Lördagens bilder!

Tänkte jag skulle visa ett par bilder från vår härliga dag hos Emelie i Ulvsby igår.



Fegisarna...


... och de som verkligen klarade av att hålla sig kvar i 17 gradigt vatten längre än 30 sek!


Underbart!


Fina Emelie hugger in


Partytime!


Vi två!


Bubbly

Nu är hon äntligen här, min älskade vän! Hela jag bubblade av glädje när vi såg henne kliva av tåget.
Haft en supermysig kväll och imorgon ska vi göra stan. Jag njuter av livet just nu!







Tysk Ankomst

Gårdagen igår var helt outstanding! Den kommer jag leva på länge! Var ju som sagt ute hos underbara Emelie i Ulvsby, jag och Camilla och Andrea som anslöt lite senare. En heldag i sommarvärmen vid hennes pool, kan väl inte bli så mycket bättre? Vi glassade i solen hela dagen, grillade lite senare innan drinkarna började flöda. Vid elva-tiden var det dags att bege sig mot månen där vi dansade hela natten. Tack Emelie!

Nu sitter ansiktsmasken insmetad med tanke på gårdagen, jag ska hoppa in i duschen för om två timmar anländer min och Therese allra bästa vän ifrån Denver. Tyska Josi och hennes vän ska förgylla ett par dagar här för oss! Är helt uppspelt, inte träffat henne på två år. Tänk att tiden ska gå så fort! Hon och Jenny var mina första vänner därborta och betyder oerhört mycket! Dags att dra på sig engelskan igen!
Bokat bord på Ankdammen så det kommer bli en riktigt mysig kväll!



Josi, Christina, Ale, jag och okänd en av alla underbara nätter i Denver

En helt Perfekt dag!

Sitter och väntar på att  Emelie ska komma och plocka upp mig, C och möjligtvis ett par andra. Vi ska åka ut till henne i Ulvsby idag. Vi ska sola hela dagen, och dagen till ära är det värsta sommarvärmen! Senare ikväll ska vi grilla innan vi ska in till stan igen för party hela natten lång! En helt perfekt dag med andra ord!

Och inte nog med det så fick jag världens roligaste samtal nyss. Nästan för bra för att vara sant helt enkelt!


Sola lugnt!




Linnéa

TGIF

Vilken underbar dag!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från avtackningsfikan för  någon på jobbet. SEn ska vi bege oss ut på stan och leta försenad födelsedagspresent åt min (vår) favorit på jobbet, Eva, och åka dit och kramas lite med henne. Kan aldrig få nog av hennes kramar!
Senare i eftermiddag kommer min älskling Therese in till stan. Åh va jag längtar!!!!!!

Ha en superfin Fredag allihop!
Ida, ha världens härligaste semester nu och var rädd om dig hjärtat!




Alanya i somras

Back to Work

Tog mig en riktig sovmorgon imorse. Var hur härligt som helst att bara ligga där o dra sig och lyssna på regnet utanför.
De ringde mig från jobbet igår och ville att jag skulle komma in efter lunch idag och hjälpa dom med allt ringande om LOK-stödet. Så även om jag trodde att jag gjorde min sista dag för två veckor sedan så är det skönt att få rycka in ibland, om inte för jobbets skull så för alla underbara människor som sitter i det där huset.

Det har ju faktiskt spruckit upp nu så jag och fröken C ska ta en liten promenad, ska bli skönt med luft!




Är förresten inte Kate Beckinsale världens snyggaste? Åh, helt strålande vacker!


Löparspåret

Jag gör framsteg, har varit superduktig den här veckan och varit ute i löparspåret innan frukost (hört att fettförbräningen ökar med 200% då?), och så även idag! Har smetat på en ansiktsmask och väntar på att den ska torka innan jag ska hoppa in i duschen. Min moster (Nina) har bjudit över mig på lunch samt att jag ska läsa igenom hennes arbete på engelska, kan ju va lite nyttigt nu innan den 16:e....
I eftermiddag/kväll ska jag möta upp Bettina i stan och sitta o mysprata med henne på någon uteservering.

Och Ida, det där med färg låter väääääääldigt intressant ;)

Nytt till Garderoben

Kanske ingen ovanlighet när det gäller mig, att det flyttar in nya kläder i garderoben titt som tätt men. Mamma och moster Nina skulle ta sig en sväng till nyöppnade Vila på Bergvik och jag var inte sen med att hänga på. Blev en hel del nytt, både därifrån och ifrån HM.

Vila:



Och jag som är sjukligt förälskad i sjalar kunde inte låta bli och köpa till den här




HM:





Denna köpte jag inte idag..men jag hade gått o tittat på den i veckor innan jag inte kunde hålla mig längre


Superkväll med C-G

 Har haft världens myskväll med min fina C-G. Skäms nästan för att jag inte varit och hälsat på sen hon flyttat in hos sin käresta. Men det ändrade vi på ikväll och slog på stort. Världens godaste islatte ute i solen på gräsplätten innan vi intog soffan för film och Bonde söker. Så mysigt så!


Ni har sett kortet förr..men hey, det är ju så jäkla klockrent!


Bilder från i Lördags

Tänkte visa bilder från Johannas fest i helgen. Ett enda stort gäng av otroliga tjejer samlades från flera olika delar av landet. Efter några timmar av dansande, Eurovision och helt fantastiskt goda drinkar styrde vi vidare mot Bmb där festen fortsatte..
En kanonkväll med andra ord!



Heja Sverige!!!


Nån måste ju ta tag i det


Funderar starkt på att anställa Ellen som min privata bartender!


Vilka sommarkänslor Johanna


Marie med sina söta vänner från Sthlm och Uppsala


Jag, Marie och Camilla


Värdinnan på topp.. vi kan det där med och posa (?)


"Åhh kolla Ida va vi matchar då..."


Två supertjejer


Sommarmusik på högsta nivå


Mina bröder är det Bästa jag har!

Fick ett otäckt samtal när jag tränat klart på kmti igår. Andreas hade fallit ihop på fotbollsplanen och var på våg in till sjukhuset i ambulans. Nu är jag extremt känslig och tror alltid det värsta, men det visade sig inte vara någon fara. Han hade antagligen fått en hjärnskakning och fick åka hem sent igår.

Mina bröder är mina älsklingar och det bästa jag har! Va skulle jag göra utan er  ♥



Norge!

Ännu en helg till ända. Är ju ledig från och med nu, och vad får man på ens första lediga dag? Jo ösregn! Tackar för den!

Helgen va underbar. Var världens tjejfest hemma hos Johanna med girls från i stort sett hela Sverige! Så var det ju även den stora finalen i Eurovision! Grattis Norge till den helt klart bästa låten- Fairytale  Alexander Rybak. Sverige borde dock ha kunnat placera sig mycket bättre än 21:a. Men men, vi får trösta oss med att vår svenska Arash kom på en hedrande tredjeplats! Tänk om han hade tävlat för Sverige?! Ah sjukt bra var låten iaf, en riktig sommarlåt som jag är helt säker på att jag kommer stå o shaka till många sommarnätter framöver!


Arash!

AZERBAIJAN Eurovision 2009 FINAL AySel & Arash -Always

Sista dagen på jobbet!

Herregud va tiden går! September känns helt plötsligt som förra veckan, och nu är det Maj och jag gör min sista riktiga dag på Sisu  (även om jag kommer få göra lite inhopp då och då).
Jag och Daniel bjöd precis på fika och vi fick jättefina presenter av både Sisu och VIF. Även om jag sett fram emot den här dagen så kändes det helt plötsligt lite sorgligt att inte få träffa det här underbara gänget varje dag!
Men tack för den här tiden!

Imorgon blir det utgång av nått slag, och ikväll blir det antagligen middag hos Linnéa.
TGIF!!!



Superhärligt kit med doften Moringa från The Body Shop och presentkort på bio fick jag,
så nu ska jag gå o se Änglar och Demoner!

Snart Helg

Regn, mörkt och eländigt, vart har solen gömt sig? Ska tydligen bli fint och varmt i helgen + att jag gör min sista dag på jobbet imorgon så i helgen ska det firas och solen är mer än önskad då!

Var och firade lillkusinen Eric härom dagen, som fyllde hela 6 år! Det kändes som förra veckan när vi var upp till sjukhuset och träffade det lilla livet för första gången, bara några timmar gammal! 6 år!
Eller som när han 3, jag befann mig "i jorden" ( =på andra sidan jorden, USA ). Familjen skulle åka och hälsa på mig i April och fira min 20-årsdag. Eric hade packat sin lilla resväska med ett par skor och favoritgosedjuret och stod ute i vägen och väntade på att de skulle komma och plocka upp honom också,  "När kommer dom och hämtar mig?".
Hjärtekrossande! Världens goaste lilla Eric är han i alla fall!

Idag ska jag nog orka iväg till gymmet så jag kan inta helgen till 100% sen!



Eric och Daniel i somras!

Linnéa flyttar in..

Sista veckan på jobbet!! Känns som att det är helg redan nu och kommer antagligen förbli så hela veckan!

Jag flyttade in hos C i helgen..riktigt mysigt! I fredags blev det först hockey och sen film, men tröttast någonsin somnade vi innan den var slut. Lördagen ska vi väl inte ens nämna? Låg väl typ i sängen hela dagen och såg på tv (men attans va skönt det var) innan vi började förbereda oss inför kvällen, som för övrigt tar längre tid än va vi kanske tror?
Sen åkte vi iväg till Linnéa och Mats på Orrholmen och senare in till ankan. Fattiga studenten Camilla åkte även på 500 i böter, aj aj..man får inte dricka alkohol på allmän plats lilla du! Som att vi hade nån aning i den stunden?

Tiden gick fort men trevligt hade vi, min söta Ida dök också upp.
Gårdagen blev inte mer händelserik på lördagen men orka? Andreas lurade i mig att testa nått spel på internet..heeelt beroendeframkallande, så ni kan ju gissa vad jag gjorde igår kväll?

Idag efter jobbet ska jag möta upp min andra Ida, miss you darling! Behöver min veckoportion av dig vet du!



Gammal bild från i höstas hos Elin!

ROM i Bilder

Då så, ska jag försöka sammanfatta den helt fantastiska och händelserika resan till ROM :


Söndag:
När vi landat kl. 10 åkte vi direkt ut till Katakomberna, gravplatser i underjorden skulle man kunna förklara det. Utgrävda gångar där de begravde människor. Kändes helt otroligt att andas in all den historia som vilade där!
Därefter åkte vi in till det fantastiska hotellet i Rom, Mecenate Palace, och sen direkt ut igen för den självklara lunchen, pizza! Om det inte hade varit nog med åkande så blev vi en timme senare upphämtade återigen med buss för färd ner mot Neapel där vi såg matchen Napoli-Inter. Efter att chaffisen lurat i polisen att vi va "Zlatan familia" så fick vi poliseskort in till arenan. Där fick vi sen följa matchen tillsammans med 200 Interhulliganer, händelserikt minst sagt! Men vi fick ju i vilket fall se Zlatan! Vi hade varit vakna i stort sett ett dygn när vi äntligen kom tillbaka till Rom!
Utanför Katakomberna I den fina parken utanför Jag o Bror utanför hotellet En av Roms alla 900 kyrkor! Johanna o Angelica Fotboll

Måndag:
Började dagen med en frukost i världsklass innan vi hade en personalkonferance på ett par timmar. Där efter var det dags för lunch och det godaste pastan ever! Efter lunchen var det dags för sightsing i Rom. Vi såg Spanska trappan, Fontana di Trevi, Pantheon, Forum Romanum och Colosseum! Helt fantastiskt! Obeskrivligt!
På kvällen var det dags för en typisk Italiensk middag- Fyra rätters. Det Italienska köket är helt fantastiskt, den middagen är med o slåss om titeln för det godaste jag någonsin har ätit, världsklass!
Kyrkan från hotellets tak Frukost balkongen   Spanska trappan Fontana di Trevi Min fina pappa och bror  Pantheon  Forum Romanum Colussuem    Hela Italien-gänget

Tisdag:
På tisdagen var det fritt fram att göra vad man ville. Så jag, Daniel, Johanna, Mariann, Gunilla och Anders bestämde oss för att åka till Vatikanen. Vi började i det Sixtinska kapellet där Michelangelo målat det berömda taket. Luften gick helt ur en där inne. Man va tvungen att sätta sig och kunde sitta där hur länge som helst och bara titta på allt det underbara!
Därefter gick vi vidare mot St. Peterskyrkan där våran "guide", Anders som varit där förut, tyckte att det var helt ok att gå före hela den 500 m långa kön som ringlade sig runt hela St. Petersplatsen, skämmigt utav bara fan men men, in kom vi! Har nog aldrig sett något mäktigare! Helt himmelskt vackert var det där inne!
På kvällen var det dags för våran surprise! Det visade sig att vi skulle åka en timmes bilfärd (en halvtimme i italienskt tempo) upp i bergen till en vingård. Sagolikt vackert! Där fick vi tillverkar vår egna pasta vilket var superhäftigt, och sen givetvis dricka gårdens alla underbara viner till middagen, som naturligtvis även denna gång bestod av fyra rätter. Man gick aldrig ifrån bordet hungrig om jag säger så! Sent på kvällen var det dags att rulla hemmåt, men först ett stopp vid Colosseum för att få se det nattetid! En fantastiskt underbar resa avslutades på bästa sätt!
300 f.Kr   Michelangelo målningar St. Petersplatsen St. Peterskyrkan   Jag o Johanna Matlagning 



Linnéa


Grillparty!

Kan lova att det känns riktigt tungt när klockan ringer 07.00 efter en veckan ledighet. Dagarna i Rom var mer än underbara och ska uppdatera er och lägga upp bilder därifrån ikväll.

Helgen har även den varit super, jag och Ida drog ihop till sommarens (eller det kanske fortfarande klassas som vår?) första grillparty. Hur mysigt och trevligt var det inte? Passade även på att fira min fina vän Björn som fyllde 22! Grattis igen vännen! Sen var det delade meningar om vart vi skulle, men jag hamnade slutligen på ankan och hade riktigt kul!


Jag och min fina Ida


Mina pojkar!


Tappert försök att supa ner Björn


Mys i trädgården


Lyckad kväll!


Linnéa

RSS 2.0