Härliga Måndag!

Jag vet att jag kanske inte är världens bästa bloggerska just för tillfället, men jag skyller på att jag jobbar en hel del o när jag kommer hem från jobbet har jag ingen vidare lust att sätta mig framför datorn!

1:a adventshelgen har i alla fall varit mysig. I lördags jobbade jag ett par timmar innan jag förljde med M o tittade på en lägenhet. På kvällen gick vi till vårat favoritställe Frost, o även om inte vår favoritservitör jobbade den kvällen så var maten underbart god! I går söndag tof vi en lång o skön sovmorgon innan  jag åkte hem till mamma o hjälpte henne med o plocka fram lite julsaker inför 1:a advent. Vi åkte även bort till Nina o Frida på lite mysig adventsfika. Och det bästa av allt är ju att snön ligger helt vit i fin på backen.


Jag klippte mig för övrigt i fredags, o fick lite nya fräscha slingor. Blev dessutom bjuden på tjejkväll där ikväll o tänkte dra med mig Lovisa. Vardagslyx, de gillar vi!


 

 
I torsdags var det Thanksgiving i Staterna.. åh vad jag saknar mitt Denver!

 


TGIF

Inledde helgen hemma med mamma o Andreas. Mamma o jag har precis haft lite hemmaspa o lagt ansiktsmask. Mysigt värre! Nu sitter vi framför tv:n o tittar på Idol o käkar min kladdkaka från igår. Väntar på att min favorit ska komma hem, saknar honom riktigt ordentligt!

Imorgon är det jobb som gäller ett par timmar o sen ska vi, tro det eller ej, bege oss till Norrköping! Vi ska hälsa på Ms syster. Ser jag riktigt mycket fram emot!!

 

Imorgon har jag tagit på mig uppdraget att göra om i vårat skyltfönster, till lite mer "vinter". Senast vi gjorde om var inför bröllopsmässan, blev riktigt bra då så hoppas vi får till det lika fint även denna gång!

Så här ser vårat skyltfönster ut för tillfället:




 


Vardagslyx!

Jag vet knappt vilken dag det är längre, men det blir väl så när man har helgsmys varje kväll. För en gångs skull så verkar allt gå min väg. Fick reda på idag att jag kommer att få fast tjänst vilken känns fruktansvärt bra! Och sen har jag ju min underbara M som jag inte kan beskriva i ord! Igår kväll hade vi onsdagsmys och gick o ät på nya Frost i stan. Supermysig inredning, väldigt god mat o riktigt bra service så jag börjar godkänna att de tog bort mitt favvofik o gjorde restaurang av det istället. Ett glas rödvin en onsdag händer inte varje vecka, vardagslyx på hög nivå!

Ikväll har jag varit o kört ett riktigt mördarpass på gymmet, och nu sitter jag hemma o myser med mig själv med en bit nybakad kladdkaka bredvid mig som jag helt klart är värd!

Mysig kväll alla söta!



Några bilder från min o kusin Fridas sushikväll förra veckan










Guldapan

Jag blir nästan rädd, så fort springer dagarna förbi. Jag känner att jag inte riktigt hänger med, o bättre lär det inte bli framöver heller. Tror jag har någonting planerat i stort sett varje helg fram till jul. Men samtidigt så gör det ingenting. Jag har ju min solstråle som får mig att må bättre än vad jag har gjort på riktigt, riktigt länge!

Helgen har sprungit förbi som vanligt. Jobbade som en tok hela fredagen innan jag blev upplockad av pappa o Andreas och vi styrde vidare mot farmor där i stort sett hela släkten hade samlats för att fira lill-kusinen Carl som fyllde 6 år. Efter middagen åkte vi tillbaka till Karlstad för att vara tillbaka till 21 då det var biodags för mig o M tillsammans med Camilla o Johan. Vi såg the due date, helt ok film, men efter baksmällan som är bland de roligaste filmerna jag sett så hade jag nog lite för höga förväntningar på filmen. Lördagen började med en ordentlig sovmorgon, fortsatte med lite blandade aktiviteter på dagen, o avslutades med ett glas vin med Lovisa, Johan o Henke på nya favoritstället Guldapan. De måste göra stans godaste drinkar helt klart! Igår söndag tog jag en promenad bort till Orrholmen dit Alex o Louise precis flyttat, så  det var jag ju tvungen att kolla in! Sen blev det ensam mamma med Camilla innan jag avslutade kvällen tillsammans med den mysigaste jag vet framför Beck.


 


Helgens Bravader!

Lördags kvällen blev dunderbra! I alla fall till en början. Mixen värmlänningar/stockholmare blev en hit o vi hade hur trevligt som helst! Eller ja, vi tjejer runt bordet hade hur trevligt som helst.. killar satt i soffan o sysslade med det de nog gör bäst.. spelar fifa!
Kvällen avslutades på månen där det roliga tyvärr dog ut. Börjat bli för gammal för krogen? Hmmm!

Nu är det ny vecka, så vi tar nya tag!!


 

 

 


RSS 2.0