Ny frisyr!

Värker fortfarande i axlarna efter alla tunga väskor vi fick bära i fredags, ont ont! Men nu är jah hemma och det är så himla underbart. Har tre veckors jullov framför mig, med massa sovmornar, mys med familj o vänner, jul- och nyårsafton (naturligtvis!) o massa annat! 

När jag kom hem fredag kväll var det raka vägen hem till morbror o moster som båda fyllde år under veckan som gick för en underbar middag. Lördag var det Bergvik med brorsan som gällde, dels för att pekar ut saker som jag önskar mig i julklapp. Senare kom Lovisa och hämtade upp mig för att få visa mig runt i hennes o Johans nya hus. Så himla mysigt! Gissar att det kommer bli en o annan grillfest där till sommarn! Lördagskvällen blev lugn, med lite julbak och pyssel, mamma fick även en ansiktsbehandling av sin snälla dotter!

I söndags var jag med mamma till Alster till ett par butiker för att leta julklappar till alla möjliga innan det bar av mot frissan. Mitt långa hår är numera ett minne blott. But guess what? I like it! Det är assnyggt. Sara lyckas alltid! Det finns en anledning till att jag inte byter bort dig. Du är bäst!

Julbak hos min mysiga Ida fick avsluta kvällen.

Idag har jag o Andreas inhandlat det sista i julklappsväg o sätter härmed punkt för det. Det roligaste med julklappar måste väl ändå va att slå in dom! Eller? Jag skulle lätt kunna sitta i timmar! Mina är nästan för fina för o öppnas! Det är så julklappar ska va!

 


Nya Jag!


Jag o Min!


Linnéa


Two days to go

Idag är det onsdag, vilket betyder att det bara är två dagar kvar tills tre veckors ledighet börjar! I cant wait!
Vi packar för fullt, tittar på bonde, packar lite till, ser på PH and so on...

På fredags vankas det som sagt hemgång, och på lördag ska jag ta mig en tur ut till Hammarö och titta på Lovisas och Johans nyköpta hus. Gissar att någon kommer bli lite smått avundsjuk!

 

Snart är jag äntligen hemma hos alla mina älsklingar igen!



Linnéa


Ny vecka= nya möjligheter

Haft en underbart bra helg! Bästa Erik vann Idolfinalen i fredags, i lördags träffade jag finaste Ida o Göran (som var på besök i stan) över en fika och sen igår kväll var jag och Elina bjudna hem till Z på tapas och glögg kväll.


Haft kemi idag, ska väl erkänna att det långt ifrån tillhör ett av mina favoritämnen, men vår kära lärare Melinda hade tydligen en bra dag och hade bestämt sig för att vi skulle få se på film efter lunch. Så nånting bra lär vi väl ha gjort?

Resten av veckan består enbart av salong så det blir tidigt i säng ikväll!


På fredag bär det av hem till mina älsklingar i Värmland! Tack gud för jullovet!


Linnéa

 

 

 


Im back

Mina älsklingar till vänner, jag ska försöka mig på ett nytt försök här i hopp om att 2010 kommer bli ett bättre år för den här bloggen. Vi får se hur det går.. men för nu, Im back!!

 

Linnéa


RSS 2.0