night

Jag bara känner det på mig!! Camilla o Johan ska ha sin inflyttningsfest ikväll o det verkar o bli lite blandad kompott med både karlstadbor o stockholmare. Hur ska detta sluta?

Klänningen är inhandlad, drickat står på kylning.. tonight´s gonna be a good night!


 

 


Stockholm

Annelie blev tyvärr sjuker dagen innan vi skulle åka, så jag ficka ta min resväska o åka till huvudstaden själv! Men tro det eller ej så klarade jag mig hyffsat bra ändå på egen hand. Kom fram till stationen prick 9 så det var bara att hoppa i taxin o åka i ilfart ut till Östermalm o till agenturen Dermarome där den tre dagar långa Matis-kursen skulle hållas. Ursöta Marie Skattberg som är Matis-trainer höll i den. Träffade Marie för första gången när jag gick på Elisabethskolan o hon är verkligen hur duktig som helst.


När dagen var över så mötte jag upp älskade Emma som också var i Stockholm på prokuktkurs. Hon sticker till Åre snart så det var guld värt att få träffa henne innan hon åker. Hon bodde ute i Nacka så vi bestämde oss för att se om hon kunde bo hos mig på hotell Scandic Sergel Plaza istället. Så vi hoppa i taxin igen o åkta in mot city. Det var nemas problemas så hon flytta in med mig under de här dagarna. Vi svidlade om o drog ut på stan för lite middag.


Förresten så hände en rätt sjuk grej dag 1. Började prata med en jättesöt tjej på kursen som berättade att hennes gudföräldrar bor i Karlstad. Karlstad är ju inte större än att man kanske vet vilka de är tänkte jag, och det visade sig att hennes gudföräldrar är min moster o morbror! Hur liten är inte världen? Helt sjukt!


Dag 2 började vi med en brakfrukost för att sen fortsätta med att vi missade tunnelbanan hela tre gånger innan vi kom med. Så sjukt mycket folk var det Folk måste ha skrattat riktigt ordentligt åt oss. Så nej, Stockholm är inte riktigt min grej!
Andra dagen var riktigt intressant den med, o på kvällen tog jag o Emma en promenad till Gamla stan o åt middag. Riktigt mysigt!

 

Sista dagen gick betydligt bättre med tunnelbanan. Sa hejdå till Emma o lovade att jag skulle komma upp o hälsa på henne i vinter!

Väl hemma i Karlstad igen väntade min favorit på stationen. Vi åt en jättegod middag som han hade lagat o drack vin. En helt underbar kväll!!

 

 
My darling

 


Livsnjutarn

 


Charlotte o Nina från kursen

 

 


Ögonmask i Matis ögonbehandling


God mat i Gamla stan




Energigivande behandling på Charlotte


Nina får en behandling av Matis-trainern Marie

 

 


Mot Storstaden!

Va underbart det är när man vaknar upp strax efter nio en söndag helt utvilad! Känns ruskigt bra! Nu hade jag tänkt springa ner o slänga i mig lite frukost o sen packa väskan. Jag o Annelie  från jobbet åker till Stockholm på en tre dagar lång Matis-kurs imorgon. Kommer bli mycket intressant. Och jag vet ju hur jag är när det gäller packning- hellre för mycket än för lite. Efter det hade jag tänkt åka till KMTI och få söndagens träningspass avklarat så man kan mysa resten av dagen utan dåligt samvete den!


Ha en mysig söndag!




Min stjärna drar till Åre snart över vintern..kommer sakna henne nått så enormt! Hon har gjort så oerhört många nya utmanande saker detta året o jag är så himla stolt över dig hjärtat!

Bröllopsmässa!

Oj vad den här veckan har gått fort! Jag hinner inte med.. och jag känner på mig att november o december kommer springa förbi, hela kalendern är fullbokad!

 

Jaja, ska försöka sammanfatta veckan så gott det går. I tisdags fick jag ju äntligen träffa min bästa C-G. I love you!! Sen var jag, M, Lovisa o Johan på hockey. Riktigt roligt! Jobb onsdago torsdag. På torsdagen hade vi även möte med Linda från Dermarome. Jag hade Linda på Priori-kurs när jag gick på Elisabethskolan, så himla söt tjej verkligen o riktigt kul ed ett ansikte som man känner igen! Igår fredag var det jobb igen, hade hoppats på att Matis-leveransen skulle ha kommit, men icke! På kvällen kom kusinerna över på middag för att fira mamma som fyllde år för en vecka sedan.

 

Och så idag då. Idag har vi hållt till på Stadshotellet här i Karlstad hela dagen, där årets Fest- och Bröllopsmässa ägde rum. Våran monter blev en klar succé, där vi hade dukat upp med produkter från bare minerels och tävling med fantastiska priser i potten. Dagen var verkligen kanon. Det var modevisningar med helt underbara bröllopsklänningar, Sveriges stjärnflorist Johan Pettersson som skapade Kronprinsessans blomsterarrangemang var där o delade med sig om sina kunskaper o tips, Jardel Oliveira de Sousa, professionell dansare och koreograf hade high heel school. Jardel har koreograferat bla. Let’s dance. Jag kan ju lova att det såg ruskigt roligt ut när han trippade omkring i monsterklackar o visade alla "skräckexempel" på hur folk går i högklackat. Men jag skojar inte, killen var KUNG i att gå i high heels! Och sen sist men inte minst dagens höjdpunkt- giftemålet mellan Isa o Mattias! Jag tror inte att ett öga var torrt!

Ikväll har jag suttit hemma med mina fina föräldrar och tittat på Mitt stora, feta, grekiska bröllop. Ett bra slut på en bra dag!

 

Nu är det en trött tjej som säger godnatt!!





 

 


Jag o min C-G!

Nu har jag o Lovisa precis varit på KMTI igen! Riktigt bra början på den här veckan måste jag säga, en klapp på axeln till oss! men det är faktiskt mycket roligare, och lättare helt enkelt, att träna tillsammans med nån.

 

Senare i eftermiddag ska jag ner till stan och fika med min snutt C-G! Har inte träffat henne på evigheter nu, o jag saknar dig så jag håller på att gå sönder!!!

Ikväll ska jag träffa M, och det är någon som längtar otroligt mycket efter det!




Jag o min älskade C-G :D

 

 


Nyöppning

Idag har det varit bland de segaste dagarna på länge! Tiden släpade sig fram. Att det är veckan före löning märks kan jag säga, det är så gott som stendött på salongen!

När klockan äntligen slagit 18 så åkte jag hem, bytte om snabbt som tusan för att hinna till KMTI till 18.45 då jag skulle möta Lovisa. KMTI öppnade ju för övrigt dörrarna till sitt nya superfräscha gym idag. Jäklar va fint det var!

 


Lovisa under vår resa till London. Nu ska vi träna tills vi kommer i vår livs form!


Mysiga Helg!

Jag har haft världens mysigaste helg den här helgen! Faktiskt så har den varit helt underbar!
I fredags fick jag äntligen träffa M igen! Vi åt räkor med tillbehör o drack gott vin till. Så tittade vi ju självklart på  Idol.

Igår lördag åkte vi till Marieberg i Örebro och shoppade, och på kvällen mötte jag upp Lovisa o Anna innan vi gick till Sara o Nicke på inflyttning/födelsedagsfest. När de andra gick ut, mötte jag o Lovisa upp Johan o M och avslutade kvällen med några goda drinkar på Guldapan. En supertrevlig kväll blev det!

Idag har vi haft en riktigt slappardag med pizza o massa mys. Högsta poäng på den här helgen helt klart!

 


I Min Shoppingpåse

Detta är vad som damp ner i min shoppingpåse igår, bra nog för under en kvart eller?



Holland-Sverige

Idag har jag spenderat hela dagen på jobbet, har t.o.m masserat! Det händer inte varje dag. Även om det inte är nån favorit så är det ändå bra att gära nån lite då o då för att hålla det vid liv!
Jag hann även med en liten mini-shoppingtur på stan innan jag styrde vidare mot C o Johan för att se matchen mellan Holland-Sverige. Några av Johans vänner slöt även upp så jag kan lova att det var bra trångt i soffan. Blev ju inte direkt en kanonmatch precis utan förlust för Sverige. Man får väl trösta sig med att Holland är ett av världens bästa landslag! Vi får ta nya tag helt enkelt!

Imorgon är vi halvvägs igenom veckan o ett steg närmare helgen!

 

Kommentera mera, är nyfiken på vilka Ni är som läser!!


Vackra Karlstad när hösten visar sig från sin bästa sida!


Ny Vecka!

Då var det måndag igen och en helt underbar helg har tagit slut!

Igår när jag klev upp sken solen så jag o min vän Camilla bestämde oss för att ta en långpromenad i det härliga vädret. Man får ju liksom passa på så länge det vara, poff säger det så är det grått, regning, snöblandat, blåsigt..vareviga dag! Vi var ute i nästan två timmar. När vi kom hem igen bestämde vi oss för att beställa den äkta söndagsmaten- pizza! Så då var det bara att snöra på sig skorna igen, men oj så gott det var! Efter det så tog vi en välförtjänt powernap i soffan resten av eftermiddagen.
Senare på kvällen så begav jag mig återigen till en hemlig plats, där vi lagade tacos o hade det underbart mysigt hela kvällen!

Idag är jag ledig och himlen är alldeles klarblå även idag, så jag o C tänkte bege oss ut på stan en stund!

 

Ha en skön dag!!

 


Jag o min fina C

 


Sad or Happy?

Det sägs att när man förlorar någon så kommer en ny person in i ditt liv. Nu kanske inte det här är fullt så allvarligt, men jag känner att jag håller på o förlorar en av de viktigaste personerna i mitt liv, samtidigt som en helt fantastisk person har kommit in i mitt liv. Men varför måste det vara så..varför måste det vara antingen eller?
Det gör ont i mig samtidigt som det var länge sen som jag mådde så bra!




My Best Summer Ever

Så här i höst-tider så vill man bara fly tillbaka till sommaren. Jag o min darling Emma hade verkligen världens bästa sommar i Denver, Colorado, USA!

Jag tänkte visa de bästa godbitarna av det jag minns bäst med sommaren!

 

Se o njut

  
Ruby o Roan, 4th of July, Jordin Sparks koncert
   
Min älskling, Emma o Vu i estes Park- National Park
  
Estes Park, Skidorten Vail, Vail
   
Vail
   
City Park i Denver, Systrarna Hoegberg- Bethany o Alexa, Min underbara vän Chrsitina
   
Party, Många Redbull vodka blev det, Goda middagar
   
Mer party, Emmas goding två, Min finaste Emma
    
Våra fina bartenderpojkar Kyle o Bryan, Fina bröderna Jesse o Zach
   
Första skoldagen, Party, Bästa bartendertjejerna
  
Goda brunchar, Stek vid poolen, Amerikanske hamburgare
   
Mintpastiller, Vår favoritbar LODO´S, Sista middagen
 
Finaste paret


Helg!

Åh va skönt det är när man vaknar upp tidigt en lördag o man vet att man får vända sig om o somna om och sova precis hur länge man vill. I love it! Låg o drog mig till kvart i 11 och tänkte då vara duktig och åka till gymmet. Fick då reda på att de har stängt hela den här veckan pga att de öppnar det nya KMTI nästa vecka, så då fick det bli att ge sig ut i skogen för en joggingrunda istället. Kanske lika bra, så fick jag lite frisk luft på köpet med, inte illa!
Nu har jag precis varit hos kusinerna o sagt hej till mormor som är här o hälsar på den här helgen. Missade ju henne igår när jag var hemma hos Camilla på myskväll. Vi hade för övrigt en riktigt mysig kväll. Vi lagade en kanongod tacopaj, käkade godis och kollade på Idol. igår fick de sjunga precis vad de ville, det som de tyckte passade just dem. Jag o Camilla kom på vilken låt som skulle sitta som handen i handsken på mig: I am the one and only. Haha så jäkla klockrent! Sen såg vi en film med och fick oss även där ett riktigt gott skratt.

 

Det blir lugnt även ikväll, fast någon helt annanstans! Ser jag riktigt mycket fram emot!

 


Saknar er båda mina stjärnor!


Its Fridaaaay!!!

Då är jag hemma i civilisationen igen. Alltid lika kul o se när man åker över "täckningsgränsen" o se hur många gånger till piper till i telefonen. Jag måste verkligen vara en trafikfara under några minuter, för vem klarar egentligen av att ha massa sms liggandes utan att läsa dom?

Hur som helst så hade jag en jättemysig dag hos farmor igår. Röda korset hade nån samling uppe vid kyrkan, så där åt vi sopplunch och lyssnade på några gubbar som spelade. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker att dragspel är så himla fint, kanske för att jag är uppväxt med det, för min farfar o hans bror alltid brukade spelade för mig när jag va liten o de fortfarande var i livet! Sen gick vi över till kyrkogården o gjorde fint på deras gravar. Det går ganska lång tid emellan gångerna jag är där så jag tycker det är ganska mysigt att gå dit. På nått sätt så tror jag att de vet att jag är där o säger Hej!
Så gårdagen fick mig verkligen att må bra över mig själv!

Så var det äntligen fredag igen! Nu ska jag snart kila till jobbet o sen väntas en riktig myskväll med Camilla. Kan ju inte bli annat än bra!!!!!!

 

Ha en bra fredag allihop!

 


Jag, Andreas o vår underbara farmor förra julen (Daniel ägde uppe i Sälen då)


Regn o Rusk

Idag har det varit en riktigt ordentlig höstdag, det har blåst som in i bomben preciiiis hela dagen! Man har gått o gäspat fast man egentligen inte är trött och det har vart sådär gråtrist! Man vill bara sittar hemma under en filt, med massa ljus tända i trevligt sällskap. Så det var precis det jag gjorde efter jobbet. Hade lovat att färga ögonfransarna på (min inte så värst smärttåliga vän) Camilla. Men synen var kvar o fransarna blev svarta!
Sen drack vi te o kollade på alltifrån bonde söker fru till kungarna av tylösand. På fredag slår vi till igen, då ska vi ha en riktig tjejkväll, laga god middag, äta massvis med godis och kolla på Idol. En äkta fredagskväll helt enkelt!

 

Imorgon ska jag åka till farmor o hälsa på. Mysigt! Sover även kvar där, så alla ni som har tänkt o ringa eller skicka sms till mig imorgon- skippa det! Har ingen mottagning där ute på landet!

Nej nu ska jag hoppa i säng, kl ringer 7.30 imorgon, jag o lillebror ska iväg o träna!

Puss o sov så gott!!


 För ganska exakt fyra år sedan så befann jag mig här, på en av jordens häftigaste platser


En Tröttis

Idag är jag riktigt, riktigt trött! Efter jobbet åkte jag raka vägen o tränade  o var inte hemma förens halv 9. Nu har jag precis kollat på tv3:s nya program- bartenderskolan. Nu är jag så trött så jag håller på o dör så nu ska jag stänga ner o sova så jag är pigg o glad imorgon.

Sov så gott sötisar!




Hammarö bed and breakfast!

Igår hade jag en lugn o skön dag, precis så som söndagar ska va! Myste mest omkring hela dagen.. ok då, jag va faktiskt och tränade också. Bra gjort tycker jag för att vara på en söndag! Sen åkte jag bort till mina kära släktingar o tog ett bad i deras jacuzzi.
Jag han knappt komma hem innan Lovisa ringde och frågade om jag ville komma hem till dom för en mys/filmkväll, och sånna säger i alla fall inte jag nej till. Det blev tacos och a nightmare on elm street och sen så spenderade jag natten där.

Idag har jag o Lovisa glidit runt på stan efter en välbehövd sovmorgon och ett avsnitt av the hills och the city. Efter det mötte jag upp Camilla o Elin innan jag avslutade kvällen i mycket bra sällskap!

 


Jag o Lovisa i London


I mitt badrumsskåp!

Tänkte visa er vad jag använder för produkter hemma! Som nybliven hudterapeut är jag rätt noga med vad jag kletar in i ansiktet!

bare minerals eye makeup remover, rengörningsmjölk och ansiktsvatten från decléor, continuous renewel serum från md,  decléors aromessence och fuktcreme, ögoncreme från serien coffeeberry från priori och sist men inte minst nattbaume från decléor.
-Jag är ju en blandhud och extremt yttorr. Alla ni som läser detta, yttorr är inte en hudtyp utan en undergrupp och ska inte behandlas som en torr hud! Peela två gånger i veckan och lägg en fuktmask efter det är det bästa tipset om ni är lika yttorra som mig!



mineralpuder och foundation från MAC, flawless- och pure radiance från bare minerals, mascara dior, och vit ögonpenna

- Detta är mina absoluta favoriter i min sminkväska. Jag har ju "lite" till men det här är sånt som jag verkligen inte kan vara utan! Jag använde bare minerals foundation innan, men jag har aldrig riktigt varit ett fan av puderfoundation.



Redken real control shampoo, balsam o inpackning

- Redken är enligt mig det absolut bästa man kan ha till sitt hår. Jag älskar det!


L´Oreal´s liss control och thermo protective xylose
- Min frisör använder och rekomenderar alltid L´Oreal´s stylingprodukter. De här är kina senaste inköp. Serum med glans som gör att inte håret blir frissigt, och värmeskydd.



Exotic coconut från bath & body works

- Detta mina vänner är en gåva från ovan när det gäller body lotions och om man gillar kokos. Den doftar gudomligt!



Parym från Chanel
- Sist men inte minst kmin för tillfället favoritparfym. Den får mig att tänka på min underbara sommar i Denver

 


Morgonstund

Som vanligt var jag ute i sista sekunden igår, därav det stressiga inlägget. Märkte nu att det nästa känns som att allt skrevs i en samma mening.

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Började hemma hos Camilla o Johan, där Johan hade lagat en supergod thailänsk gryta med massa gott i. Hade köpt med mig en försenad födelsedagspresent- ett presentkort på en behadling på salongen + en inflyttningspresent i form av stora bokstäver i vitt med ett av de finaste orden jag vet- LYCKA! De fick även en jättesöt ljuslykta med ett hjärta!

 

Sen åkte jag vidare till Alex o Louise på Herrhagen där vi såg på film och tog ett glas vin!



Äntligen Helg!

Haft en jättemysig dag verkligen! Jobbade ett par timmar först innan jag drog mig in mot stan o tog en fika med Alex o Louise! SEn hann jag även med en sväng till Camilla o Johan som flyttade in i sin nya lägenhet i inre hamn igår. Blev bjuden på middag där ikväll så ska alldeles strax rulla ditåt. Efter middan ska jag vidare till A o L igen för en myskväll o lite vin på det. Låter som att det kommer att bli en riktigt trevlig kväll!

 




My New Haircut!

Idag var jag ju som sagt hos bästa, coolaste, underbaraste Sara Salong MODA. Hennes fingrar är verkligen magiska och jag blir lika häpen varje gång jag tittar mig i spegeln efter hon är klar och ser hur fint det blev, varje gång! Jag är super super SUPER nöjd!

 

Ikväll har jag en lugn o skön kväll hemma i soffan. Va morgondagen har att erbjuda vet jag inte än, men jag ska i alla fall iväg o jobba ett par timmar först. Just det, idag gjorde jag mitt livs först 90 minuters massage. Bra jobbat Linnéa!!!


 

 



Va tycks?

 


RSS 2.0