DENVER

Nu drar jag till DENVER!!! See you in two weeks!

Grattis C-G på 23-årsdagen!

Min älskling Ida fyller 23 idag och det ska firas stooooort! Min lilla goding håller ju på att bli gammal!


Grattis snygging!

Igår gick dagen som på rullande band, presentshopping till dom små prinsessorna i USA, kusiner på besök frammåt kvällen o sen iväg till Ida två för sista kvällen ute med gänget. Anken blev det efter midnatt och det var länge sen jag hade så kul ute som jag igår, bortsett från blåtiran jag drog på mig. Tycker den ser rätt onödigt ut i nyllet.

Nu blir det som sagt duschen och börja om från början igen, nu kör vi!








Student -09

Åh, man blir helt nostalgisk! Tre år sen jag tog studenten o de känns som igår, helt klart bästa dagen i ens liv!

GRATTIS JOHAN PÅ STUDENTEN!!!!!!!!



På väg till balen för tre år sen, också en helt underbar dag!

Heja Sverige!

Skulle egentligen gått på matchen ikväll men vissa saker sket sig så får sitta hemma i soffan o glo istället.
Jag har lärt mig att aldrig tappa hoppet när det gäller det svenska landslaget. I de mest knivga situationer lyckas de på nått konstigt vänster krångla sig ur när de klarar sig mot storlag som t.ex England och Italien gång efter gång. Vi är extremt bortskämda med vårat landslag. Ett av världens minsta länder, och lyckas ta sig så långt hela tiden. Så är vi missnöjda för vi räknar hela tiden med att vi ska ta hem det där EM-guldet! Jag tycker vi ska vara stolta istället!

Så som sagt, hoppet är väl det sista som överger människan? Detta kan gå vägen och vi ska inte ge upp än!



Heja Sverige!!!

Twilight

Har haft världens myskväll med Ida ikväll. Vi såg Twilight... igen! Tror jag skulle kunna se den filmen precis hur många gånger som helst! Riktigt bra film!

Jag ska tydligen sitta uppe o se på nån hockeymatch inatt..får se hur det går? Någon som läser detta kan ju kanske underhålla mig via sms. Äsch, jag kommer garanterat somna, och kanske drömma lite om Edward Cullen? Who knows!



Åh va snygg han är!!

En Strålande Helg

Helgen har som sagt varit super!
I fredags träffade jag Bettina, som jag inte sett på jättelänge. Vi intog Coffeehouse by George (som snart kommer bytas ut mot frappes på Starbucks) och pratade om allt vi ska göra när vi kommer tillbaka till Denver. Hon kommer ju också vara där ett par dagar samtigt som jag är där så det bli kul.
Lördag blev det fika med Ida, brun och fin efter Mallorca. Saknat dig bejby! Vid sju åkte jag hem till Ida 2 för massa ost, kex och vin, vår fina vän Becca var hemma i helgen så det blev en riktig myskväll med flickorna och Jimmy. Karin dök upp innan ingång mot stan och vi avslutade kvällen på arena uteservering med massa goda drinkar. Eller nja, jag avslutade kvällen med en sväng på bmb och en kopp te, för o va helt exakt.
Idag har jag tagit det hellugnt, jag och mamma åkte ut på presentjakt åt mina tjejer i Denver. Och nu blir det promme med C!













Tacokväll

Tog en långlunch med C på stan idag, satt och tittade på spännande folk i evigheter. Vi hann precis hem innan regnet kom. Usch man får ingen inspiration alls när det är sånt här väder, allt blir så himla mycket lättare när det är varmt och fint ute. Men men, det kan vara rätt skönt att sitta inne och mysa i sånt här väder, men varje dag?
Jag, Daniel och Mackan sprang iväg och handlade tacosmat, sen hade vi en riktig myskväll här hemma!

Imorgon ska jag till tandläkaren, min absoluta favorit person här på jorden!



Ge mig sommar!

Denver speaking

Igår pratade jag med mina älsklingar Ruby och Roan borta i Denver. De är de underbaraste varelserna på jorden och jag kan knappt vänta tills jag får träffa dom igen. Two weeks to go!

Var ju som sagt hos frissan igår, färgade utväxten och tog en bit på längden samt tunna ur det. Lika nöjd som vanligt. Så nu är jag redo att möta sommaren, bara solen som fattas!



Mina prinsessor!

Frissan

Var de här all sommar vi fick? Kom tillbaka!
Idag åker Josi hem, kommer sakna dig!

Nu snart åker jag till min hjälte Sara Salong MODA.


Ciao!

Josi!

En heldag på stan stod på schemat idag. Och så blev det, vi har ränt som galna höns i varenda affär vi har i stan, med gud så kul det har varit. De shoppade så det slog gnistor och jag kunde för en gångs skull hålla med och helt engagera mig i tyskorna! Det har varit en underbar dag!


Svensk shopping


Slappar i skuggan


Turister

RSS 2.0