MIDDAG FÖR EN

Det är verkligen inte kul att äta själv! Man orkar liksom inte slänga ihop en värstingmiddag för EN! Så det fick bli en laxfilé med lite god stekt lök på en bädd med grönsallad med lite ringlad vitlökssås över!
Inte fy skam!



VAD BLIR DET FÖR MAT?

Är det någon mer än jag som älskar det programmet?! Jag tycker Per Morberg är störtskön o det är så härligt att han lagar mat så som en annan, och inte så fint o perfekt som i så många andra matlagningsprogram.
Synd bara att man själv aldrig kan komma hem o fråga "vad blir det för mat?". Jag är ju för det mesta hemma bra mycket tidigare än älsklingen. Ja, han är bortskämd om ni frågar mig!

Det blev som jag trodde en väldigt lugn dag. Hann ut en sväng på stan för att köpa lite nya svarta linnen till jobbet, o som vanligt "råkade" det följa med lite annat vårigt hem!


Härligt luftig blus o ett par leggings

Och nya väskan passade ju perfekt till!

 


STRÅLANDE MÅNDAG

Det är inte bara vädret som strålar idag, även jag är på strålande humör denna måndag morgon. Kan tyckas märkligt, det är ju trots allt måndag! Men när man vaknar o kollar mejlen o ser att man har fått ett långt o kärleksfullt meddelande ifrån en av ens bästa vänner som befinner sig på andra sidan atlanten i ett helt år, då kan man inte bli annat än fylld av lycka!

Jag saknar dig Ida!

 

Det ser ut att bli en lugn dag på jobbet idag! Hela veckan verkar förresten bli så.

På fredag åker vi till Stockholm över en weekend. Det ser jag riktigt mycket fram emot! Är inte så hemma i huvudstaden tyvärr, så om det är någon som har några bra tips på vad man absolut inte får missa så är det mer än välkommet!


 

Naturgodis är ju faktiskt himmelskt gott!

 


SOVA

Nu är vi hemma igen efter att ha varit inne på ett antal ställen runt om i Karlstad.

Vi började på Stuvbutiken, där vi tittade på golv o tapeter. Detta är ju en djungel! Jag kommer aldrig kunna bestämma mig för vad jag vill ha!
Sen for vi vidare till Sängjätten, där vi hittade en säng som verkade helt OK! Säljaren däremot var allt annat än bra, och dum som han var så råkade han o kläcka att de hade öppnat en SOVA-butik på Bergvik  i veckan (som vi inte hade haft en aning om om han inte hade sagt något).
Så vi for dit och fick världens bästa service. Killen var stockholmare, och min teori är att de har tagit in ett par säljare från den bästsäljande SOVA-butiken i huvudstaden för att hjälpa till nu när de precis har öppnat! Som sagt, han var precis så bra som en säljare ska vara. Så med öppningserbjudandet o lite prutning på det så fick vi ner priset drygt 9000! Taget!!! Så nu kommer vi att ha världens skönaste säng i den nya lägenheten!

 

Vi hann också med en sväng till IKEA där åt lunch o fick lite hjälp med köket som vi kommer att beställa därifrån!

 

Köpte med lite naturgodis på vägen hem. Det ska tydligen gå en Wallander-film på tv ikväll!

Men först ska jag steka pannkakor till mig o älsklingen!



Sov gott!

 


Planering

Jag tror faktiskt inte att jag skulle kunna överleva utan en kalender. Den fungerar som en trygghet för mig då jag vet att jag kan vara rätt så glömsk ibland! Köpte en ny häromdagen då min "gamla" (köpt i november) var så kladdad i att inte förstod ett ord i den längre. Rent o snyggt ska det vara, ordning o reda- det gillar jag!




Slappardag!

Hade en riktig mys kväll igår! Och min morotskaka blev en hit!

Vi tryckte i oss en massa tacos o alla tillbehör som hör till, morotskaka till efterrätt o sen chirre o dirre till filmen. Vi såg den nya med Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway, "Love And Other Drugs" tror jag den heter? Var väl inte direkt en film i min smak, lite väl innehållsfattig om ni frågar mig! Dock kanske det berodde på att jag o Lovisa hade druckit en hel del rött vin under kvällen o var allt annat än sugna på att säcka ihop i soffan.

Efter filmen blev vi med näppe slagna av killarna i TP. Vi skyller på otur med tärningen den här gången!! Sen skålade vi för Johan som fyller hela 30 år idag, grattis grattis!!!

Idag blev det en riktig sovmorgon, sitter just nu o myser med en kopp kaffe i soffan framför slalomtävlingen på tv:n. Ska strax hoppa i kläderna o sticka iväg en sväng till IKEA.

Ser fram emot en riktig myssöndag!



23-årsdagen förra året. Snart är det dags igen!
 

 


Tacoskväll

Nu har jag precis baka klart min morotskaka, o den ser väldigt god ut måste jag säga!
Ikväll ska vi göra ett nytt försök till taco/filmmys ute hos Lovisa o Johan så nu ska jag hoppa in i duschen o göra mig iordning!

 

Ha en mysig kväll!

 


Lördag!

Ska alldeles strax gå iväg o jobba ett par timmar! Ville bara visa er min nya svinsnygga vårväska som fick följa med hem igår!
I love it!

 

Va tycks?

 


Veckans Bästa Dag?

Äntligen fredag! Visst är det något speciellt med dessa dagar? Sen att jag jobbar några timmar imorgon känns just nu riktigt långt borta. Idag ska jag bara njuta av att det är fredag!

Har en lugn dag på jobbet idag, åsså kommer mamma förbi en sväng för lite massage, så det känns som att det kommer bli en mysig dag idag!


Ha en fin dag!




Min fina mamma

 


Mat & Muffins

Älsklingen blir firad av jobbet ikväll o kommer därför inte hem inatt. Så jag sitter o myser med mig själv i soffan med en kopp té.
Hade en riktigt mysig fika med min Idis Mat & Muffins. Nu när Coffeehouse by Geroge har bytt koncept o numer är restaurant Frost så finns det faktiskt inte så många mysiga caféen kvar i stan. Det fullkomligt svämmar över med Wayne´s, inget fel på det stället men mysfaktorn är långtifrån hög. Men Mat & Muffins får riktigt högt betyg, man tänker bara inte på att det finns!

Så fick jag även reda på en riktigt rolig sak! Jag är så glad för dig gumman!!

 

Träningen gick bra, jag verkligen älskar mina nya träningskläder från Niké. Så skönt när de är sådär luftiga, känns nästan som att man inte har någonting på sig alls! I like!

 

Sen för att raskt byta ämne så är jag riktigt sugen på att baka något inför helgen. Typ morotskaka. Men hittar inga bra recept. Få bli till att ringa mamma imorgon, hennes morotskaka är den klart godaste jag vet!

 

 


Må-Bra-Känsla!

Har precis gjort mig klar för en fika på stan med min gulle-Ida! Det är alltid mysigt att träffa henne, o vi har alltid så sjukt mycke o prata om! Man får en må-bra-känsla när man träffa dig helt enkelt!

 

 
Later...

 


Victoria´s Hemlighet

Ända sedan jag hade den fantastiska möjligheten att tillbringa ett helt år i USA för 4 år sedan så har jag förälskat mig i Victoria´s Secret´s underbara underkläder. Efter ett antal resor tillbaka o en o annan beställning så består största delen av min underklädeslåda av dessa frantastiska skapelser! Och att få gå omkring på stranden om somrarna i deras bikinis känns oerhört lyxigt!

Efter att ha klickat runt på deras hemsida en stund nu så känner jag att det börjar bli dags för en beställning snart!


 

Kan man säga annat än WOW!!! Jag verkligen avgudar den första blommiga,

nummer tre med zebra-mönster och den lysgula längre bak!

 


Jag har alltid älskat leo-mösnter i alla dess former! Och VS nya push-up

bikini är riktigt läcker!

 


Och denna sockersöta med polka dots i min favvofärg turkos!

 


Island!

Jag ska dit! I mars! I cant wait!!! Ska bli riktigt, riktigt häftigt! Har alltid varit nyfiken på deras landskap! Vi kommer rida islandshäst, bada i den varma källan den blå lagunen, titta på den aktiva vulkanen osv osv..

Wieeeee Im happy!!!


 



 

 


Ljusparty

Va tyckte ni om mina nya inredningsköp? Vore kul o veta vad ni tycker!

Jag o Lovisa drog iväg o tränade sent igår, runt kl 20! Hur duktiga är vi inte?!

Sen blev det en sväng förvi ICA Spara för att storhandla! Jag älskar att handla, den där känslan när man öppnar kylskåpet o det är helt fullproppat med en massa gott är underbar!

Ikväll ska jag hem till söta Eva på pappas jobb på ljusparty! Mysigt!!!

 

Hoppas ni får en härlig dag!


 

Jag o min favorit Eva i underbara Rom i april-09

 

 


Vårshopping!

Kan man säga så? Jag har i alla fall tagit en runda på stan idag o köpt på mig lite fina saker till den nya lägenheten. Det blev två stora skålar från Mansion som jag har gått o tittat på i tre dagar nu, en svart o en i frostig vit. De kommer passa perfekt som fruktskål alt. efterrättskål. Superfina! På Boulevard fick det bli två små fina kronor som jag kommer o sätta runt blommor, en rejäl skål som jag ska ställa på balkongbordet med vita stenar o en avklippt rosa lilja i, och träbokstäver i ordet lycka som är ett av mina favoritbord. C fick exakt ett sådant av mig i inflyttningspresent, men jag tycker det är så fint så jag kunde inte låta bli att köpa ett till mig själv med!  Jag vill flytta nu! Jag vill ha vår nu!


 











Gomorron!

Back to work! Har precis tvingat i mig lite frulle o ska alldeles strax rulla upp mot en fullspäckad dag på jobbet! Ska försöka hinna ut på stan en snabbis under lunch, har drömt om en skål jag såg igår..och impulsköpare som jag är så får jag inte ro i själen förrens den är min!


Ha en superdag mina fina!



Hur många gånger har man inte valt bort denna i chokladhyllan o tänkt

"-Blä, ingefära!!" Men ack va fel jag hade! Perfekt blandning av kryddigt o

fräscht citrus!


Effektiv!

Träningen gick utmärkt! Fick lite nyttiga tips o råd som garanterat kommer komma till användning!

Efter dusch o mellanmål mötte jag upp Andreas o vi tog en promenad bort till pappas jobb. Vi åkte o kollade runt på lite olika butiker för golv. Det är ju en hel djungel!!! Sen åkte vi vidare till LLA o åt en riktigt god lunch i deras nybyggda lunchrestaurant!

 

Nu är jag hemma igen (efter att även ha hunnit springa i några inredningsbutiker) o har plockat undan lite o tänkte ta en liten powernap! Kl 16 blir jag upplockad igen av mor o far då vi ska åka o kika på lite tapeter! Senare ikväll blir det nog ett andra träningspass!



Va ska man egentligen ha för golv?

 

 


Morgonträning Med PT

Helgen är över, o jag känner kig inte ett dugg utvilad! Måndagar är ju min lediga dag o betyder ju vanligtvis sovmorgon. Men idag ska jag o Lovisa iväg till KMTI o träna med en PT kl 9.

 

Helgen blev bra, även om lördagsmyset uteblev. Jag röstades ner o det blev utgång istället. Jag o Lovisa började med o slänga ihop en supergod middag bestående av pepparbiff, ungsrostade rotfrukter o pepparsås!
Senare gick vi vidare mot BMB, men kön var för lång, så jag smet före till C som stod o väntade i kön o de andra gick till Pitcher´s.


Igår blev det i alla fall lugnt. När jag vaknade så tog jag en härlig morgonpromenad i ett sovande Karlstad o handlade nybakat bröd, ost o björnbärsmarmelad till frukost. Jag älskar helgfrukostar! Vi åkte även till IKEA en sväng för att få lite inspiration o senare på kvällen var vi o hälsade på våra kommande grannar Daniel o Karolina, då vi skulle få se hur deras kök blev med den utslagna väggen mellan kök o vardagsrum. Mycket trevliga grannar måste jag säg!


 








Lördagsmys!

Idag är det en sådan där perfekt lördag, precis så som jag vill ha den!
Precis hemkommer från en mysfika på stan med bästa C o nu sitter jag o tittar på fotbollslandskampen mellan Sydafrika-Sverige. Hör inte fotboll lördagar till? Eller det kanske bara är jag som är uppväxt med att titta på fotboll vareviga lördag så länge jag minns! Jag kommer ihåg när jag var liten när pappa tog med mig på fotboll på tingvalla var o varannan lördag. Halvlekarna var dock bäst, då man fick gå till kiosken o köpa glass! Valet föll på samma sort varje gång- den klassiska 88:an!

Ikväll blir det tacos o film hemma hos Lovisa o Johan! Även om utekvällar är roliga så är det faktiskt underbart skönt med dessa avslappnade lördagkvällar med!






Utsökt Fredagsmiddag

Nu är vi precis hemkomna från Storfors där vi spenderade natten på hotellet jag dessvärre inte minns namnet på. Vi hade en mycket trevlig kväll! Hotellet var väl inte direkt 5-stjärnigt, men maten var destå bättre!

Vi bjöds på pilgrimsmussla på en bädd av rotfrukter med parmachips till förrätt, lamm med västerbottenostpaj med messmörscréme och lingon till varmrätt, och safransinlagda päron och vaniljparfait med hallonsås till efterrätt. Till detta serverades utsökta viner som passade perfekt till maten!



Vårnytt!

Berättade ju imorse om min panik i att hitta något att ha på mig. En snabbsväng på stan så var det lätt fixat!
Jag fyndade till ock med, det ni!!

Här har ni dagens fynd:


Denna underbara blus hittade jag på GT o den tänkte jag ha ikväll!


Hur skön blir inte denna med ett par ballerinas på fötterna i sommar!


En svart o en puderbeige kjol från HM (kjolarna o klänningen ovan gick på 297 spänn- Billigt!!)


En sporttopp från Stadium fick också följa med hem


TGIF

Jag o Lovisa körde ett stenhårt pass på KMTI igår! Riktigt skönt varé. Man känner sig verkligen mycket piggare, friskare o energirikare nu när man väl har kommit igång! Traänat 3 av 4 dagar är inte så dåligt!

 

Ikväll ska jag o hjärtat iväg på styrelsemiddag på ett hotell i Storfors. Blir även övernattning där så vi hörs mer förens imorgon! Nu är ju dock frågan.. Vad ska jag ha på mig?

 

 
Lauren Conrad (känd från The Hills) är för mig en stor modeikon!

 


Det Är Över!

Väntan alltså!!! Vi har under ett par dagar varit med i en budgivning om en lägenhet på Kvarnberget, och igår blev det alltså klart! Den är vååååååår! Det är ett par pensionärer som bott där tidigare o jag kan ju säga att det ser ut där efter också. Men tanken är ju agtt vi ska göra om hela skiten, och va kan bli bättre än när man får bestämma allt själv o få sin egna touch på den!! I början av april flyttar vi in! Då mina vänner, då ska ni bli bjudna på fin-fina middagar o andra kalas! Så, håll till godo!

 

 
Det är nog ingen hemlighet att jag älsklar vitt! Det här är riktigt snyggt tycker jag!


Mitt I Veckan!

Igår var det träning som gällde efter jobbet igen. Har nu tränat två av två dagar, inte så dåligt!
Har fortfarande kvar den där nervositeten, men får hoppas att den släpper idag!!
Ikväll ska jag till välkända Marie KMTI på massage med. Det ser jag mycket fram emot!

 

Ha en fin dag allihop!

 

 

SAKNAR DIG!!!!!!!!!!!!!


Tredje Gången Gillt?

Idag håller jag alla tummar jag kan!!!!!!!



Så här fin i håret blir man efter ett besök hos Sara!


Härliga Dag!

Det kommer bli en härlig dag idag känner jag på mig! Har precis smugit upp ur sängen o ätit frukost framför Nyhetsmorgon.

 

Ska alldeles strax o hoppa i kläderna o bege mig bort till Orrholmen. Har fått en klipp- och färgtid hos Sara Salong MODA, så jag ska få bli lite bortskämd i ett par timmar framöver. Framåt 15-tiden ska jag möta upp C för en mysig fika på stan! Sen ska det svettas bort på gymmet ikväll. En perfekt måndag? Oh yes!

 

Hade förresten en galet bra lördag! Lunchade med mamma på stan o hann även med att köpa på mig två set urgulliga vita påslakan med tillhörande örngott! Nu kommer jag sova gott framöver!

Kvällen bjöd på tacomys hemma hos Johanna Haga. Riktigt trevligt! Sen styrde jag o C vidare i snöstormen mot BMB och mötte upp Lovisa, Angelica o våra boys! Var länge sen jag var ute så jag hade väldigt roligt. Kvällen avslutades naturligtvis på BK med ett o annat skrattanfall!



 


 




Bronzage - No Thank You!

Igår fick jag med mig lite saltskrupp från Dermanord med hem av Marie och passade då även på att köpa med mig bodylotion, även den från Dermanord, med doft av vit choklad! Jag lovar den är helt ljuvlig! Jag ryckte även med mig en spraytanning flaska som någon från Bronzage var inne med i veckan o ville att vi skulle prova. Det kan ha varit det sämsta någonsin. Jag fick "duscha" mig hela tre gånger för att få en något så när jämn bränna. Men det hela slutade med att jag är fläckig som en prickig korv. JAG   GILLAR   INTE!!!

 

Slutar lite senare än vanligt idag lördag så vet faktiskt inte om jag hinner med o träna idag. Ska träffa tjejerna ikväll så det blir väl i stort sett att börja fixa o trixa på en gång man kommer hem. Det är dock inte bestämt vad vi ska göra än, men jag är taggad till tårna vad vi än hittar oss på.

 

 
Lilla jag på jobbet


Bästa sminket kommer från bareMinerals


Jag använder foundation Matte, som är perfekt för er som lätt blir lite blank över T-zonen under dagen. Jag använder färgen Golden Fair. Sen lägger jag alltid pudret Mineral Veil över för att fästa makeupen o få den att hålla hela dagen. Rouget är i färgen Thistle och sen drog jag lite Radiance Pure över kindbenen för att framhäva dom. Ögonskuggorna heter Bare Skin och Blush o ger lite lagom färg på locken. Avslutningsvis tog jag lite Buxom Lip Plumper i färgen Amber på läpparna för att få dom så där lagomt fylliga!


Fredagsmys!

TGIF!!!!
Sitter på jobbet, helt ensam, och ingen av mina arbetskamrater har dykt upp heller! Hmmm??
Jag hade tänkt springa ner på stan o fika lite med mamma, så får hoppas att de dyker upp snart!

Ikväll ska vi lyxa till det med räkor med tillbehör o en flaska vin. Det är ju ändå fredag och jag har hållt mitt löfte att inte äta godsaker under veckorna, så det tycker jag att jag är värd ikväll!

Imorgon ska jag jobba mellan 10-14, innan det blir ett litet träningspass för att sen se vad kvällen har att erbjuda?!



Barcelona?

Är lite smått ressugen så sitter o tittar på olika alternativ. Kom precis på att Karlstad flygplats har börjat att flyga till Barcelona! Det kanske vore något?

 

 


Uppskattad Kväll

Har precis kommit hem från spakvällen med mina farvoritfrisörer på Salong MODA. Tre tjejer och tre killar deltog (att killarna skulle gå in så seriöst hade jag aldrig trott). Vi peelade o maskade o åt goda tilltugg.  
Riktigt roligt o trevligt var det!

 

Imorgon är jag ledig så jag ska börja dagen med att sova ut riktigt ordentligt! Sen tänkte jag att jag skulle ta en promenad bort till pappas jobb o hälsa på folket där. Efter det får vi se vad dagen bjuder på. Träna står naturligtvis också på schemat!

 

 










Spakväll

Igår efter jobbet fick jag äntligen träffa lillebror Daniel igen som är hemma i Karlstad på en snabbvisit innan han åker tillbaka upp till Sälen idag!

 

Idag började jag redan vid 9 då jag hade en timmes ansiktsbehandling. Men kom på rätt snart att ryggen inte pallra det, så det var bara att traska hemmåt igen. Jag har fått förfrågan ifrån min hårsalong MODA om att ha en liten spakväll med dom ikväll så det ska jag i alla fall försöka orka med! Ska bli kul!

 

Var ju hos sjukgymnasten Bengt igår på KMTI där han konstaterade att det var ett ledband som hade blivit lite skadat i och med min jobbiga hosta som jag hade under jul. Kan ta upp till fyra månader innan det blir bra, men det ska inte få hindra mig från o träna stenhårt! Fick även en massagetid hos en av Karlstads duktigaste massörer. Hon har bl.a. masserat f.d. förbundskaptenen i friidrott- Ulf Karlsson, och flygs tydligen över till USA med jämna mellanrum för att massera det amerikanska landslaget i rugby. Låter som att man kommer att vara i goda (hårda?) händer!

 

Mina ljuslyktor som jag köpte i julklapp till mig själv har äntligen kommit upp!
Visst är de helt ljuvliga?

 


Give Me Spring!

Berättade igår att jag hade shoppat en ny vårjacka.. and I just love it!
Fick en beige trenchcoat av mamma förra våren som jag tokgillar. Men kände att jag ville ha nått att byta med. Så det fick bli denna, marinblåa från HM.

 

Va tycks?

 

 


Grenade

Fick gå hem från jobbet en stund, ryggen vill inte ge med sig. Har haft olidligt ont i flera dagar nu. Har som tur är fått en akuttid hos duktiga sjukgymnasten Bengt Larsson på KMTI så ska rulla dit om en stund.

 

Nu sitter jag o lyssnar på den sjukt bra nya singeln Grenade av Bruno Mars på HOT107.1 All of Denver´s Hottest Hits. Klicka in o lyssna live ni med!!

 

Köpte en ny vårjacka i marinblått igår som jag tänkte visa er lite senare.

Hoppas ni har en bra dag allihop!

 

  

Så här vill jag gå klädd i vår!


Beach- 11



Var på Stadium o inhandlade lite nya träningskläder häromdagen (skorna är dock gamla). Det blir ju destå roligare o träna om man har fina träningskläder- det är ren sanning! Nu kör vi.. mot beach 2011!!


Jul- och Nyårsbilder

Tiden springer som vanligt bara förbi.. men jag försöker verkligen att ta vara på den så gott jag kan!

Förra veckan satt vi som sagt i biosalen hela två gånger. Först film ut var Änglagård. Och för oss som har sett de två tidigare filmerna så var även denna underbar. De flesta av de gamla skådespelarna var med och man satt bara o njöt hela filmen igenom. Så, klart sevärd! Film nummer två var The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp. Också ruskigt bra, men den kan väl inte bli annat med de stjärnskådespelarna i spetsen. Har ju svårt att tro att filmen hade varit något vidare utan de två snyggingarna! 

 

I fredags var vi även hembjudna till kusinerna på middag. Vi hann också med ett dopp i deras utomhus jacuzzi.. Vill haaa!

Lördagen började med en sväng på gymmet. Har bestämt mig för att börja träna i alla fall tre gånger i veckan o sen skippa allt som heter godsaker tills på helgerna! Sen träffade jag C-G för en mysfika på stan! Tar alldeles för lång tid mellan gångerna vi ses snuttis! Efter stan gick jag hem en sväng för att sen bli upplockad av C, filmkväll och indisk mat stod på schemat!

 

Igår söndagblev det lugnt största delen av dagen. Men eftersom jag inte låg bakis som de flesta andra så blev jag rätt så rastlös framåt eftermiddagen o följde med Andreas o Bella till KMTI. Sjukt skönt träningspass!

Idag måndag betyder ledighet för mig från och med nu. Ska alldeles strax möta upp C på stan för lunch. Senare ikväll ska vi även på visning o sen iväg o träna- igen! Jag är på gång nu!!



Så har ju ju lovat er bilder från jul o nyår, så här har ni dem:

JUL i SÄLEN

SÄLEN!!!


Jag o Hanna i fjällkyrkan på julafton


Julbord


Trötta pojkar


Tomten o alla barnen

 


Jag o Hanna laddar inför juldagskvällen 


Fick äntligen träffa min fina Sanna igen! 





NYÅRSAFTON
 
Min klänning o smycken






Min underbara Guess klocka som jag fick av älsklingen i julklapp


Jag o Lovisa

 



 

 

 


Champagnesorbét med champagne till efterrätt

 


2011

Vi hade det verkligen underbart i Sälen under jul! Kommer lägga upp bilder från både jul o nyår snart!
Nyårsafton spenderade vi ute på Hammarö hos Lovisa o Johan. Det bjöds på snittar, oxfilé med rödvinssås och champagnesorbet till efterrätt!
Denna vecka händer det riktigt mycket. I två dagar har jag varit hemma hos mor o far o hjälpt dom med stylingen inför fotograferingen idag, de har ju köpt nytt hus o ska sälja vårt barndomshem. Det är helt otroligt vilken skillnad det blir när man fixar till det lite, varför har man inte gjort det innan? Ska visa bilder på det färdiga resultatet så småningom.
Idag efter jobbet ska jag o M åka till Storfors på middag. Imorgon är det ledig dag så då är det tänkt att jag ska träffa C under dagen, var ett tag sen! På kvällen ska vi hem till familjen Sundberg o bada i jacuzzin och senare på kvällen ska familjen gå på bio o se Änglagård. Jag längtar! På fredag blir det bio igen, denna gången The Tourist. Vad mer??? Joooo, på lördag ska jag träffa min C-G för en fika på stan, wihooo!!! Ett under att jag kommer ihåg allt, så bra minne tycker jag inte att jag har?
Bästa stunden på julafton var utan tvekan när denna damen ringde ända från Boston! Saknar dig!

RSS 2.0