Stans bästa glass!

Helgen höll verkligen världsklass, ska berätta mer i detalj när jag fått alla bilder så ni verkligen kan förstå vad mysigt vi hade det!

Äntligen lite sol idag! Härligt! Jag mötte upp Camilla och vi satte oss och lunchade på Vero. Stället har utan tvekan stans godaste ceasarsallad.
Efter det var vi bara tvungna att testa på den omtalade glassen i den nyöppnade chokladbutiken Carli som ligger precis mittemot. Det kändes precis som att man svävade bort till Italien för några minuter. Kan det bli bättre? Stans godaste sallad och stans godaste glass, på samma innegård! Det gillar jag!

Jag kör i salladens tecken idag och tänkte slänga ihop en skaldjurssallad och åka bort till Ida för en riktig myskväll!



Jag o Lovisa i Grebbestad för exakt ett år sedan!


Linnéa

Jag kan jag med, om jag vill!

I helgen som va (jag vet att det snart är en vecka sen, men ändå) så var det i stort sett ingen annat än konfirmation. I år var det Fridas tur, på lördagen framträdande av musikalen och sen på söndan själva konfirmationen. En jättefin dag verkligen, bortsett från vädret. Hann även med en utgång på Koriander på fredan och sen uteservering och mys på lördan.
I tisdags åkte hela familjen till Rimini, Italien en vecka, För o ligga o steka sig i värmen medans vi får ta allt regn. Livet är inte rättvist! Så jag åkte till farmor över natten. Hade en jättemysig kväll med god mat och vin och dagen därpå åkte vi till Charlottenberg och köpcentrat där. Älskar min farmor!

Ikväll får jag finbesök, Camilla kommer och gör mig sällskap och ska spendera natten här. Eftersom att vädret talar emot oss att ens sticka ut näsan utanför dörren så har jag fixat lite här hemma, bakat och förberett middagen, blir t.o.m egengjord bea-sås, det ni! Och tro de eller ej, den var t.o.m god! Jag kan faktiskt jag med, bara jag vill!

Imorgon drar gänget ner mot Gbg, Matilda har bjudit in oss och vem tackar nej till det? Så klockan 6 när Emelie slutat så packar jag, Anna, C och E in oss i bilen och drar neråt. Utgång på kvällen blir och sen ska jag titta på lägenhet på lördag. Söndag planerar vi en sväng till Smögen och sen en tur till Grebbestad och räkfrossa innan vi styr hemmåt igen!


Göteborg förra sommaren


Linnéa

Dagbok Denver

Okej, nu har jag varit hemma i ganka exakt en vecka men inte orkat tagit tag i detta förens nu. Har nog en liten ångest över att vara hemma igen, fick en slags känsla över att jag hör hemma där borta, kändes som att jag aldrig hade lämnat mitt älskade Denver.
Började som sagt min resa Måndag den 15:e Juni. Bussresa upp mot Sthlm där jag skulle sova hos mina kusiner Carl och Alicia, för att sedan flyga över atlanten dagen där på. Hade sett fram emot världens segaste bussresa när Dane klev på i Kristinehamn. Och döm av min förvåning när killen var från N.Y, här för att hälsa på vänner. Killen underhöll mig fyra timmar i streck!
Kl 13.00 lyfte planet mot Philadelphia,  och nio timmar senare landade vi naturligtvis försenade vilket visade sig att jag skulle missa mitt nästa flyg mot Denver. Efter ett antal samtal hem, några tårar fattigare och ett par mil i benen satt jag i alla fall två timmar senare på ett annat flyg.
Coupar hämtade mig på flygplatsen, smög in och kikade på mina små änglar innan jag äntligen fick lägga mig i en säng! Dagen där på hittade Jen, Roan sovandes utanför min dörr, och väntade på att jag skulle vakna. Hur söt kan man egentligen vara?
Jag var lyckligare än någonsin för att vara tillbaka hos min älskade familj igen!
De kommande dagarna hängde vi mest vid poolen, umgicks och jag försökte komma in i dygnsrytmen så fort som möjligt! Självklart höll jag även på att fördricka mig på livets dryck, Starbucks!
Fredag, åkte vi upp mot bergen, Frisco och Frisco BBQ Challange. En hel gatan proppfull med olika grillstånd. Personer som tävlade om att bli grillmästare. Och vi fick gå omkring o smaka på precis allt. Mat ja, välkommen till USA!
Vi åkte upp tillVail och sov där under natten, fick t.o.m se en björn utanför huset. Vi gjorde en minihike på lördagen innan vi åkte hem igen.
Söndag var det fars dag så vi åkte återigen mot bergen för att äta middag hos Jens föräldrar. En av de person jag saknat mest, förutom familjen, var helt klart Sandy (mormor). Man får leta länge för att hitta en sån underbar, fantastisk person som hon! Vi åt en god middag där, även Chris, Jens bror med sin nya flickvän var där, samt grannarna med deras tre barn. Den äldste, Chris, och jag kom bra överens och när kvällen tog slut följde jag med honom till downtown där vi tydligen skulle country dansa! Behöver jag tillägga att det var en ny erfarenhet för mig? Någon som någonsin skulle kunna tänka sig mig dansa country? Nej, inte jag heller! Men kul var det, det är verkligen en sån här grej man alltid kommer komma ihåg, för man skulle aldrig komma på tanken att göra det själv!
Veckan sen bestod av att vi låg vid poolen varje dag, går inte att göra så mycket annat när det är upp emot 40 grader varje dag. Jag och Sylvia, tyska au pairen som är där nu, var ute en hel del under veckan och hade extremt kul!
Tisdag tog jag med mig Ruby och Roan på bio. Så himla härligt att få spendera lite egentid med dom!
Bettina kom på onsdagen, var riktigt kul att träffa henne!
På Fredagen träffade jag min fina vän Bethany, vi satt i solen på ett mysigt ställe, drack vin och plockade upp vart vi hade lämnat och bara umgicks. En riktigt fin kväll!
Sen plockade jag upp Bettina och vi begav oss ut på barrunda. Det är helt fantastiskt vad mycket underbara människor man träffar. Jag älskar den här staden!
Lördag skulle jag återigen göra någonting som jag aldrig gjort tidigare, forsränning! Snacka om en häftig upplevelse, att hela tiden vara på gränsen av att vara kvar i båten eller att ramla i det två-gradiga vattnet. Hade sjukt kul! Var sedan tänkt att vi skulle campa, men hittade inte direkt någon bra plats så vi drog oss hemmåt igen istället.
Söndagen sen så tog Jen ut mig för lite shopping, hade ju redan handlat en hel del på mitt paradis, Cherry Creek Mall. Men vem har sagt att man kan shoppa för mycket? Tre par skor blev det i alla fall. Helt underbara! På kvällen var det City Park Jazz Festival, så jag Bettina och Ellen, Bettinas syster drog oss dit. Fick även med mig Chris. Var hur mycket folk som helst, så man bara satt där och njöt av att vara där. Sen åkte vi vidare downtown för en drink innan vi begav oss hemmåt. Sa hejdå till Chris, och först då förstod jag att jag fakstiskt snart skulle åka hem.
Måndag morgon sa jag hejdå till Jen som skulle på en miniresa med ett par vänner, hon lovade att nästa sommar så kommer dom till Sverige och hälsar på.
Tisdagen kom då tillslut och det var dags att säga hejdå till mina älskade prinsessor , Coupar och Denver.
Min underbara resa var över!


                                         


Linnéa

RSS 2.0