Burkmat?

Sitter i soffan hemma hos Ida med mina prinsessor nu och myser och skrattar som bara den. Kvällen är med andra ord helt underbar!

Så var helt enkelt tvungen att lägga in lite sköna bilder från kvällen som varit än så länge..


Började med halloumi och oliver, sen gick vi över på tacos..


och avslutade med frukt och glass + barnmat(?)


Skål o välkommen hem snygging!


Båda dataproffsen på ett o samma ställe ♥



Exotic Coconut

Just nu vill jag bara att klockan ska bli fyra så jag får gå hem. Kommer på mig att sitta o lukta på mig själv. Jag som säkert många andra älskar ju alla slags lotion med doft av cocos.
Och när jag var i USA så hittade jag den mest gudomligaste lotion av dom alla, ifrån
Bath & Body Works. Denna underbara lilla butik med alla dess lukter du kan tänka dig. Body Shop, släng er i väggen! 
Det är inte ofta jag har råd att unna min kropp detta med rädslan för att den ska ta slut, och för att jag inte vet när får chansen att köpa på mig ett tioårslager utav den.
Men alla ni som ska över pölen och avgudar cocoslukten lika mycket som jag vet vart  ni ska gå, Exotic Coconut ,och ni kommer vara förlorade sen!


Homecoming

Det händer inte ofta, men idag hände det! Jag var på strålande humör när jag vaknade. Annars så brukar det vara en rätt bra idé o hålla sig på hyffsat avstånd från mig på morgonen när jag sitter o muttrar vid frukostbordet. Jag är ingen morgonmänniska alls! Men idag, jag vet faktiskt inte vad som hände.

Hur som helst, solen lyste och det var sjukt vackert ute. Mer än va man kan säga om man tittar ut genom fönsret nu, men lite ska man väl få för att man går upp halvt som halvt mitt i natten, ja innan sju i alla fall.

En mycket bra dag idag, Becca kommer hem från Norge så det blir myskväll på högsta nivå hos Ida ikväll med matlagning och film. Det vankas alltid något speciellt när vår prinsessa kommer hem!
Ska försöka (eller snarare, måste!) hinna med och packa at some point med. Åker ju som sagt till Stockholm vid 06.00(!) imorgon bitti. Så just nu är allt suckande för att det aldrig händer något som bortblåst.. men att allt ska hända på en gång? Tydligen så får man antingen eller, men jag klagar inte!

Enjoy your day!




Nästan skrämmande likt kortet nedanför.. L.A. nästa?


Ljusparty

Hemma igen, lukten från alla ljus kommer sitta kvar i näsan i dagar som det känns just nu. Men mysigt vare! Kunde inte låta bli, så det fick bli ett saker till hemmaspat i mitt framtida badrum. Inredning, inredning, inredning......


MIn C-G, jag hoppas du vet att du alltid gör mig på bra humör!



Nu ska jag luta mig tillbaka o kolla in dessa snyggingar i The City


Linnéa

Gucci

Träffade C efter jobbet igår, tog en lång fika och smidde lite planer inför helgen. Stockholm, here we come!!

I eftermiddag ska jag försöka hinna med o träffa min sjukling Alex (jaa, jag vill jättegärna bli smittad inför helgen) men va gör man inte för o få ut honom genom dörren?
Ska även till posten o hämta ut ett paket från VS .. spännande, spännande!

Sen ikväll ska jag till Linnéa på ljusparty, så bortsett ifrån att man antagligen kommer gå därifrån med världens huvudvärk man fått av alla olika dofter så kommer det bli riktigt mysigt!



Klä mig Gucci -style i vår!


Linnéa

Prinsessbröllop!

Äntligen!
Vad superglad man blev.. äntligen får dom varandra detta perfekta par!!


Semmeldagen!

Ja då var den dagen här också, hade hoppats på o få slippa.. är inte ett jättestort fan av semlor och skulle aldrig gå o köpa en själv, men nu när det serveras till fikat idag så kan nog inte ens jag låta bli. Även om man antagligen kommer må dåligt efteråt o se framför sig all tid man måste lägga ner på gymmet för denna lilla skitsaks skull så är det väl värt det.. vi har trots allt bara en sådan på året så!

Just nu lever jag för helgen (som om man inte gjorde det varje tisdag) då det bär av till Stockholm igen! Det blir en intervju på en skola till, en massa shopping och även lite party. Är långt ifrån hemma i Sthlm så är det någon som har ett bra tips på uteställe så är det mer än välkommet!!!!

Njut av semlorna idag, det är ok en gång om året. Vi sätter ju trots allt bara i oss 5 miljoner semlor idag så....



Nedräkning mot fredag..


Linnéa

Omständigheternas folk

Hade en jättebra dag i Stockholm i fredags. Med ett undantag, vissa människor. Kan inte rå för att jag tycker att de gör sig märkvärdigare än va de är. De tycks tro att de är de enda som finns på den här planeten!

Som t.ex när jag o Ida äntligen hittat ett ställe o äta på, blev något lättade över att det bara stod en person framför oss i kön... vad fel vi skulle ha!
Först skulle hon ha någon specialmjölk till latten hon hade beställt, sen ville hon bara ha en halv kpp espresso när hon hade fått en hel, och sist men inte minst så plockade hon fram en barnmatsburk som hon skulle ha värmt på en tallrik i micron åt sin unge. När man började få lite hopp om att kanske kanske var det snart vår tur så skulle tjejen innanför kassan börja måla nått konstnärligt i skummet i kaffet.... så en kvart senare var det äntligen vår tur!

I och med att jag skulle träffa rektorn på skolan kl 1 så blev det något stressigt..
Jag säger det... Stockholmare!!!

Efter mötet fick jag en liten stund över att springa in min särklass största favorit-sminkkedja från USA-tiden, MAC.
Då jag naturligtvis har lyckats att tappa mitt favoritläppglans genom alla tider någonstans på Nöjesfabrikens stora golv så var jag tvungen o se om de hade något liknande..och när de hade det kunde jag ju inte låta bli att köpa det heller!
Välkommen våren!





Linnéa

Stockholm

Jobbarveckans sista dag, känns som att jag inte har nån koll alls på va det är för dag sen här veckan.
Imorgon åker jag iaf till vår kära huvudstad över dagen, ska få en rundvandring på en skola där så det ser jag verkligen fram emot! Ska bli sjukt kul!

Snart ska jag åka iväg o luncha med Ida Nöjesfabriken och senare tror (?) jag att jag ska möta upp den andra damen på I?

Körde ett styrkepass igår så ikväll blir det spinning igen!

Hade tydligen inte så mycket mer o komma med just nu..men där har ni min dag iaf!



Vi får nog klara oss utan "höghaltiga" alkoholdrycker till lunch idag goding haha.


Linnéa


Händiga?

Spinningpasset igår kunde jag lika gärna ha låtit bli..jag som vanligtvis brukar gå därifrån helt slutkörd skulle lätt kunna köra ett pass till!
Slängde i mig mat o snabbduscha innan jag åkte hem till Camilla. Måste säga att vi fick till det jäkligt bra där!
Kolla förresten in Camillas blogg. Bilden från vår supermysiga lägenheten i somras där vi agerar gud-vet-vad (?) säger nog mer än ord hur händiga vi är! Med hammare o spik klarar man sig långt, är faktiskt väldigt förvånad att vi ens hade sånna grejer hemma! Men rakt blev det i alla fall....tror jag?

Kollade igenom bloggen för o se va jag gjorde vid den här tiden för ett år sen. Då hittade jag bilderna från Rihanna-koncerten (iof så var den i mars men ändå). Världsbäst!

Så hittade jag även den klockrena kommentaren från C (som annars är en av de smartare personer jag känner)
-Du kan ju äta frukost dagen innan!!!  (hjälpsamma vänner, men ibland blir det fel)



Så döptes ju även min favotjej Hanna!
Min finaste lilla
ängel!


Linnéa


Tisdag

Hockey som sagt igår, blev en riktigt bra match (kanske inte linköpingsbor riktigt håller med om men) när väl målen började rulla in. Sjukt god mat fick vi också.. rätt lätt o äta lite för mycket då!
En trevlig kväll var det i vilket fall!

Idag är jag trött som satan, slår aldrig fel när det är tisdag. Min hatdag av alla veckans dagar!
På lunch idag var Daniel och jag iväg och fixade nya pass..så nu är det fritt fram, jag ska resa så det svider i plånboken!
Ikväll blir det ett spinningpass o sen hem till Camilla en sväng. Ska vara nån slags hjälp i en hemskt viktig fråga! Så det är skärpning som gäller för Linnéa idag!



"För fet för catwalken"  ????  *suck*


Linnéa

Ny vecka= Nya möjligheter?

Måste säga att det känns rätt skönt med måndag.. det är en ny vecka och chans att starta om från början o göra det lite bättre!

I lördags då, Jag o Camilla började kvällen hemma i Elins systers lyxlägenhet där det blev make o massa fixande innan Johanna plingade på dörren och det blev dags för pizza o melodifestivalen. Efter det blev det ett mellanstopp på Klara innan vi styrde klackarna vidare mot BMB. En fin blandning kan man väl sammanfatta den kvällen som. Hade skitkul samtidigt som det kom in lite drama i bilden för vissa!

Igår blev det ett kort träningspass innan delar av släkten kom för att fira Andreas.

Ikväll ska de som har att göra med Gustaf-programmet här på jobbet på hockey. Vilket betyder god mat och hockey ifrån logen ikväll. Heja Fbk!


Tänk va mycket ett leende kan göra för någon idag!









Linnéa

Alla ♥♥♥ Dag

Blev en rätt konstig natt, varken trött, pigg eller någonting. Tankarna snurrade om allt möjligt men till slut så fick jag ett litet glädjerus innan jag somnade!

Idag fyller älskade lillebror Andreas 17 år. 17 liksom, har han hoppat över åldrarna 13-15, minns fan inte att han har varit de!
En jättefin dag får han iaf, underbart väder o massa hjärtan dagen till ära. Har många gånger funderat på va jag skulle gjort utan honom.. han finns alltid alltid alltid där no matter what!
GRATTIS!

Ta hand om er o alla ni bryr er om idag, borde vi göra alla dagar men nu finns den en speciell dag för det så varför inte visa det lite extra!



Vi på pappas 50-års fest förra året


Linnéa

Fredag den 13:e

Va kan jag säga..  ingen vidare dag över huvud taget! Kan kanske inte säga oturs dag. Berodde nog mest  på mig själv!
Jag är så otroligt ledsen för det som blevD!


Linnéa

*McKey*

Idag är det en sån dag då man inte orkar någonting, inte vill någonting..allt känns bara extremt jobbigt just idag!
Ska träffa Ida lite senare ikväll så då kommer jag garanterat bli på bättre humör!
Tänk va mycket ens vänner gör för en genom att bara finnas!

Top Model finalen igår.. McKey vann, kanske inte min favorit från första början men om man kollar på vad hon har presterat så är hon helt klart en värdig vinnare!









Linnéa


Top Model Final

Igår tog jag som sagt en lååååång lång fika med Camilla. Mycket som händer på en vecka och vi satt mest o pratade i munnen på varandra. Det snackades om gamla utekvällar (som jag tydligen inte gick miste om), Stockholmsresor, min födelsedag (som iof inte ligger så jättenära till) men tiden går fortare än va man tror..
Sen blev det gymmet med bägge bröderna..när hände det senast? Aldrig!

Idag ska jag till polisen (nej,  jag har inte gjort nått olagligt) för att fixa nytt pass. Planerar ju resor för fullt så vore ju kul om man ens kunde lämna Sveriges gränser.. sen blire en sväng på stan med Alex och efter det antagligen träning.

Så är det ju final i Top Model ikväll PLUS att jag har ett paket från Victoria´s Secret som bara väntar på att bli uthämtad och börja användas!

En riktigt bra dag med andra ord!


Linnéa

Blonde again

Ser en aning mörkare ut på bilden pga ljuset.. men nu är jag blond igen, äntligen!


Home Sweet Home

Hemma igen.. hemma är alltid bäst, eller ja, efter en vintersemester iaf!
Ska lägga upp lite mysiga bilder framöver.. har haft en superbra vecka, lite för mycket snöande de sista dagarna för min del, men ska väl inte klaga!

Snart snart snart bär det av till frisören för min del.. kan knappt vänta!!

Saknat er alla mina sötisar.. ni är bäst!


Linnéa

Idre

Igår blev det som sagt utgång, började hemma hos Ida och tänkte sen avsluta kvällen på Ankan. Meeen då det redan var fullt och kön sträckte sig ut till gatan kändes det minst sagt meningslöst. Vi tog en rundtur på Harrys innan vi till slut krånglade oss in på Koriander. En del trevligt folk och en del odrägliga. Fick i alla fall en trevlig kväll med min
snuttis Ida!

Idag blev det en minst sagt snabblunch med Camilla, åker ju imorgon så det var en aning stressigt med allt som va tvungen o göras inför det, men riktigt mysigt ändå!

Yes imorgon åker vi.. Idre en vecka och skidåkning  varje dag, kommer njuta varenda sekund!
Underbart!




Linnéa

RSS 2.0