Glad Midsommar!

Hade verkligen världens mysigastedag igår. Massa shopping med min goa Ida! Va sjukt länge sen jag hade så kul, tack min goding.. du ÄR bäst!! Massa kläder och nytt smink följde med hem.. lägger ut bilder senare. Senare på kvällen kom Mikaela (ni vet, min room mate från N.Y.). Underbart kul o se dig igen gumman, saknad var du! Ikväll ska vi hem till Kennas pojkvän o fira midsommar där med grillning o trevligt sällskap, blir säkert jättemys! Glad midsommar allihop, glöm inte blommorna i håret!

Nytt till resan

I brist på annat (okej, Frankrike-Italien på tv, men med 0-2 till Italien med 1 minut kvar så klassar jag det som klart) så tänkte jag visa bilder på det jag shoppat idag!

       

1,2- Somrig topp från Gina. 3- Underbar kofta frå Cubus jag tänkte resa i på måndag ( tänk er med ett par färgade leggings till). 4- Body + kjol från Gina med sjalen jag köpte i Gbg. 5- Glittrig showergel, deo och lotion med melondoft från LdB, luktar helt fantastiskt gott.

Va tycks?

Nu blir det sängen, imorgon spelar Sverige så måste va laddad till max!

Godnatt alla underbara!

♥ L

Solskyddsfaktor 20?

Var på stan med min älskling Therese idag. På måndag drar vi ju till Turkiet så var tvugna att inhandla lite nödvändigheter. Solskyddsfaktor 20, räcker det? Jaaa, kör på den första förmiddan så blir det lägre efter det. Lite nya somriga kläder fick hänga med hem också. Så nu ska vi väl vara redo eller? Packningstips av er proffs till en som ALLTID packar för mycket?

Sååå..

Nu får ni allt på en gång i stället haha..

Enjoy ;-)

Studentkvällen

Då jag bara har några bilder från kvällen, då brorsan o vänner tog studenten, på min kamera så lägger jag in dom så länge!

              

Göteborg

Massa gosiga bilder från min o Kennas vecka hos Yohanna i Göteborg!

                     

Båttur med Johan o Lovisa

Hade världens skönaste dag ute på sjön för någon vecka sen. Heeelt underbart!

           

... ännu mera party

Hemma hos oss..

                 

Lite Party

Underbart fin kväll på balkongen tilsammans med min Ida och Kanga!

            

Sämst Uppdatering

... jag vet!
Lovar att jag ska sätta mig ner imorrn o printa ner allt från Gbg´s-resan till brorsans student och självklart balen idag. Har ju agerat fotograf hela helgen så bilderna är av världsklass haha.

RSS 2.0