Karlstad

Var ju som sagt hemma i kära K-d i helgen. Tåget rullade in kl 20 och då blev det raka vägen hem för en snabbmiddag med familj och släkt  innan jag dressade om och åkte hem till Anna för att fira födelsedagsbarnet Camilla. Blev en mysig kväll som senare avslutades på ankan.
Lördag träffade jag kusin Frida för att spela minigolf och på kvällen sen var det middag hos samma familj. Supermysigt!
I söndags var det full fart igen, stress helgen igenom för att hinna med o träffa alla, fick långt ifrån så mycket tid med var och en som jag önskade. Träffade Ida Å först för en supermysig lunch och sen Ida B för en minst lika trevlig fika. Sen var det stress hem igen som gällde. Säga hejdå till familjen och sen iväg till stationen för att resa tillbaka till Götet. Vart tog helgen vägen? Nu förstår jag verkligen vad som menas med att man vill vara på tio ställen samtidigt!
Men i vilket fall som helst så hade jag en helt underbar helg och det var fantastiskt kul att få träffa alla mina älsklingar där hemma igen ♥



Packåsnor AB?




Grattis min fina fina vän!


Linnéa

30 grader varmt i Götet!

Klarblå himmel, 30 grader varmt och riktig sommar i Götet just nu! Kan de bli bättre? Ah faktiskt, vi har inhandlat tacos som är bland de godaste som finns så risken finns ju att vi föräter oss ikväll!

Snart har första riktiga skolveckan gått och det känns hur bra som helst, klassen är störtskön.

Börjar med att gå tillbaka till förra helgen, lördag, då vi började med att korka upp här hemma innan vi åkte in mot stan till min bekant, Fredrik där det dracks ännu lite till innan det blev dags för utgång. Vi hamnade först på nån mysig bar och senare gick vi vidare mot Nivå. Jag och Therese blev dock inte långvariga och när klockan slog två och stängningsdags i Karlstad så kände vi oss redo för hemfärd. Blev naturligtvis ett stopp på BK innan. Ingen utekväll är fulländad utan nattamaten.

I söndags fick vi finbesök av släktingarna ute på Särö. Hanna var i toppform som vanligt och kände sig mer än hemma.

I veckan nu har vi ansiktsbehandlingar o ansiktismassage om vart annat, och igår lyckades jag t.o.m somna på massagen. Det är sjukt kul och intressant, även om anatomin idag var lite mer än va jag orkade ta in! Därför drog vi med ett par tjejer i klassen ut på stan och tog en underbar fika i sommarvärmen på lunchen. Riktigt härligt!

Imorgon står manikyr på schemat och efter skolan bär det av med tåget hem mot Värmland. Camilla fyller år, och det kan man ju faktiskt Inte missa! Så utgång blir imorgon, umgås med familj o släkt på lördag och sen träffa min fina C-G på söndag innan vi åker tillbaka till Götet igen!












Linnéa

Göteborg!

Nu är jag äntligen här! Har avverkat en vecka i lägenheten nu och vi älskar den! Vi har verkligen fått till det supermysigt!

Skolan började i onsdags med. I torsdags fick vi gå med vår fadderklass i salongen och igår hade vi vår första lektion, vaxteori. Klassen känns jättebra och lärarna är supermysiga så det här känns mer än bra. Jag har (som det känns nu) valt helt rätt! Sen så har jag ju en alldeles underbar sambo i Therese med så det kan inte bli så mycket bättre just nu!

Saknar alla er där hemma, hoppas vi ses snart. Ni betyder allt för mig!



Lägger upp ett par bilder från lägenheten och ett par från vår första kväll som göteborgare:



Min fina sambo










Behöver jag tillägga att de bor tjejer här?














Sommar!

Vet snart varken ut eller in. Det står kartonger överallt, kläderna ligger i högar, skor slängda hit o dit. Jag avskyr det här!
Men mitt i det så lyser solen, riktig sommarvärme, så det väger allt upp!

Imorgon fyller Ida 22, så vi och Becca tänkte ta en dagstur ner till Strömstad, bara strosa omkring, äta gott och umgås. Blir inte så mycket utav det nu på ett tag så vi får passa på. Men hon ska nog få en riktig mysig födelsedag imorgon lilla trollet.

Nu ska jag snart möta upp finaste flickorna för mat nere i hamnen.. åh vad jag älskar sommar!


Linnéa

Göteborg

På lördag flyttar jag!
Jag och Therese ska bli sambos, kan inte bli bättre. Tror att det här kommer bli skitbra!

Göteborg, here I come!



Linnéa


RSS 2.0