Nu Är Det Jul Igen!

Bloggar ifrån soffan hemma hos älsklingen. En hemsk förkylning smög sig på i söndags så jag har legat däckad sen dess. Mitt hjärta är på väg hem o ska handla med sig Ben and Jerry´s o hyra Eclipse. Du är bäst!

I fredags åkte vi hem till familjen Sundberg för födelsedagsmiddag. Både morbror o moster fyllde nämligen år i veckan. I lördags tog jag, mamma o pappa en sväng på stan o inhandlade de sista julklapparna. Sen tog jag o pappa en sväng till farmor för att önska henne god jul! I söndags firade jag min älskling som fyllde 30 i fredags. Jag hade hyrt rum på Plaza, bokat in en massage åt honom o sen gick vi o åt på Alfie´s. Supermysig kväll blev det!

 

Imorgon ska jag försöka orkar iväg till jobbet innan jag o lillebror åker upp till Sälen där de andra väntar. Vi ska nämligen fira jul där i år. Mysigt!!!!



 

Brorsan, farmor o jag förra julen!

 

 


Vita Vinterland

Det är en riktigt spännande dag idag! Men vad det är tänker jag inte berätta förens det är helt klart!

 

Nu sitter vi o har lite onsdagsmys här på jobbet, jag o Marie, med Maries helt underbart goda biskvier! Jag har min sista behandling vid halv 5 o sen är jag ledig fram tills kl 15 på fredag!




Liljor- mina abslouta favoritblommor


Miss I

Tisdagar kan vara veckans allra onödigaste dag enligt mig! Måndagar är ändå helt ok- man lever fortfarande kvar i helgen litegrann. Onsdagar- då vänder veckan o går mot helg igen. Torsdagar- snart fredag! Men tisdagar- de är just ingenting!
Känns i alla fall som att veckan kommer gå rätt så fort ändå. Ledig påm torsdag o halva fredan. På fredag kväll är det dags för en sväng till Storfors igen. Ska följa med M när hans jobb har julfest nämligen. Kan bli riktigt spännande! Lördag ska vi tillbaka till Karlstad igen och gå på ytterliggare ett kalas. Moster Nina fyller 50 år och det måste ju firas stort!

Sen hoppas jag att söndagen endast kommer bestå utav vila!!!! I need it..big time!

 



I MISS YOU LIKE CRAZY!!!

 




Full Fart

Har haft en riktigt händelserik helg, ingen vila här inte.. får ta det i nästa liv istället! I fredags hade jag Camilla o Anna tjejkväll o tittade givetvis på semifinalen i Idol. I lördags hade vi 1-årsjubileum på jobbet med skumpa, snittar o massa skojigheter. Efter stängning var det bara att hoppa in i duschen o börja fixa iordning sig inför kvällen. Strax innan kl 19 möttes vi på jobbet för ett glas skumpa innan vi gick till Casanova för att äta middag. Jag har världens bästa arbetskamrater! Maten var supergod, men vår servitris var i sämsta laget måste jag säga.

 

Efter middagen mötte jag upp Lovisa o vi gick upp till Herrhagen o Anna för att fira hennes 22-årsdag! Mycket trevligt var det. Vid midnatt var det dags att bege sig in mot stan o jag o Lovisa bestämde oss för att möta upp våra pojkar o gå till Harrys. Jag o min älskling firade även 1 månad tillsammans så vi blev kortvariga o gick hem o myste istället!

 

I söndags ringde alarmet vid 10, kändes riktigt grymt att behöva ställa klockan en söndagsmorgon! Men vi skulle upp till Herrhagen o titta på en lägenhet så det var bara att pallra sig upp. Vid kl 14 var det dags för lägenhetsvisning nummer två på Strand.. o jag måste säga att det var bland de mysigaste lägenheterna jag sett!

När visningen var klar åkte jag o älsklingen till Storfors på middag, skulle träffa hans föräldrar för allra första gången. De var hur trevliga som helst!!

Väl i Karlstad igen så åkte vi hem o frade pappa som fyllt år!
Så full fart hela helgen o det blir inte lugnare nästa helg heller då det vankas massa festligheter!



Camilla, Anna o jag förra sommarn

 


RSS 2.0